©Starsport
©Starsport

Vojvodina ekspresno našla zamenu za Čumića: Kembel u Novom Sadu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.23. | 10:25

Hitro krilo pred ozvaničenjem potpisa na Karađorđu

Tokom prethodna dva dana situacija po pitanju statusa Nikole Čumića bila je varljiva poput prolećne vremenske prognoze. Novosađani su prvo stavili veto na transfer ofanzivca, a potom i pokazali razumevanje za želje njihovog kapitena, te je on juče zvanično zadužio dres Rubina. Rasplet na Karađorđu inicirao je i brzu reakciju i potragu za naslednikom. Izbor je, prema saznanjima Mozzart Sporta, pao na Normana Kembela, hitro krilo Javora.

Fudbaler ivanjičkog superligaša gotovo izvesno će se preseliti u Novi Sad gde se očekuje samo da i zvanično bude promovisan. Stara dama bi očekivanim raspletom postala četvrti srpski klub u biografiji povremenog reprezentativca Jamajke.

Izabrane vesti

Prvo internacionalno iskustvo za Kembela je predstavljao dolazak u Grafičar iz kojeg je prešao u Čukarički i tako ispisao istoriju kao prvi fudbaler prodat iz redova tima sa Topčiderske zvezde. Posle epizode na Banovom brdu krilni fudbaler je prešao u Javor, a u Ivanjici je doživeo potpunu afirmaciju uz minute upisane na 42 utakmice i osam pogodaka.

Vojvodina posle šest kola ima po dve pobede, remija i poraza, dok će niz izazova u Mozzart Bet Superligi nastaviti gostovanjem Spartaku u Subotici.



tagovi

Norman KembelFK VojvodinaJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara