Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport

Voždovac se ozbiljno pojačao: Doveo golmana Supića i bekove Jagodine

Vreme čitanja teksta: 1 minuta

Osim čuvara mreže Novog Pazara, šestomesečne ugovore sa Zmajevima potpisali Duško Dukić i Josip Projić

Voždovac se ozbiljno pojačao: Doveo golmana Supića i bekove Jagodine
"Nemanja Supić"

Nemanja Supić

Ne miri se rukovodstvo Voždovca sa 11. mestom na tabeli Superlige i odlaskom  nekoliko prvotimaca iz jesenjeg dela prvenstva. Naprotiv, Zmajevi su rešili da se prestroje u zimskom prelaznom roku i na proleće uću znatno jači o čemu svedoče dolasci još trojice igrača zavidne reputacije. Klub sa Dušanovca pojačali su dosadašnji golman Novog Pazara Nemanja Supić, kao i tandem bekova Jagodine Duško Dukić (desni) i Josip Projić (levi).

Sva trojica su u petak overila saradnju sa Voždovcem do kraja sezone, uz opciju da na leto produže ugovore. Njihovim dolaskom uprava Zmajeva nastavila je da snaži igrački kadar, pošto su prethodno dres ovog kluba zadužili vezista Mario Božić, golman Zoran Popović i defanzivci Aleksandar Vasiljević i Miloš Marković.Josip Projić i Dusko Dukić slave osvajanje Kupa

Interesantno, početkom prelaznog roka Duško Dukić je slovio kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, dok su se na Marakani, navodno, pre godinu dana raspitivali za Josipa Projića, ali su obojica ostali u Jagodini, odakle su stigli u Voždovac. Reč je o igračima koji su sa Jagodinom ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba, osvajanjem Kupa Srbije (2013), dok bi provereni golman Nemanja Supić trebalo da nadomesti odlazak jesenas standardnog Nikole Perića u Jagodinu.

(FOTO: MN Press)

 

Komentari 17

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva