Vruće je, Bajern peca krupnu zverku! Mane se smeška: Sačekajte do subote...

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.05.22. | 22:41

Promocija Rajana Gravenberha očekuje se svakog dana...

Kada se prvi put pojavilo u medijima kao spekulacija nije privuklo veliku pažnju. Malo ko je verovao da postoji respektabilna doza istinitosti. Međutim noćas se po pitanju koketiranja Bajerna i Sadia Manea (30) oglasio i Bild, a to znači samo jedno - Senegalac je zaista ozbiljna opcija za nemačkog šampiona!

To što su se Bavarci ozbiljno naoštrili da dovedu Manea, razume se, ne mora ništa da znači. U krajnjem slučaju, nisu jedini, ka brzonogom krilu nedeljama unazad gleda i Barselona, ali da se nešto ozbiljno događa po pitanju sudbine u to više niko ni sumnja.

Izabrane vesti

Pogotovo ne nakon današnjeg "presretanja" Manea od strane reportera Skaj sporta u trening kampu Liverpula. Pitanje je bilo jednostavno - da li ostaješ na Enfildu i naredne sezone?

Senegalac je uz zagonetni smešak kratko odgovorio:

"Na pitanje ću moći da ti odgovorim nakon finala Lige šampiona".

Bild uz ovaj video prilaže informaciju iz svog pouzdanog izvora koji kaže:

"Prelazak Sadija Manea u Bajern je zaista vruća tema. Da, zvezda Liverpula može da zamisli nastavak karijere u Minhenu"...

U prilog ovoj tezi govore pojedine insajderske informacije iz tabora Redsa. Pošto je dogovorio nastavak saradnje sa Liverpulom Jirgen Klop već gleda u budućnost. Navodno, on je svestan da postoji zasićenje među nekolicinom njegovih velikih zvezda, te planira novu svežu krv. Luis Dijaz mu nije dovoljan. I Maneu i Salahu i Forminu ugovori ističu idućeg leta i sasvim je izvesno da sa jednim od njih saradnja neće biti nastavljena.

Da li bi to mogao da bude Mane? Zašto da ne?

Dijaz je pokazao da i te kako može da ga odmeni...

Bild još navodi kako bi Bajern bio spreman da ponudi 30.000.000 evra Liverpulu za Maneovu slobodu, odnosno da će Klop pokušati da izboksuje cifru potrošenu na Kolumbijca Dijaza. Dakle blizu 50.000.000.

Iza svega ostaje samo pitanje gde to Julijan Nagelsman planira da koristi Manea, imajući u vidu da je na levoj strani sasvim dobro pokriven, pošto na tom boku ima Kingslija Komana, Leroja Sanea, pa čak i Alfonsa Dejvisa po potrebi. Pritom, pozicija levog krila nije strana ni Džamalu Musijali.

A dok se oko Sadija Manea interesovanje ne konkretizuje, Bajern privodi kraju drugi posao sa Ajaksom. Nakon Nusaira Mazrauija u Minhen stiže Rajan Gravenberh. Prema poslednjim informacijama Kopljanici su pristali na fiksno obeštećenje od 19.000.000 evra, dok će 5.500.000 dobiti kroz bonuse. Takođe, Bavarci će biti u obavezi da Holanđanima proslede deset odsto od narednog transfera ovog igrača.

Gravenberh bi u Minhenu trebalo da zarađuje oko 10.000.000 evra godišnje.


tagovi

Sadio ManeLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara