Andrea Beloti (©Reuters)
Andrea Beloti (©Reuters)

Vučica dodaje sve više municije u arsenal: Murinjo i Pelegrini ubedili Belotija

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 17:47

Imaće Roma zanimljiv napad u narednoj sezoni

Možda neće biti u užoj konkurenciji za titulu, ali nova Roma koju priprema Žoze Murinjo mogla bi da bude jako zanimljiva za gledanje počev od sredine avgusta pa nadalje. Spektakularan doček Paula Dibale govori donekle i o višegodišnjem očaju Rominih navijača da se i oni naviknu na uspehe u nizu, a posle Hoje u Rimu se sprema teren za još jedan besplatan transfer.

Sa više strana u Italiji i pogotovo iz Rima stižu vesti da je Andrea Beloti praktično dogovorio sve uslove saradnje sa Vučicom! Doskorašnji kapiten Torina trebalo bi da dođe kao zamena za Eldora Šomurodova koji je blizu prelaska u Bolonju ili baš njegov dojučerašnji klub. Beloti je bez ugovora od 1. jula, kada mu je definitivno istekla saradnja sa Granatama, a još i pre toga licitira se oko imena njegovog novog kluba.

Izabrane vesti

Pored Sasuola i Salernitane, tokom dana se čak pojavila vest da je Đenaro Gatuzo kontaktirao popularnog Petla sa idejom da ga dovede u Valensiju, ali sa nekoliko strana se pojavljuju informacije da italijanski reprezentativac želi da ostane u Seriji A. I ne samo to, već i da Roma uveliko radi na njegovom dolasku.

Sreda, 20.45: (1,20) Crvena zvezda (6,75) Pjunik (14,0)

Naime, pored Žozea Murinja koji je direktno bio u kontaktu, sa Belotijem je nekoliko puta razgovarao i njegov dobar prijatelj Lorenco Pelegrini, koji ga ubeđuje da je Rim prava destinacija za njega. Istovremeno sportski direktor Rome Tijago Pinto obavio je razgovor sa Belotijevim agentom i navodno postoji volja da se transfer završi. Najviše iz razloga što je Murinjo njegov veliki poštovalac.

Sa ovim transferom Roma bi imala ozbiljan napadački arsenal, pošto je pored Paula Dibale tu još Tami Abraham, dok je na papiru tu i Nikolo Zaniolo koji je ipak bliži transferu u Juventus.

Roma je ovog leta napravila nekoliko odličnih poslova uz minimalna ulaganja. Stigli su Nemanja Matić i Mile Svilar uz već pomenutog Dibalu, sve kao slobodni igrači, a kupljen je i desni bek Zeki Čelik iz Lila za 7.000.000 evra.


tagovi

Andrea BelotiRomaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara