Duško Vujošević i Ostoja Mijailović (©Starsport)
Duško Vujošević i Ostoja Mijailović (©Starsport)

Vujošević pozvao Vučelića da podnese ostavku: Pristali su da budu ikebane, Ostoja Mijailović je uspešniji

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.22. | 12:25

“Ko su oni da prete izlaskom iz Sportskog društva?“, pita se omiljeni košarkaški trener crno-belih navijača

Ostoja Mijailović protiv Miloša Vazure i Milorada Vučelića. Uz čini se većinsku podršku predstavnika manjih klubova. Ali tek danas, prvi čovek Partizanove košarkaške sekcije dobio je podršku čoveka koji bi mogao da mu pomogne da uz sebe privuče kompletnu crno-belu javnost, jer u njoj se reč Duška Vujoševića ceni više nego bilo koja druga. A Duško Vujošević je gostujući u jutarnjem programu TV Nova S javno pozvao Milorada Vučelića da podnese ostavku na funkciju predsednika fudbalskog kluba Partizan i sportsko društvo prepusti Mijailoviću i njegovim saradnicima.

Izabrane vesti

Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan“, rekao je Vujošević nakon što je obrazložio i šta mu sve trenutno smeta u fudbalskom klubu iz Humske.

Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima fudbalski klub, priča se 30.000.000, 40.000.000 evra. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz Sportskog društva?“, pita se Vujošević.

Ni Mijailoviću ne daje bezrezervnu podršku, ali...

Uspešniji je Ostoja Mijailović jer otkako je došao u košarkaški klub… Taj klub je bio u ozbiljnim finansijskim problemima. Iskoristio je situaciju što Vučelić tri godine nije zakazivao izbornu Skupštinu... Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović. Ako ne ide sve ovo ka deoničarskom Sportskom društvu, gde bi se uzimalo vlasništvo nad stadionom, pa možda gradio novi stadion sa poslovnim zgradama. Ta njegova borba za Sportsko društvo mi nije do kraja jasna, pogotovo sam oprezan što u pozadini stoji Novak Nedić. U svakom slučaju je Mijailović pozitivniji, uneo je u košarku i svoje privatne pare“.


tagovi

Duško VujoševićOstoja MijailovićSD PartizanMilorad Vučelić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara