Aleksandar Trajkovski
Aleksandar Trajkovski

Vuk Rašović doveo drugog na listi najboljih strelaca u istoriji Makedonije

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 14:33

Aleksandar Trajkovski ide u Al Fajhi

Aleksandar Trajkovski, drugi na listi najboljih strelaca u istoriji Makedonije (73 nastupa, 19 golova), ima novi klub i sarađivaće sa srpskim trenerom Vukom Rašovićem u timu Al-Fahje.

Trajkovski (29) je bio u sastavu danskog Olborga u koji je po završetku Evropskog prvenstva stigao na pozajmicu sa Majorke, ali posle šest meseci menja sredinu. Prema prvim informacijama, makedonski reprezentativac će zarađivati 1.500.00 evra godišnje, nakon što je potpisao ugovor do juna 2023. godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Al-Fahja iza sebe ima solidnu polusezonu i nalazi se na šestom mestu na tabeli u Saudijskoj Arabiji. U timu je osam stranaca, među kojima je srpski iskusni golman Vladimir Stojković koji je 2021. godine prešao u ovaj tim iz Partizana.

Trajkovski je 2021. godine odigrao sedam mečeva za Alborg i postigao jedan gol. Prethodno u Majorci nije dobio pravu šansu i u periodu od 2019. godine odigrao je samo 23 meča, uglavnom sa klupe. Trajkovski je najbolje partije u dosadašnjoj karijeri prikazao u Italiji, gde je od 2015. do 2019. godine za ekipu Palerma odigrao 104 utakmice i postigao 16 golova. Igrao je i za Mehelen, Zulte Varegem, Inter Zaprešić i Cementarnicu 55.

Piše: Marin TANASKOVSKI


tagovi

Aleksandar Trajkovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara