Komentari na vest

Vukomanović napravio skandal u Indiji: Srbin povukao ekipu posle gola i predao sezonu (VIDEO)

P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Na stranu gde je igrao , to je sada nebitno... Pozdrav za one koji mu se smeju...On zaradjuje tamo milione, da se ne lažemo...A vi i dalje tražite od mame i tate za tiket i kafu... Pozdrav!!!
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Ma da li je regularno, ili ne...NA MUFTE JE!!! Za to bar u SPORTU ne bi trebalo da bude mesta...Ako nam je svuda sve na mufte!
G

Gostilelel

pre oko 1 godinu

Nije ovde greska sudije, jer on ne "uscestvuje" u izvodjenju slobodnog udarca. Odbranbeni igrac da je samo stao na metar od lopte, sudija bi bio primoran da ga pomeri, i samim tim vise brzinski ne bi mogao da se izvede slobodan udarac vec da se ceka sudijin znak jer tom.intervencijom sudija "ucestvuje" u izvodjenju slobodnog udarca. Po meni je gol regularan, a sad dal je sportski, drugo je pitanje, mada sve je sportski ako je u okviru pravila, zato i postoje pravila...

бартендер

pre oko 1 godinu

Да се не не понављам, објаснио вам је news све лепо. Највише од свега волим ове паметњаковиће који као другима говоре да науче правила а ни сами их не знају! Играч који изводи прекид није дужан да чека постављање живог зида осим ко судија не заустави игру због давања картона, измене или слично! У сваком другом случају се игра наставља, једино лошта мора да мирује!
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Učio od bivšeg kluba
a

abc

pre oko 1 godinu

Jedini čovek, trener, živo biće u Srbiji koji je izvodilo tim sa terena je Duško, Dule, Dulo Vujošević.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Zato ostavis jednog igraca kod lopte da smeta dok se svi ne nameste. Doduse, jeste glupo ostavljeno da ne mora sudija da daje znak.
p

pa i ostavio je

pre oko 1 godinu

ali i golman je kriv, da je ostao na crti ne bi ga lobovali, zivi zid se namesta pokazivanjem ruke, levo desno , koliko igraca, a ne da prilazi i sapce mu na uho..cisti gol..
i

ista situacija

pre oko 1 godinu

je bila kad je Partizan dao gol za 3-2 protiv Cuke. Sudija pokazuje igracu Cuke da se pomeri i pokazuje na pistaljku to znaci da se ceka njegov znak a Natko izvodi prekid bez sudijskog zvizduka i nikom nista 😃
S

Song Bilong

pre oko 1 godinu

Ahahahahahahahahahahaha povlaci ekipu sto je neznalica i sto je ispao smesan
S

Sanjar

pre oko 1 godinu

Vukomovanovicu pa tebe Indijci prevare , a hoces da budes trener u evropi , da mozda neces da se zalis Sudu u Strazburu
H

Hayvan

pre oko 1 godinu

Pa ovde trener ispao glup a ne sudija
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Indije *
S

Saturn

pre oko 1 godinu

U malim selekcijama se uce da se ovako na foru izvedu faulovi , indirekti , da se protivnik uhvati protivnik uhvati na spavanju , deo i draz fudbalske igre je i fora i prevariti protivnickog igraca , a ovog trenera treba da bude sramota sto mu foru prodaju u Kini njemu koji je iz Srbije gde smo u tome eksperti :D
s

saturn

pre oko 1 godinu

Indije *

бартендер

pre oko 1 godinu

Гол је чист као суза, по правилима у потпуности. Да је погодио играча испред који га је блокирао овај би добио жути картон зато што је стајао ту. Код извођења слободњака онај који изводи има право да одигра одма’, осим ако судија не заустави игру из неког разлога. Е сад, поштење и остале приче за малу децу могу да се узму у обзир…
О

ОУ

pre oko 1 godinu

Није тачно. Код извођења слободњака потребан је знак одобрења од судије. Дешавало се много пута да играчи дају овакав гол, Анри је био посебан мајстор за овакве слободњаке, али би увек прво упитао судију за дозволу и шутнуо. Овде је играч само поставио лично лопту и шутнуо, потпуно нерегуларно.
N

News

pre oko 1 godinu

Jedino kad treba dozvola sudije za izvodjenje slobodnog udarca je ako je sudija dao zuti ili crveni karton. Za sve ostale situacije ne treba njegova dozvola. Nasi treneri su navikli da se zale na sudije i uvek su im sudije krive. Ovaj golman nema osnovno znanje o fudbalu. On namesta zivi zid sa peterca pa to se ne vidja ni u seoskim ligama.
G

Gost699669

pre oko 1 godinu

Kad se postavlja zivi zid mora da se ceka dozvole od sudije da se izvede slobodan udarac! Naucite pravila.