Vuković sa čelnicima kluba (©@LegiaWarsawEN)
Vuković sa čelnicima kluba (©@LegiaWarsawEN)

Vuković na klupi Legije još dve godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.20. | 16:26

Nedostaju mu još dva boda do titule

Dugo je Aleksandar Vuković pekao zanat u Legiji. Posle duge igračke karijere, učio je kao pomoćni trener, pa je bio da puta “vatrogasac”, a onda je najzad dočekao i pravu priliku.

Ovo mu je prva cela sezona na klupi poljskog velikana i maksimalmno je iskoristio. Legija će biti novi prvak države, nedostaje joj dva boda u poslednja četiri kola, a nagrada Vukoviću je već stigla: dobio je novi ugovor na još dve godine.

Izabrane vesti

Čelnici kluba su zadovoljni kako je srpski trener odradio posao i vraća titulu u Varšavu, pa su rešili da ga zadrže do juna 2022. godine.

Tokom ove sezone na klupi Legije pokazalo se da kada imate ideju i konstantno je implementirate, možete da napravite mnogo toga dobro. Istovremeno sam svestan da nismo još ni na pola puta od onog gde želimo da stignemo. Osvajanje titule u Poljskoj je samo prva faza u dokazivanju ovog tima ne samo na domaćoj, nego i na evropskoj sceni”, rekao je Vuković za sajt Legije.

Srpski trener Aleksandar Vuković je dete Partizana, u koji je došao iz rodne Banjaluke, ali u taboru crno-belih se nije dugo zadržao, već je 2001. otišao u Legiju i u Poljskoj je stvorio ime, a tamo je počeo i razvija i trenersku karijeru.



tagovi

LegijaAleksandar Vuković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara