Komentari na vest

Začin sa Jamajke oljutio Vojvodinu: Voždovac na Krovu - treći tim Srbije!

V

Vojvodinaš ja

pre 5 meseci

Da saberemo utiske, nisam ocekivao bolje naprotiv mislio sam da ćemo osvojiti i manje bodova, tim je maksimalno za 7-12 mesta, uprava je tu negde oko 16 mesta! Pola igraca nisu za ozbiljnije rezultate, taman za ovakve. Po meni, mogu da ostanu i da doprinesu boljim rezultatima, Carevic, Lazarevic, Bukinac, Djordjevic, Rosic, Indio, Milosavljevic, Radulovic, Vukanovic I ovi klinci Jovanovic i Butrakovic. Svi ostali bez izuzetka treba da odu racunajuci i svih 20tak sa pozajmice. Dovesti 4-5 igraca koji mogu odmah da igraju i daju ozbiljan doprinos, poput Vukanovica i Indija, uz njih dovesti 5-6 talentovanih mladih igraca koje Voša može da priusti nebitno dopace ili strane! Dovesti trenera koji igra moderan fudbal slicno kao i Popovic. Znam da ce neko reci da je Kembel dobar jeste ali za Javor ili Mladost, osim brzine koja je za 10 sve ostalo je 0, pa tako ponisti i brzinu jer ne zna kad, kako i kome, da ne nabrajam ostale koji nisu za Vošu a mnogi ni za ovaj rang!!!!! Naravno, od ovog nece biti nista jer onaj sto misli da odlucuje ne pita se nista pa ni ko ce biti trener!!!
j

jbg

pre 5 meseci

prijatelju pa ti ih sve nabroja sto vec igraju pa gde su na tabeli ? 🤣
a

auuuu

pre 5 meseci

popovic 🤣😂🤣😂🤣😂🤣ti si neko od njihovih ?
A

Ako V

pre 5 meseci

Je tačna vest prijatelja koji je uzgred najbolje obavešten o zbivanjima u našoj Vojvodini onda je Radovan Krivokapić pravi trener za Vojvodinu. Postigao je veliki uspeh uz odlični igru sa kadetima do 17 g kad su bili 3 u Evropi. Još ako mu legendarni Brane Novaković bude prvi pomoćnik i savetnik Brane je trener i direktor 20 godina omladinaca Vojvodine a i kao igrač 80tih bio je legenda Vojvodine Bingo. Brane je stvorio i Duću Kačara Sergeja kao direktor i trener omladinaca. Najbolje znaju sa mladima. Al Zbiljić mora da im dovede nekoliko vrhunskih pojačanja koje oni odaberu pošto poto za direktan plasman u Evro Kup
P

Prijatelj

pre 5 meseci

Dobro došao Krivokapiću. USA nije pustila trenera.
S

Stara Garda

pre 5 meseci

Od onolike priče, ljubavi prema Voši ostade ovo rasulo i potop. Napredni klub sa naprednim razmišljanjem može da donese samo ovako nešto, da su igrači tu radi reda, treneri odlaze/ dolaze kada im se prohte, deca kluba odbijaju da produže ugovore, jedna poprilično haotična situacija. Za ove koji nas danas vode, jedan Bata je vizionar i pravi Vojvodinaš. Ogromno razočarenje Zbiljićem, izuzetno skromno i loše danas igledamo.
L

Lalat

pre 5 meseci

Dovesti Lalata i dati mu odresene ruke i slobodu da razigrava nasu decu. To je recept za uspeh.
P

Promašaji

pre 5 meseci

U svemu od uprave preko trenera direktora i igrača koje dovode. Najbolje prodali u toku lige a jedini pravi igrači Indio Radulović Vukanović. Ovaj Gruzin je krivac za 3 gola a Bukinac najbolji mladi greje klupu. Opet će teško preko lige direktno u grupu Lige Evrope Vojvodina osim ako se ne odreši dobrano kesa i za milion dva evre ne dovedu 4 vrhunska pojačanja i pokuša da se osvoji KUP. Ako to ne urade nek pokupe prnje i odu iz Vojvodine baš na 110 g osnivanja i 100 g od izgradnje stadiona sredstvima tadašnjih članova uprave i navijača Vojvodine
G

GOST 510

pre 5 meseci

Drugi strelac ove tužne lige ( kakva god da je ) koji je dao više golova od malog Lukovića iz IMT-a pregovara sa trenutno četvrtim klubom iz isto slabašne rumunske lige. Tuga i zakopavanje karijere.
C

Chiske1

pre 5 meseci

Zbiljic, MJ i cela skupstina da podnesu ostavke ukoliko ne budemo 3ci na kraju sezone! Da li ce MJ da dovede igrace koji nisu varijante? Oce ali malo sutra!
S

Slaninica

pre 5 meseci

Nema trika da budemo 3!!! Velika će borba biti i za 5 mesto!!! Po mom skromnom mišljenju, iza blizanaca TSC je siguran treći(beži 10 bodova ostalima), Čuka na 4. mestu jer ima ozbiljnu ekipu za naše uslove, nema sad Evrope i plus ako dodje normalan trener…tako da ostaje grčevita borba za 5 mesto sa Novim Pazarom i Voždovcem. To je realnost
g

gosttii

pre 5 meseci

bice +11 ako Tsc pobedi, Vosa mrtva trka za 4-5. mesto
F

FIrmaNO

pre 5 meseci

Umesto da prikupljate sigurne glasove po tribini, drugujete sa Zbiljićem možda je vreme da se posvetite i onom čemu bi trebalo VOJVODINI ! ! ! Ovo danas su naši grobari, uništiće klub pred svima nama. A vi Firmaši ĆUTITE I GLEDATE
Џ

Џими Џими

pre 5 meseci

Вождовац тренутно игра најлепши фудбал у Србији.
A

Aaaaa uuuuu

pre 5 meseci

Štoperica nula. , najlosija odbrana a niko ih nespominje
T

Tunli

pre 5 meseci

Zasto je sklonjen Bukinac, gruzini je katastrofa
C

Covece

pre 5 meseci

Pa tako radi Vosa, pogledaj ove starije decu, klupa ili pobegli , srećom po njih
?

??

pre 5 meseci

Zato sto se nasi treneri boje da ubace mlade, boje se da nece dobiti iskustvo i rezultat. Evo u zvezdi pitanje da je trener bio neki srbin dal bi mladi dobili sansu. Vosa ne znam sto je uopste dovodila tog gruzijca.
I

Ilijev

pre 5 meseci

Popovic neznalica,dobro je da je otisao.Gruzijac ne moze da se sastavi nekoliko utakmica,on ga I dalje forsira,Malbasic zaboravio da igra fudbal,on ga I dalje forsira,Radulovic danas ocajan,igra 90 minuta....Kad ne ide menjas nesto.Srecan mu put u taj njegov Japan.Vojvodini treba "normalan" Lalatovic.
j

jbg

pre 5 meseci

potpuno se slazem sa tobom matori nenznalica od trnenera nema poima da vodi ekipu !!! ako je on uopste sastavlja ? menjao bi on ali nesme ! ?
C

Consigliere

pre 5 meseci

Brat Flemings iz Drogbinog Feniksa :) Ima tri godine sigurno, odigram 7+ standardno poluvreme 3:1 i prekid utakimce u nadoknadi poluvremena. Bratina isprozivao jednog "gay" igraca iz San Dijega po toj osnovi, iako su gubili 3:1 brat je svojima doneo sluzbeni rezultat 0:3 jer ovi nisu hteli da se vrate na teren, ali je fasovao neku brutalnu suspenziju ...
?

??

pre 5 meseci

Koliko godina on ima. Mogao bi mocart malo da pise o ovakvim igracima. Da ne igraju za zvezdu i partizan. O pojedincima iz vecitih smo citali clake po vise puta, a o ovako nekim igracima nema nista.
D

Dr Kovačević

pre 5 meseci

Voždovac razbija! Šteta što se Invalidi okupljaju u neverovatno malom broju! Devedesetih i početkom dvehiljaditih brojka je bila neuporedivo bolja, ali sada Grobari i Delije imaju apsolutnu prevlast na Voždovcu! Klinci masovno navijaju za neki od ova dva najpopularnija kluba, dok za lokalni retko ko!
T

Taras

pre 5 meseci

Zukic katastrofa
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Uvek bio
Z

Zoz

pre 5 meseci

Što zukić očajan mi nemamo golmana ovoje ziceraš teški koga je doveo treba da odgovara očajan i nesiguran!!!
t

tuneki

pre 5 meseci

Neskovic bi bio najbolji igrac u Vojvodini, Antonijevic i Bukinac mnogo bolji od Gruzina
R

Rsa

pre 5 meseci

Ma nisu bolji na zalost,.mi se zaludjujemo da imamo neke talente ali mi za fudbal nismo dok god bogata deca mogu samo da igraju. Bukinac nije mogao nista Tanku iz Javora. Treba dovesti njega kao pojacanje, iz Nisa onog beka, da je pameti Burmaza dovesti ali tesko da Vosa moze iz Vozdovca nekog. Onda barem Cinedua i Bevisa iz Kg i dvojicu crnaca iz Jedinstvo Uba. Steta sto Vojvodina ne moze da skautira ovakve igrace kao ovaj Jamajcanin. Mora dovesti trenera ozbiljnog pre svega ako ne nekog boljeg onda ovog iz Vozdovca ili Kragujevca