Komentari na vest

Zahović prozvao Ivanovića: Nije povređen, a očajno je fizički spreman

D

DKP

pre oko 2 godine

Nije svaki igrač rođen trkač, sa motorom u dupetu...ako tehnika i znanje nisu sporni, ali jeste sprema onda ga koristiš kao džokera, zadnjih 30 minuta i to je to. Za trkača kupiš nekog afrikanera (Bakajoko) koji če da ti trčkara gore dole 90 minuta (ili 60 dok ne uđe neko ko zna da igra). Koliko para, toliko i muzike.
M

Micura

pre oko 2 godine

Al bi mojoj ekipi odgovarao Djordje , na terminu utorkom i petkom u balonu
A

Aurora

pre oko 2 godine

Ja mislim da ne postoji srpski fudbaler da je u solidnoj formi, ne racunajuci sto one sto igraju bar 3 sezone u top5 ligama. Setite se samo Milenkovic sta je pricao kad je presao u Fjorentinu, decko nije mogao da izdrzi trening prva 2 meseca. Ozbiljno moraju da se pozabave fizickom spremom ovde, ali mislim da nema nijedan strucni trener sve su sto fitnes kursevi.
d

d.g.

pre oko 2 godine

Pa nemoj tako. Posle svakih priprema naši timovi su nikad spremniji, nikad se nije napornije radilo... i da: noge su im mnogo teške u prva tri kola.
Z

Zaha legenda

pre oko 2 godine

E moj Zahovicu,gde su ti oci i pamet bile? Sta ste gledali kad ste ovog panja kupili? Dve velike prevare od fudbalera,Ivanovic i pogotovo Nikolic,skupo placeni a nikad nista nisu pokazali,ni u Partizanu ni u drugim klubovima,ni u inostranstvu. Nivo Spartak,Mačva,Proleter (Zrenjanin). Veliko nista.
G

GGGGGGgghhHhh

pre oko 2 godine

Da ista znas znao bi da Proletar Zrenjanin,da ne kazem Petrovgrad,ne postoji 20 godina,a ni dok smo postojali,ne bismo ovakvog balvana uzeli... ali sta ti znas ko je tu igrao,ti si mali bilde
G

Gostu7

pre oko 2 godine

Zahovic je sve u pravu. Ima ovaj Ivanovic dribling, gradjenje lopte i sve, al dusa u nosu u 5. minutu. Nije za ozbiljan fudbal
C

Cccc

pre oko 2 godine

Voleo bi da mi neko upre prstom u jednog srbskog fudbalera i kaže da je top kondiciono spreman ili možda jedan tim. Svi pričaju kako su 200%spremni a već od 60tog minuta im je duša u nosu, još je tempo igre na nivo evropskih amaterskih liga.
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

Pa kad si znao da je takav sto ste ga dovodili? Imate li sefa strucnog staba i kondicionog trenera da procene u kakvom je stanju igrac i koliko i sta moze? Ako je nespreman zasto igra ?
p

podesen

pre oko 2 godine

I Partizan za njega platio obestecenje,e Ivice bombasu slepi.
g

gostić

pre oko 2 godine

I za njega i za onog drugog panja nabedjenog,onog Nikolica.
B

Box

pre oko 2 godine

Kad se pitate zasto neki nisu uspeli Palanacki mentalitet