Zakopane ratne sekire: Zidan računa na Bejla i Hamesa

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.08.19. | 16:54

Francuz promenio planove kada su u pitanju dvojica prvotimaca

Bili su otpisani, a sada su igrači od kojih Zinedin Zidan dosta očekuje na početku sezone. Geret Bejl i Hames Rodirigez su ponovo u fokusu legendarnog Francuza, koji je javno poručio da računa na obojicu, kao i sve ostale igrače, koje ima na raspolaganju.

Dok priča oko kolubijskog veziste kruži već danima, vest o povratku Velšanina je ozbilno odjeknula u španskoj, ali i evropskoj javnosti.
"
Dinamika se menja, stvari se menjaju. Od sada ću se oslanjati na njega, kao i na druge igrače, sve igrače koji su tu. On ima svoje mesto, važan je igrač i nadam se da svi pokušati da mi zakomplikuju nzadatak sastavljanja tima", poručio je Zidan.

Izabrane vesti

Francuski strateg je onda kada je Bejl bio nadomak odlaska u Kinug govorio da će njegov odalazak bi najbolja stvar za sve, a sada bi moglo da se desi da Velšanin na premijer protiv Selte bude starter umesto povređenog Azara. U Hamesovom slučaju iščekivao prihod od dvogodišnje pozajmice u Bajernu.
"
On je spreman i srećan sam što ga imam na raspolaganju", poručio je Zidan.

Prelazni rok je još uvek otvoren, klubovi će imati rok do 2. septembra da kompletiraju svoje timove. Ipak, Zidan je svestan da u ovom trenutku nema toliki luksuz da planira dve nedelje unapred.
"
Zadovoljan sam onim što imam. Oni najbolji su sa mnom, u to nema sumnje. Do 2. septembra svašta može da se dogodi, ali naša utakmica je u subotu, spremni smo za meč i mi sa ovim timom započinjemo takmičenje", dodao je Zidan.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara