Leroj Sane
Leroj Sane

Zašto ste ga uopšte gurali da igra? Saneu zbog povrede propao transfer u Bajern

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 17:03

Povređeni ligamenti kolena, očekuje se višemesečna pauza

Englezi su ćutali. Nemci su već sinoć znali. I samo su čekali da Mančester Siti potvrdi. I mada su se Građani pravili naivni, Bajern je odustao od posla. Leroj Sane neće potpisati za Bavarce, pošto se ispostavilo da je povreda zadobijena u meču za Kojmuniti Šild protiv Liverpula ozbiljnija no što se isprva mislilo.

I Bild i Kiker pišu da su Saneu stradali ligamenti kolena i mada ne idu baš toliko daleko da tvrde da su pokidani uveravaju da je operacija neizbežna i da Sanea očekuje višemesečna pauza. Kad je već tako, zašto bi Bajern preuzimao na sebe obavezu da mu isplaćuje zaradu, posebno uzevši u obzir da je Sane trebalo da dobije platu od 18.000.000 evra godišnje i postaje najplaćeniji igrač Bundeslige.

Izabrane vesti

Siti i dalje ćuti, ali jasno je da od posla nema ništa, a to je posebno loša vest za Bajern, koji je ovog leta ostao bez Franka Riberija, Arjena Robena i Hamesa Rodrigeza, a od zvučnih pojačanja – kad govorimo o ofanzivnom delu timu – ama baš niko.

Taman što se Bajern spremio da probije magičnu granicu od 100.000.000 evra za pojačanje. Eto zašto se igrači pred transferom uglavnom ne guraju na teren pre okončanja posla.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara