Stadion Alfredo Di Stefano
Stadion Alfredo Di Stefano

Završni radovi u Realovom novom domu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.06.20. | 08:19

Madriđani će na stadionu Alfredo Di Stefano odigrati šest utakmica do kraja sezone...

Španska liga vraća nam se 11. juna seviljskim derbijem i to je zvanična odluka tamošnjih fudbalskih vlasti. U preostalih 11 rundi najinteresantnija bića trka za titulu između Real Madrida i Barselone, a kako Kraljevski klub neće svoje domaće mečeve igrati na Santijago Bernabeuu, mnogi tvrde da je to još koji bod "viška" za Katalonce, pored ona dva što su već u prednosti.

Da tako ne bi bilo zaista Madriđani će do svog prvog meča protiv Eibara (14. jun) trenirati na travi stadiona Alfredo Di Stefano, koji će biti njihov dom do kraja sezone.

Izabrane vesti

U pitanju je stadiončić od 6.000 sedećih mesta koji se nalazi u sklopu Valdebebasa i gde svoje utakmice igra Real Madrid Kastilja. To igralište vrlo dobro poznaju svi oni igrači što su prošli kroz Realovu školu ili igrali za drugi tim, a takvih ima i u aktuelnom sastavu - Naćo, Dani Karvahal, Kazemiro, Lukas Vaskez, Marijano Dijaz, Vinisijus Žunior, Rodrigo... Dijaz je čak 22 puta tresao mreže na tom terenu.

Nije zgoreg pomenitu ni da je Zinedin Zidan tu imao svoj trenerski debi...

Real se na stadion Alfredo Di Stefano seli zbog radova na rekonstrukciji Bernabeua. Na malom stadionu u trenažnom centru trenutno je u toku postavljanje novih reflektora, reklama oko terena i svega što je potrebno da bi se zadovoljili standardi La lige.

Najveću utakmicu na tom objektu Madriđani će odigrati protiv Valensije 18. juna. Posle toga uglavnom lakši i manji mečevi - Majorka, Hetafe, Alaves i Viljareal. Kraljevića mnogo veće iskušenja očekuju na strani, gde ih čekaju Leganes, Granada, Bilbao, Espanjol i Sosijedad.



tagovi

Real MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara