Advokat i Petrović (©Starsport)
Advokat i Petrović (©Starsport)

Željko Petrović preuzeo Zrinjski

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 17:15

Nekadašnji pomoćnik Dika Advokata danas predstavljen u Mostaru

Povratak Željka Petrovića na balkanske fudbalske terene. Nekadašnji pomoćnik Dika Advokata na klupi reprezentacije Srbije postao je danas novi trener Zrinjskog.

Petrović je došao na upražnjenu klupu kluba iz Mostara, koji je pred kraj jesenje sezone smenio trenera Krunoslava Rendulića, koji je Zrinjski uveo u grupnu fazu Lige konferencije.

Izabrane vesti

Zrinjski je završio prvi deo sezone prvenstva BiH na drugom mestu sa sedam bodova manje od banjalučkog Borca, pa će Željko Petrović imati cilj da stigne i prestigne rivala i preuzme prvu poziciju.

„Odmah sam rekao da pristajem da dođem u Zrinjski. Svi mi radimo za finansije, ali nisam došao da bih zaradio ili sebe nešto napravio važnim. Od prvog momenta mi je bilo drago i to sam ljudima ovde rekao. Srećan sam što sam došao, ali ne znam zašto. Svaki dan mi je kao da sam potpisao u Premijer ligi. Ponosan sam što sam trener u ovakvom klubu koji u regionu ima ogromnu reputaciju. Iskorak koji je Zrinjski napravio prošle godine je za poštovanje", istakao je Petrović na promociji.

Pre dolaska u klub iz Mostara Željko Petrović je radio u Iraku, bio je u Viljemu II, u Fajenordu kao pomoćni trener... Petrović je u maju 2018. pominjan i kao glavni kandidat za šefa struke Partizana po odlasku Miroslava Đukića, ali tada je posao dobio Zoran Mirković.


tagovi

ZrinjskiŽeljko Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara