Azmun
Azmun

Zenit je previše moćan! Iranski Mesi odrao CSKA koji obećava (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 21:05

Moraće Armejci još da rade kako bi izdržali nalete šampiona - 2:1

Šampionski! Tako je Zenit odigrao veliki derbi protiv CSKA i pokazao da je opet prvi favorit za titulu. CSKA obećava, igra jako zanimljivo na startu ovog šampionata pod patronatom Viktora Gonačrenka, ali moraće još da radi i uči, jer je Zenit u ovom momentu snažniji - 2:1 (1:1).

Tim iz Sankt Peterburga slavio je posle dva gola Serdara Azmuna i ima maksimalnih devet bodova posle tri odigrana kola.

Izabrane vesti

Meč je počeo na donekle očekivan način. Zenit se naosvajao trofeja, prepun je samopouzdanja, dobio je obe utakmice na startu ovog šampionata i tako je i protiv CSKA krenuo silovito. Kao na igrici.

Zenit dosta napada bazira na igri preko robusnog Dzjube. Tako je bilo i ovoga puta. Igrao se 19. minut kada je glavom proigrao Serdara Azmuna, a ovaj iz voleja na pravi fudbalski način, zatresao mrežu CSKA i na taj način je tim iz Sankt Peterburga poveo na ovoj utakmici.

Međutim, koliko god Zenit bio moćan, toliko je i CSKA za svaku pohvalu. Igraju Armejci lepo i tečno, a dokaz svega navedenog mogli smo da vidimo u 26. minutu utakmice.

Vrhunski potez je to bio Nikole Vlašića, opalio je sa velike udaljenosti i pogodio baš tamo gde je želeo, dovoljno da gosti pokažu zube. Odnosno, da pokažu da ove sezone mogu da se bore možda i za titulu.

Sa nerešenim rezultatom se i otišlo na odmor i baš je mnoge ljubitelje fudbala interesovalo dokle može da izdrži CSKA? Odgovor je bio - do 69. minuta. I opet je Azmun bio u centralnoj ulozi.

Tačnije, može iranski Mesi da zahvali fantastičnoj roli Karaveva koji je prvo otišao na prelep način u prostor, a onda zavrnuo povratnu loptu na koju je Azmun natračo i znalački je sproveo u mrežu. Ispostavilo se da je time stavio tačku na sva nadanja CSKA na ovoj utakmici.

Sezona je tek počela, rano je za bilo kakve zaključke, ali deluje da će Zenit opet biti preveliki zalogaj za takmace u Rusiji...

RUSIJA 1 - 3. KOLO

Utorak

Soči – Rubin 3:2 (1:0)

/Mevlja 44, Noboa 85, Miladinović 90+2 – Ignatjev 67, Makarov 76/

Tambov – Himki 1:0 (1:0)

/Čuperka 14/

Krasnodar – Arsenal Tula 1:0 (1:0)

/Petrov 35, Berg 66/

Sreda

Ufa – Spartak 1:1 (1:1)

/Alikin 2 – Ponse 18/

Ural – Lokomotiva 1:1 (0:0)

/Jegoričev 74 – Smolov 87/

Ahmat - Rotor 3:1 (0:0)

/Iljin 47, Roši 53, 61 - Serčenkov 58/

Dinamo - Rostov 2:0 (2:0)

/Filip 42, Komličenko 45/

Zenit - CSKA 2:1 (1:1)

/Azmun 19, 69- Vlašić 26/



tagovi

Sardar Azmun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara