Lazar Lukić i Marko Đorđić
Lazar Lukić i Marko Đorđić

Žestoke kazne za sudije zato što nisu isključili Boaćija i Sanoga

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 15:24

Lazar Lukić i Miloš Đorđić biće suspendovani na bar pet kola, takođe i skinuti i sa liste internacionalaca

Partizan se žalio na suđenje, Fudbalski savez Srbije je ovog puta reagovao. Da li zbog pritiska iz Humske ili nečeg drugog, ali sudije Lazar Lukić i Miloš Đorđić će prema saznanjima MOZZART Sporta biti žestoko kažnjeni zbog učinka na utakmicama Crvene zvezde.

Konkretno, Lukiću je zamereno to što u sinoćnjoj pobedi Crvene zvezde nad Čukaričkim nije isključio Sekua Sanoga posle starta koji je izbacio iz igre kapitena Brđana Marka Docića. Đorđić je ukoren zato što u pobedi crveno-belih nad TSC-om nije pokazao crveni karton Ričmondu Boaćiju posle kojeg je van terena morao golman Topolskog sportskog kluba Nenad Filipović.

Izabrane vesti

Kad kažemo “ukoren” mislimo žestoko kažnjen. Prema saznanjima MOZZART Sporta i Lukić i Đorđić će biti suspendovani najmanje za narednih pet superligaških kola. Pride, Sudijska komisija će obojicu skinuti sa liste internacionalaca što je verovatno još teža sankcija.

Potvrdu ovih informacija očekujemo u narednim danima, ali prema našim izvorima gotovo je izvesno da će i Lukić i Đorđić skupo platiti zbog suđenja na dve pomenute utakmice.

Da li će to ublažiti tenzije na relaciji Humska – Terazije? To ćemo tek da vidimo.



tagovi

Lazar LukićMiloš ĐorđićSudijska komisija FSSfssFSS

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara