Komentari na vest

Ziceri koji će se sanjati u košmarima: Zvezda promašivala nemoguće i ostala bez evropskog proleća (VIDEO)

N

Ne razumete

pre 5 meseci

da Bukari vec prodat u Januaru i da decka boli uvo i da igra samo za svoju statistiku
n

nerobiancoo

pre 5 meseci

Nema ovde mnogo pametovanja. Zvezda je blagi užas od ekipe. Čuka ti da 2 gola, Voždovac i KG po 3, ostali po 1...U ovako jadnoj ligi. Čemu se nadati,onda u LŠ,,gde igraju ekipe koje su aždaje. Očajna selekcija, trener koji non stop luta sa timom i formacijom,trener koji ne oseca Zvezdu i nema nikakvu komunikaciju ni sa kim. Ovo je realnost, na zalost.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Na onom terenu Bukati i Cherif nisu se snalazili, Kraso takodje. Lucica uopsTe ne razumem covek dribla dribla dribla prodje vec igraca on i dalje dribla misli da je u Parku, uopste nema procenu i ne zna kad treba da sutne ka golu a kad da doda. Trebali su da pocnu Katai i Mitrovic uz Ivanica. A sto se tice malog Nedeljkovica nije on za onakve Utakmice, ima tek 17.
C

Cinjenica

pre 5 meseci

Bilo koji navijaci da izgube 0:4 i posle ispadanja iz evope bi cutali od sramote ali ne i navijaci jednog mslog kluba,nikad oni nisu znali za sramotu...Oni su besramni to se vidi u svakom njihovom komentaru
G

GAGI PFC

pre 5 meseci

Ti si nasao da pricas o sramoti!? sramota je ovo sto vi radite u LS sa drzavnim milionima i to sve zbog 1 boda
R

Ris

pre 5 meseci

Veća je sramota kada na žrebu želiš: Omoniju,Šerif,Makabi i JB iz četvrtog šešira. Onda ti bog ispuni želju a ti izgubiš od ekipe koju si želeo. Za Partizan se vidi iz aviona da je raspad sistema, a vi potrošite 10 miliona eura na pojačanja za jedan dan.
h

haha

pre 5 meseci

Zvezda dobije od Uefe oko 25 miliona, Gasproma oko 5, nesto prodaja igraca a drzavnih milijona priblizno kao i vi.
1

1303

pre 5 meseci

Darko Pancev bi veceras dao 2x het trik.
@

@@@@

pre 5 meseci

Videli smo Pančeva nakon zvezde...
"

""""""""

pre 5 meseci

Ма тако је није ништа урадио, само је био најбољи стрелац најбољег тима у Евриопи једне сезоне. Није то ништа специујално, баш много играча тиме може да се похвали.
d

don joe redington

pre 5 meseci

Kad se bolje pogleda , nije imao sreće, u prvoj situaciji, odbrana mu već ulazi u blok, zatvara levu stranu, da nije odma šutirao lopta beži već je tu i desni odbrambeni , golman skraćuje ugao, možda je trebao odma iz prijema da šutira, ali kad je dao for, možda je mogao da digne loptu udarcem , ali bežala mu je i tek toliko unutrašnjim po zemlji, tu rasni forovi, špicem rešavaju, kad već veži lopta špic pa ako uđe ok , ako ne jbg, a po zemlji unutrašnjom pravo u golmana, to je odlika forova koji nisu klasa, Kod druge šanse , izgubio je korak jer ga je potkačio Bojs, ali bez obzira rasni for, će se namestiti dovoljno mu dve sekunde, ali ovom je to bilo malo da se dobro namesti proceni brzinu let lopte, jer tek što je povratio ravnotežu , jbg, da nije bilo toga kačenja možda bi se i bolje namestio procenio. Mijatović ono glavom savršena lopta odlično je skočio ali samo mi koji smo igrali fudbal te pozicije, videli smo da će kratko udariti , delić sekunde ukočio je telo vrat glavu , verovatno u strahu da ne udari prejako, ili izravno u golmana hteo je trzaj da skrene loptu tkzv kres udarac glavom, i tu je bukvalno cantimetar bio presudan, cantimetar dublje lopta u malu mrežu ulazi, jbg
E

Elemental

pre 5 meseci

Nisi baš voleo školu...
b

bjankonero31

pre 5 meseci

kakvi ziceri kakvi bakrači...jedva si bod uzeo u grupi a pricalo se o laganom prolasku grupe.Zvezda nema pojma i to je ono sto svako vidi.( ko hoce realno da gleda)Najskuplji tim ikad a pojma nemaju.Da im liga nije namestena imali jos 10 bodova manje u ovom trenutku

gemathegreat

pre 5 meseci

Ideš redovno kod raspopa Pantića na brifing vidim.
н

нс бој

pre 5 meseci

Нађите мој коментар против Војводине,где сам јасно написао да нема шта да тражите у Берну.А слично сам писао и кад сте били у еуфорији сигурно побеђујете Јангере,можда и Лајпциг,а натегнуто са Ситијем.Створите лажну еуфорију и онда реалност доживите трагично.Само послушајте изјаве два тренера вечерас,колико је Бахар демагог,нереалан. Не може на силу,мора систем,онда резултат.

Bojank91

pre 5 meseci

Ne rise. Da je ušao neki od ovih zicera ne bi se ti javljao do marta-aprila
S

Stariji zvezdas

pre 5 meseci

Vam kaze da ste vi bal..i razmazeni i rezultat navijaci.
p

ppp

pre 5 meseci

A cudo niko od vas nije primetio da i Zvezeda i Partizan lako primaju golove iz kornera. Kada gledam druge timove tesko se daje gol jer uglavnom imas vise svojih igraca od protivnickih koji uglavnom lako to izbacuju a ovi nasi nekako uvek daleko od lopte. Zar ne moze neko da im kaze da igraj flaster u 16 kada je korna.
F

Fasader

pre 5 meseci

Tole, odlazi!
b

bajke i basne

pre 5 meseci

dajem 100 evrica za onaj intervju tvorze na pocetku sezone
Z

Zaboravio si

pre 5 meseci

Tadiću odlazi !
Z

Zvezdino dete 011

pre 5 meseci

Svaki crnac iz Young Boysa vredi manje od nasih najbjih (najskupljih igraca), svaki crnac je bio za klasu bolji od nasih crnaca, skok duele su oni skoro sve dobili, na sredini tereni su bili mocniji, a cena njihovog tima (vrednost po transfermarktu) je manja od našeg tima. Da li to nije ULTIMATIVNI dokaz, da jedan klub kao sto je YB Bern ima toliko drastično bolju skauting službu od našeg kluba koji 4-5 proleća za redom sad već igra evropsko proleće i konačno ima finansijskih mogućnosti (plate i bonusi) - jel to moze neko meni ovde strucno da objasni. Kako su naši crnci sci do jednog lošiji po kvalitetu a skuplji od njihovoj...
m

mita i tvorza

pre 5 meseci

vidi sine ti si sitan procenat je nama bitan

Crazy-North

pre 5 meseci

Realno mnogo smo loši. Najveći krivac je razume se Terzić. Bas Terzić je doveo ova pojačanja na celu sa Baharom koji je tek veceras uspeo da izvede 11 igrača i da ih postavi na njihovu prirodnu poziciju tek veceras u utakmici koja odlučuje dalji nastavak u evropi. Barak je uspeo da totalno uništi Zvezdu koja se strpljivo gradila još od Milojevića konstantnim rokadama i promenama na terenu. Koje pratio Zvezdu svaku utakmicu znace da je veceras bila prva utakmica gde su igrači igrali na svojoj poziciji. Kasno se setio ili smo ga predugo trpeli pitanje je sad.
T

TsC 4.kom....

pre 5 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde zbog meca sa Sampionom Svajcarske Jang Bojsom,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske,Sabaha i 4 komada od TSC-a..itd itd i kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu koji kriju od javnosti!
I

Igi33

pre 5 meseci

Evo ako ti je lakse da zaspis ti razmisljaj o 4 gola TSC-a Partizanu hahahah. Nemoj da razmisljas koliko ste para prosuli ove sezone i o tome koliko vam je Madjija dobra doneo. Neka Bog da da jos 10 godina bude u Zvezdi.
n

ne razumem

pre 5 meseci

Kakve to veze ima sa najavljenim uspehom zvezde.Zaboravio si da pomenes Bari hrvate itd.Mora to bolje inace nema sendvic

Sakur

pre 5 meseci

Da bi se to sve nastavilo nemoj slucajno da zaboravis 17 da izadjes i das glas vasem velikom vodji
S

Sekundarac

pre 5 meseci

Znamo da si u histeričnom stanju zbog poslednjeg mesta u grupi,potrošenih 60 miliona u 2023 i minusa od 30 miliona.Bliži vam se katanac al ne od zvezdasrbije nego od Uefe.Uživam kad se uvijaš ko glista.
G

Grobar21

pre 5 meseci

Nema svako predsenika drzave da upada u 12 nocu i da menja upravu pozz
s

svajcarci su sila

pre 5 meseci

i ja kazem smeju se a da se izgubilo od Spanaca ili nemaca pa i da imaju razlog
P

Pobesneo Max

pre 5 meseci

Najbolji komentar je dao Mladenovic na Areni. Nikakve razlike na terenu nema kad igraju skupo placeni stranci i kad udju nasi omladinci. Cak naprotiv. A ako je suditi po onome sto je izjavio Ranko Stojic, a covek je jako upucen u zbivanja u Zvezdi i dobar je sa Terzicem, Barak Bahar je bivsi trener a novi trener je Vladan Milojevic. Dosad je Ranko Stojic davao malo optimizma i "lazne" nade, a sad je bio surovo iskren. Nesto mi se ne cini da je ovo samo bezveze rekao ili dao samo svoju prognozu. Sto se tice utakmice preslikana kao ona u Glasgovu protiv Rangersa. Nismo losiji od njih a prosli kao bos po trnju. Glazer , Djiga , Serif a i trener Bahar nisu za Zvezdu. Mogu da idu i Kraso i Olajinka. Od stranaca sasvim dosta su Bukari i Hvang i mozda Kanga zbog domaceg prvenstva.Oni bar prave neku razliku. Treba nam dobar stoper ako vec Degenek i Spajic ne mogu odgovoriti zahtevima. I pod hitno centarfor pa makar i Pesic ili Pavkov ako ne mogu da nadju boljeg.Ostale pozicije su solidno pokrivene. I ono najvaznije povratak Vladana Milojevica da nastavimo gde smo stali 2019 godine.
G

Gostinjo

pre 5 meseci

Slazem se za sve osim za Bukarija, on od gola protiv Portugala igra samo za sebe. Toliko sebican, ja bi ga posle 10 minuta veceras stavio na klupu.
S

Sasa1234

pre 5 meseci

@gostinjo.....taj Bukari je nevidjeni panj, ja to ponavljam kao papagaj od kad je došao u Zvezdu, dečko nema veze o fudbalu jedino što je brži od svih duplo, čak i u evropi pa nešto uradi, momak je limitiran u glavi ja se kladim da on sa loptom ne može pimplati do 10…još ne bi dao loptu majci rodjenoj, kad vidim one golove iz mrtvog ugla padne mi mrak na oči, kao to je umjetnost, a on kloc nevidjeni....
S

Sasa1235

pre 5 meseci

Potpisujem onu izjavu Jokića, mi ne volimo kosarku mi volimo da pobjedjujemo....samo bi dodao umjesto kosarku, sport....
h

haha

pre 5 meseci

Kao i svi ostali.
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Ko normalan moze da navija za fk Ganu i Kk Fmp???
Z

Znaci...

pre 5 meseci

samo nenormalni.
l

laznicetnici1989

pre 5 meseci

El milione ide gde mu je mesto
s

srbenda 77

pre 5 meseci

kao krvavi grobar al do koske realan,onaj ko je doveo šerifa i preporučio za 4,5 mil. mora da snosi odgovornost,tačno da se kaže ko ga je doveo,u ovoj jadnoj ligi čovek nije dao gol,za te pare 150 špiceva sigurno ima boljih,ipak bahar mora snositi odgovornost jer je ispao od igrački mnogo slabije ekipe,u bg.ovo se moralo pregaziti kao plitak potop,ako bahar ostane i rešimo se ukletog vazure šampioni smo
n

neshha

pre 5 meseci

Kao Zvezdas kazem ti da si apsolutno u pravu!
G

GAGI PFC

pre 5 meseci

Malo ste utukli drzavnih para u ovu sramotu od kluba.Sledece godine dace vucko jos vise miliona u ovu rupu bez dna...Cuj nikad jaca zvezda! :) sprdnja od kluba,zadnji u grupi 1 bod fantasticno
r

req

pre 5 meseci

Cuti ti u vasim grupama u ls james bond 006 mi bar imamo 2 pobede u 2 ucesca a pobeda u ls se to maze na leba
G

Gost777

pre 5 meseci

Samo cu reci da vam nije Bakar kriv za ovo vec igraci i uprava

❤️❤️❤️❤️

pre 5 meseci

Mene posle vecerasnje utakmice zanimaju samo dve stvari. Zasto svaki korner izvodimo na neku kombinaciju iz koje uglavnom ne ispadne nista pa cak ne uspe ni lopta da se ubaci nego se otvaraju kontre protivnicima od pocetka sezone. I drugo da li je moguce da nama mora da igra poluzivi Rodic koji je izgledao kao da stoji a ne da je u punom sprintu dok ga igraci YB pretrcavaju. Ima tu jos mnoho pitanja o skautiranju igraca i dovodjenju pojacanja... Promasenim izlaznim i ulaznim transferima ali zo je hronicna bolest...
T

Tuzno vece

pre 5 meseci

A na areni ne moze da prodje ovakvo vece bez velikog strucnjaka ranka stojica. Nema boljeg. Prica se da je njegov sin menadzer taj koji je doveo endiajea u zvezdu. Sto ga ne uvalise nekom drugom.
n

nebitan63

pre 5 meseci

Ljudi moji sta jos treba da se desi pa da ovaj kvazi trener ode iz Zvezde.Covek u 90 minutu uvodi Kangu umesto Hvanga a sudija je produzio mec za 3 min. Terzicu i ti Mrkela dosta je bilo.Napustite i vi Zvezdu sa vasim vanserijskim trenerom i sa vasim vanserijskim pojacanjima koje ste doveli i dali milione (ustvari pola ste vama strpali u dzepove). Neznam sta je bolji ovaj Serif od mladog Mijatovica ? Samo ovaj nepismeni afrikanac je placen 4 miliona a ovaj mali igra za sicu.Dokle bre vise da prodajete maglu navijacima.Zar treba da nabrajam vase promasene transfere a ima ih mnogo, vise ne mogu ni da se setim.A sve to na stetu Zvezde dok vi trpate pare u vas dzep.Sram vas bilo.Napolje cela uprava, sportski sektor Bahar i ovi nepismeni afrikanci koji ste vi doveli
S

Sta nam je doneo

pre 5 meseci

Levo krilo unistio,centarfora glupo komentarisati,bekove unazadio,stoperi smejurija,ofanzivni prekid ne postoji,iz defanzivnog nema ko nam nije dao gol,ofanzivni vezni ne postoji.Jednostavno Barak Bahar zvani propast.
E

Eto koliko ste jadni...

pre 5 meseci

Na vesti zvezde moze sve kada je vest jsd onda cenzura to je politika mozzart sport, DVOLICNA I LICEMERNA
J

JBL

pre 5 meseci

Ma kupujte još,trošite MILIONE DRŽAVNIH EVRA,bacajte pare na najskuplji tim Zvezde u njenoj istoriji...daje vam se,SAMO BAHATO!!!
g

gama

pre 5 meseci

Najskuplji, a lose igrate!
K

Kaspi

pre 5 meseci

Ndijaea sad možete dati u zamenu za 100 kg kupusa, taman da ga Maša stavi u bure i da se ukiseli za njenog tatu 😂
S

Sve je jasno

pre 5 meseci

Najgori Zvezdin učinak u grupnoj fazi Lige Šampiona sa 10x skupljim timom nego onaj kojim je raspolagao Vladan Milojević. Da ne pričamo da je ova grupa prdina bara za grupu Liverpul, PSG, Napoli i Zvezdina 4 boda.
R

Raša P

pre 5 meseci

Sada mirno na duplu krunu pa opet u LŠ.
G

Gost 976

pre 5 meseci

Biće bolje .....ali šta ćemo ako najveći i najpoznatiji navijač u decembru više ne bude glavni baja .....loše nam se piše

gemathegreat

pre 5 meseci

Vama grobarima zasigurno jer pre nego ode vas će da spali.
d

duke

pre 5 meseci

Ceka se analiza generala Bahara :D sad kada imamo po dva igraca na svakoj poziciji, dva kompletna tima, mogli bi da se rotiraju za svako kolo MozzartBet "Superlige" po 90min bez izmena.
B

Barak OUT

pre 5 meseci

Barak - MARŠ IZ ZVEZDE!!!!!
d

duduk

pre 5 meseci

Quote" I can't remember a team in champions league that had so many chances that didn't score" to je komentator na DAZN tu uvek gledam CL stvarno neznam takve zicere I nemozes Ni jedan gol da das...fujfujfujfuj
М

Милош Вш

pre 5 meseci

Шта смо ми Богу згрешили па не могу да нас представљају један Немања Видић и Игор Ракочевић? Нека ми каже неко!
I

Ibarbo

pre 5 meseci

Partizan u poslednje 13 godine slupao 18 miliona na transfere. A vi 20 miliona u poslednje 2. Uzimate šakom i kapom, i posle brukanje sa tolikim parama.
h

haha

pre 5 meseci

Dobijemo 25 miliona od Uefe, 5 od Gasproma, nesto prodaja igraca, od drzave verovatno isto kao i vi.
2

2342342

pre 5 meseci

Skupi su bili Mario Baloteli i Adel Taarabt??? Da imamo špica koji je atomska bomba,ali bar mi smo mogli i trebali rizikovati s njim. I veznog koji ima fudbal u malom prstu.... Bolje nedokazani.ovu sezonu sam siguran da bi dotični pokidali samo da su igrali.
N

Nedeljko Kokot

pre 5 meseci

Moram biri covek iako sam delija, i zahvaliti lebdecem koji nam je platio titulu a i grobarima koji su naskupili dovoljno bodova da "sampion" ove napacene lige igra direktno ligu sampinjona! I hvala im sto su mi omogucili da gledam ligu smpinjona uzivo i da se nagledam starleta na Rajku!

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Zbogom evropo. Treba se zahvaliti prethodnicima koji su omogucili sve ovo jer da je ova ekipa morala da igra kvalifikacije ne bi se kvalifikovali sigurno. Ovaj tim nema karakter, ovaj tim nije dobro vodjen. Ponovo nas skupo kosta lose odradjen prelazni rok. Ostaje nam domace prvenstvo koje je presmesno, amatersko...i za njega nam vecina ovih stranaca ne treba. Dosli su zbog LŠ, zabelezili minutazu i to je to. U domacoj ligi su pokazali koliko su motivisani. Sporan je i njihov kvalitet. Licno smatram da treba da ostanu Hvang i Bukari, ostalima se zahvaliti(prodati). Imamo nekoliko mladih dobrih igraca koji zasluzuju da igraju. Vratiti Vladana Milojevica i praviti tim za leto i kvalifikacije. Pozeljno je da se Mrkela ne mesa u selektovanje.
M

Mnr01

pre 5 meseci

Zelim da cestitam ciganima jos jednu pobedu
V

Vin

pre 5 meseci

" Mi samo pricamo, nista ne radimo. Izgubicemo i u Bernu" - Aleksandar Dragovic kapiten posle utkamice sa Lajpcigom na Marakani.
n

nemam pojma

pre 5 meseci

Ej Momci Mladi, šta da se radi kad malo selo nema džez orkestar!
M

Mini parizer

pre 5 meseci

Zar srpski Bajern nije projektovan da igra bar polufinale LS sa bavarcima iz Minhena pa da se vidi ko je pravi gigant?Sta bi od svega toga?
X

X

pre 5 meseci

Slepci !!!
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 5 meseci

Vratite Prosineckog ako za Boga znate
R

Recko

pre 5 meseci

Terzic Mrkela i Marin i Bahar Ostavke Posebno Nadobudni Terzic Koji je obecavao Sve i Svasta Srpski Bajern u Fudbalu se na Kraju pamti samo rezultat a ne igra A ovo je Dno Dna .
B

Boban1

pre 5 meseci

Odigrati do kraja jeseni jako,dobiti franjevce,preuzeti prvo mesto i u januaru cistka,ako je moguće krenuti od Terze i Mrkele,pa trener i jedno 4-5 stranaca. Dosta bre više.
N

Ne mogu da

pre 5 meseci

Verujem sta citam.Ajde sada da ih lincujemo sve.Da li je ovo jako los rezultat jeste to niko ne spori.Da li je onaj Endijaj promas transfer jeste i to niko ne spori.Sto im sada ne bi dali punu podrsku pred nastavak sezone da stignemo one lopurde iz Humske jer samo pobede nad njima donosi titulu kada se zna da 95% utakmica ove sezene su im namestena.
w

we lo

pre 5 meseci

A za koji ce nam titula,da Bahar moze jos jednu sezonu da nam kida zivce?

gemathegreat

pre 5 meseci

@ we lo Za 40 miliona od iduće lige šampiona tele nedopaseno. Zvezda je i ovako iservisirala poene od prošle godine.
D

Definitivno...

pre 5 meseci

Franjevci obraza nemaju
R

Rural citizen

pre 5 meseci

Da se sad skupe igraci one Zvezde iz '91 godine, zgazili bi ovu danasnju Zvezdu. Evo u 100 marki. Ovo danas je tragi-komedija.
d

dr finansija

pre 5 meseci

nije problem sto izgubi zvezda vec je problem sto nikad niko nece otvoriti pandorinu kutiju i istraziti gde je nestalo 50 miliona .Isetace lik iz kluba sutra kao Kokeza sto je odvezao sleper i niko ga ni preko nije pogledao .

ДејвФранкфурт

pre 5 meseci

Oооооотказ! Тренеру! Директору! Менаџеру! Скаутингу!
k

kikoman

pre 5 meseci

i titula partizanu...ambicije real madrida a mogucnosti...pa crvene zvezde
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

u evropu prosli nismo sad ce opet da se pise pismo
Y

Yap

pre 5 meseci

Ljudi mojiii, trenutna gol razlika nasih klubova u grupnim fazama je 10 datih i 37 KOMADA primljenih...aa bice jos i gore.. No coment daljeee
D

Drndo

pre 5 meseci

Pa ne mozemo uvek da igramo sa Florom,Suduvom,Ventspilsom,Slovackom,Petah Tikvom,Rigom,Sliemom,Trakaiem i ostalim galaktikosima
V

Velemajstor

pre 5 meseci

Dok sam gledao sta Serif masi, pitam se za sebe, sta li bi uradili npr Pjanovic ili Drulic u toj situaciji... Sportski pozdrav
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

svak je dobar ko procenat daje zato igra i nas Endiaje ...a vi kako te ?
М

Милош Вш

pre 5 meseci

То су били нападачи. А тек Дарко Ковачевић. Сад то можемо само да сањамо.
D

Dare Šabolić

pre 5 meseci

Tebra, kad sam prico da je trener truba i da se dovodi na kilo, tad mi lupali minuse i spocitavali bukvicu. Tebra ono molitva, iscupao bod papagajkama a platili ga i njegovu svitu milionima realno. Za bod!? Toliko bi i Cokna iscupao ako ne i jace. Derbi realno X, groblje ce da grize i kida a ovi nasi posle neuspelog izloga u Evropi, sledi surova realnost po livadama Tole Super Lige! Iks nam je plafon a Baki ode kuci są otpremninom. Milionskom.
k

kikomsn

pre 5 meseci

isti taj cokna zavrsio kao poslednji u slabijem takmicenju

Bojan Urosevic

pre 5 meseci

Trener ti kriv što napadac koji je doveden a kojeg trener nije tražio masi tri zicera
G

Gost1818

pre 5 meseci

Ne ide zvezdi evropa.
n

nemam pojma

pre 5 meseci

Pa preselite se u Aziju, tamo vam je i mesto. U Kinu recimo.
m

mali srbin

pre 5 meseci

Poslednji u grupi zasluzeno i neko to od gore vidi sve!
C

Cekaj

pre 5 meseci

Zasto Djiga?Decak ima samo 20 godina i manje gresaka nego Erakovic u tim godinama,sa tim da Erskovic nije igrao protiv Halanda,Openda,Dokua i sl
G

GostNBG

pre 5 meseci

Konacno neko da napise onako kako jeste.Momak je spreman da napreduje i vidi se da zna da igra fudbal.Ima inteligenciju za stopera i dobar pas.Smirenost.Greske su plod mladosti.Zaista mi se cini da kada bi radili sa ovim momkom lagano stoper koji se moze prodati u neku od liga petice.Bravo Djiga
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Zvezdu moze da trenira samo Zvezdas, upamtite to vi kojima je dato da je vodite neznalice.
k

kikoman

pre 5 meseci

tako je i svi igraci da idu na poligraf i da igraju samo oni koji bi zivot dali za zvezdu bre, pa nek izgube 7-0 bar je neki gas ovako kad igraju normalan fudbal gde nekad dobijes nekad izgubis, igras i napad i stvaras sanse...bas je bezveze
Љ

Љубиша

pre 5 meseci

Да ли ће Терза мађија после овог испадања да пришије нову звездицу изнад грба?
z

zvezda forever

pre 5 meseci

Terziću šta se čeka 23,32 je. još nisi podneo ostavku p...o iz Lovćenca. UPRAVA NAPOLJE, ŽIDOV I NJEGOV STRUČNI ŠTAB NAPOLJE, PLAĆENE VODE IZ ULTRAKOPA NAPOLJE, AFRIČKA ERGELA MARŠ IZ ZVEZDE I NAJGLASNIJE TERZIĆU MARRSSSS IZ ZVEZDE!!!!!!!
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

i sta kaze tvorz " igraci lige petice " haha kakve petice to su bre igraci sestice. Kako vam je ispumpao 50 miliona iz kase lik dovodeci raaznorazne Kulibalije i sad slag na tortu dovede ovo kljuse Endiaja za 4 miliona haha priceless
B

B. Grobar

pre 5 meseci

Ne razumem cigane, zasto ovoliko nezadovoljstvo. Pa Terzic ih je odveo u polufinale LS, jos pre pocetka takmicenja, Fiorentina 5:0, doveo Bahara koga je dugo vremena pratio i najzad ga uhvatio i doveo u zvezdani. Pa tri dana vam objasnjavao, kako je uspeo da vam dovede Bahara. I zasto opet nezadovoljstvo? Nije on imao budzet od 250 miliona, vec "samo" 80 i kako da vam napravi tim bez, bar 150 miliona. Ostavite coveka i pustite da da radi na miru, jer mu je sada preko potreban............pogotovo ako hoce da najuri Baraka, jer koliko ce to da kosta kukuuuuuu majkooooo....
B

Bok

pre 5 meseci

Još im samo i ti trebaš večeras. Dosta im je njihove muke.
s

samo

pre 5 meseci

Daj Boze da bam Napredak da jedno pet komada inace ovaj nukad nece otici.
R

Rwiy

pre 5 meseci

De sme Napredak da igra protiv Zvezde, dal si realan? Napredak vec dobio uputstvo iz BGa sta i kako na utakmici.
V

Visente Del Boske

pre 5 meseci

Stani malo ovde je Bahar najmanje kriv,jel on prodao Erakovica?nije,jel trazio Djigu?nije,hteo je da zadrzi Pesica medjutim terza je reko da to nije spic za ls i prodao ga u madjarsku,zatim se terza ugradio u transfere hvanga i ndiajea doveo ih zbrda zdola u poslednjem trenutku uvalio zvezdu u jos 10 miliona duga a siguran sam da Bahar ni njih nije zeleo,tako da najveca krivica je na Terzicu.
B

Buda

pre 5 meseci

Nece drug tusu binic miskovic dan tana i naravno gazda gasic
Z

ZA PROMENE

pre 5 meseci

Ko je doveo Terzića u Zvezdu? Koliko je miliona koštao ovaj 1 bod u grupi?
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

ko sto rekoh davno ...vazuri spomenik da dignete ,pojma vi sa zivotom nemate

Sakur

pre 5 meseci

Pa dovela ga vasa najveca legenda u istoriji kluba.Verujem da mu je veceras pritisak otisao,mislim da se najvise nasekirao veceras nego sto ce 17
m

marijanterzic

pre 5 meseci

Gospodina terzica niko nije doveo u crvenu Zvezdu on se svojim radom sposobnoscu sam Preporucio i mogu ti reci ovako drugarski A da mi ne zameris koliko godina crvena zvezda nije igrala ni jedno evropsko takmicenje A kamoli osvojila neki bod u evropi pre njegovog mandata Licno mislim da on zna sta radi i da moze jos dugo da dominira u srbiji a i u evropi u buducnosti on je ovaj klub podigao sto se kaze iz pepela koliko je samo novca ulozio i spasao klub od bankrota.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

marjan ...druze tebi daju prvu ruku ne mesaju ti nista . " Svojim radom i sposobnoscu " haha on bre direktno iz apsa usao u zvezdu ..." koliko je ulozio para " haha ovde si ga bas zacinio !! 80 miliona ste u dugu ili jasnije 50 od kad je on dosao
Š

Šaban93

pre 5 meseci

"Srce moje deli se na pre i posle nje, na mlade godine i žal što ostade".
G

Gost RS

pre 5 meseci

Zvezda odigrala jednu od boljih utakmica u LŠ,o pojedincima se da dosta diskutovati. Izašli iz rupe ovi što čitavu godinu priželjkuju petardu a popili je sami i to od koga. Otkaz treneru ako ništa zbog izvođenja kornera, 15 puta neko pikanje po ćošku terena i nijedno ne prolazi ali ne,samo nastavite zašto da se bilo šta mijenja.

Luka CFC

pre 5 meseci

Neka je odigrala kao Real i Barsa? I? Šta ima od toga što je odigrala najbolju utakmicu?
m

ma da

pre 5 meseci

pamtice se igra ...
9

90

pre 5 meseci

A kako ste samo leteli posle Fiorentine... 🤣 Znaci ovo je najskuplji tim Zvezde u istoriji,koji je doveden da uzme namesteno prvenstvo Srbije? Pa brate, sto toliko para i price da ste u rangu sa Bajernom? Pa prvenstvo ste mogli da uzmete i sa omladincima...
C

CZ avanti

pre 5 meseci

Ja nekako od pocetka smatram da je sa zadnjim najzvučnijim pojačanjima napravljen disbalans u svlačionici. mislim da je tu krenuo slobodan pad od 5:0 fiorentine do ovoga. Mislim (i tada sam) da Šerif nije trebao, pored Krasoa možda ce nadoci l. Za Hvana ne znam. Što se cioniste tiĉe mislim da ga se po svaku cijenu (titula je moranje) mora istrpiti i dati mu podrsku. Novi trener, novo sve, filozofija, igrači treba dati vremenu, sa par korekcija ce napraviti sistem koji ce u godinama koje slijede profunkcionisati. Raskovali su, doslovno, YB u 2 utakmice nije htjelo vjerovatno je tako trebalo da se napravi restart. Strpljenja i pameti ne dozvoliti neprijateljima i glupostima da naprave štetu u procesu.
g

gost0

pre 5 meseci

Rakovali ga, u BG se jedva provukli, ovu izgubili 2:0...pa dobro, pobedili ste u sansama, evo vam titula za to!
B

Babaroga

pre 5 meseci

Bahar je neznalica i diletant. Kod kuće ste jedva izbegli poraz, na strani ste izgubili prvi put u istoriji od nikad jadnijeg Jang Bojsa i ni gol niste postigli. To je realnost, a ne to tvoje ulepšavanje stvarnosti. Miloje je za ovog doktor nauka
M

Mogu da se slozim

pre 5 meseci

sa vecinom tvog komentara ali niste mi jasni sa Krasom.Sta je covek odigrao u ligi sampiona ono sto je igrao.Jedan jako neozbiljan igrac cirkuzant.I veceras je isto kao i onaj nesretni Ndiaje promasio zicer a izgubio bar pet cistih lopti iz zajebavanja.
7

76

pre 5 meseci

Koja zvucna pojacanja?
C

CZ avanti

pre 5 meseci

@ mogu da se slo... moj neki osjećaj, dobro je krenuo u CZ nekako poslije ovoga stao. Osim toga ne sviđq mi se nikako transfer politika zadnjih godina gdje se preĉesto dovodio igrač na igrača. Često besmisleno. Ovo skontati kao smjenu generacija, nema nekoh nosilaca igre (Kataia) njegov učinak treba nadoknaditi... proces je sve ovo i treba istrpiti @gost0 ili kako i @babaroga moj komentar je nepristrasan. Pozdrav iz Bosne
m

ma da bre to

pre 5 meseci

Nadam se da ce bahar sam podneti ostavku...ako ima makar zrno coveka u njemu, ako ne isplatiti smece i oterati ga!

Goran Milojevic

pre 5 meseci

juda sve moze ali pare da oprosti nikako tako da od ostavke nema nista
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Oberseljačina iz neke Haife sa kajlom preko rolke, bez trunke osećaja za komunikaciju s medijima i praznoglavim učinkom,rečju teska prevara koji je dobio bukvalnu slobodu da vrslja po Zvezdi s ocajnim učinkom i bačenim silnim milionima € na falš igrače posebno Serif i Koreanac,koji za 3 meseca ništa doprineli nisu!!!Veceras je Mladenovic razotkrio realnost kiksa uprave s trenerom,promasenim strancima,ogromnim parama bačenim u vetar,zapostavljenim omlacincima i suštinski nestabilnim klubom nakon nekoliko godina u Evropi i lepo rekao;polaganje računa !!!To je ispit uprave i naravno alat istinskim navijačima da ako nema reakcije uprave da rese probleme onda navijači da reaguju!!!Poslusnici ponocne uprave i ojkanje Vođi uz veliku pljačku su doveli klub u ovu situaciju!!!Sliku i priliku razvaljene države
d

dušan011

pre 5 meseci

Jevrejin i čovek? O čemu ti pričaš? Ima da nas istrese do zadnjeg evra, vidiš da mu ne pada na pamet da sam ode, čeka otkaz i isplatu celog ugovora. Kao što nas Terzić drpa do zadnjeg evra šest godina.
p

pa1

pre 5 meseci

Šteta. Generalno dobra utakmica za nas, realizacija je problem (kao i u prvenstvu). Derbi može da zaceli rane, ovakvom igrom ga dobijamo. Zvezdo volim te!
s

shommy

pre 5 meseci

Sad kad Terza rasproda za 5m ove sto je ukupno platio 20. Posao veka,covek briljira.Evropska Zveda i SrBski Bajern,1 bod a sve vreme po potura prica kako igraju dobro u evropi.Radi ves masina,peru se parice odgovoran naravno nije niko,ide se dalje,sad ce izbori pa GG.
s

skart i krs

pre 5 meseci

koga bre da proda gde ?? vidis da guraju ovog malog nedeljkovica na silu kao erakovic u svoje vreme
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Grobar sam al svaka čast Jang Bojsu..
b

bojkot

pre 5 meseci

gospodo dok lopina i drustvo ne budu u apsu!

мв1977

pre 5 meseci

Predlažem ganjanima da kupe špica iz Partizana kao što smo mi uzeli Klea, garantujem da bi dupe..m dali ovo što maše ovi Šerifi,Bukari od 4-5 miliona evra!
M

Mauro Tasoti

pre 5 meseci

Nema veze,bitno je da ste letos dobili Fiorentinu sa 5:0.
J

Jamb

pre 5 meseci

I sad ce onaj pacenik Pesic da se nasladjuje, e ako, karma kad toliko muljate. Uprava ostavke.
n

ne kontam

pre 5 meseci

Ds se nije u stanju dovesti spic koji barem lici na profesionalnog fudbalera evo vec 5godina ,a dovedeno je buljuk poluigraca ....!
r

ribos

pre 5 meseci

ko je doveo crnca u napadu vec danas treba da dobije otkaz, židov dovede svog židova na gol zato jer ume sa nogom, taraba samo takva, drugi gol bi ja odbranio sa 3 promila

smederevac14

pre 5 meseci

Uh vruca glava retko ksd da je pametna, ali da je realna to je vrlo verovatno. Ne znam nekako osecam tugu, bes, nervozu. Bas sam razocaran bas sam verovao jos kada sam video pocetak utakmice, reko to je to nasi su. Serif i ostali kauboji bi mogli polako da pakuju kofere jer nista nisu ni pokazali. Jos jedna velika nedoumica da nama nije odgovarao Azarov, prica o kilazi tamo-vamo, koga farbaju decko starter u Sahtjoru koji prolazi grupu, ali Zvezda je prerasla njega a Rodica ne, krimi prica. Lose izjave, lose misli, puno para a jos vise lesinara. Bukari definitivno mora da se proda i to je to, hvala mu, ali pokazao je danas da je licna statiska iznad tima. Glazer definitivno dobar, ali lici malo na De Geu u poslednjoj sezoni u Junajtedu, odbrani ono sto niko ne bi odbranio, ali kiksne i sve ode u vodu. Zao mi je Dragovica, bas mi je nekako postao sinomim za Zvezdu, ali posle ovog veceras verujem da mu je dosta svega, mozda se i emotivno ispraznio, vreme je za istok i pare. Ali definitivno prekretnica sezone je i sam pocetak, uigravanje jedne ekipe kija je igrala fenomenalno i onda kljucni momenat prodaja Erakovica i raspad hemije, kasno dovedeni igraci, preplacivanja, teranje inata, verujem da ima po koji klan. Bas je mucno trenutno, ali sta je tu je, idemo dalje moramo prvenstvo da uzmemo kako znamo i umemo.
n

neshha

pre 5 meseci

Vruca glava,ali sve tacno od pocetka do kraja.Svaka cast,sve ovo i ja mislim,jedino ne znam ko je kriv sto je otisao Azarov,Bahar ili Terzic.
B

BUĐENJE

pre 5 meseci

Vreme je za suštinske promene.
P

Pa dobro šta

pre 5 meseci

Ajmo sad motanje kablova za 500€, nemojte da se nervirate zbog utakmice
K

Kada sam pisao

pre 5 meseci

Da Endijaj nije igrac za Zvezdu svi ste lupali minuse i sve mi po spisku.Da li i dalje mislite da on moze igrati u Zvezdi.Njego statistika trenutno u Zvzdi je prvenstvo 15 utakmica 0.golova Kup 1.utakmica 1 gol Liga sampiona 5 utakmica 1 gol . Na svakih deset utakmica po gol.Za njega je Pesic licno Pele.
s

shommeee

pre 5 meseci

Zvezda bolje prolazila sa domacim trenerima i 10x manjim budzetom.Pere se lova DEBELO!
J

JovanBG

pre 5 meseci

TERZIĆU ODLAZI! I VODI MRKELU, MARINA I BAHARA SA SOBOM! A BAHAR DA SA SOBOM POVEDE I OVOG GOLMANA KOJI JE PRIMIO GOL OD SVAKOG KLUBA PROTIV KOJEG SMO IGRALI.
b

bbbbbbbbb

pre 5 meseci

Vladane Lukicu i Ivane Adzicu izvinjavamo se za sve uvrede.
Y

Yuriy

pre 5 meseci

Ajmo pozdravite svi ekipu Partizana koja ima evropsko prolece!!! PONOS SRBIJE!!
D

Dodo

pre 5 meseci

Bahar ide + Bahar ostaje -
G

Gost111

pre 5 meseci

Čekaj bre, a finale lige evrope? 😂😂😂
n

nhymjnhnh

pre 5 meseci

Endaje je anagram od "ne daje", ima nesto i u nauci o imenima...
a

acabre

pre 5 meseci

Nikad gore ulozenih 10000000 u poslednjim trenucima prelaznog roka. Pokvarise pojacanja atmosferu i sve u nastavku sezone!!!
0

077

pre 5 meseci

Hvala Young Boysu 🥰🥰 predivno vece ,zgazen drzavni projekat ,bravo za ovu laganu igru sa stokom,u Zadru jeftin taxi 🙌
0

077

pre 5 meseci

Grobar=ustasa...
T

Tarantula

pre 5 meseci

A tek će da te boli.
d

dragan r.

pre 5 meseci

Psihijatri plaču za takvima kao što si ti. Treba da te bude sramota za ovakav komentar. Objavite ovaj moj komentar, ako ste već objavili njegov s obzirom na rečnik koji je koristiobi količinu mržnje koju je pokazao prema SRPSKOM klubu.
R

Realni Arth

pre 5 meseci

Za 077: Bitno da ti si zadovoljan, da ti je lepo, sve dok ima u narodu napacenih i bolesnoumnih kao ti tesko ovo drustvo da ozdravi. Da li si dobio ovu frustraciju od Deje Radonjica koji vas patosirao jedno 10 godina na basketu, ili od Milojevica koji je nanizao par titula, to ti najbolje znas, ali popij lekic, i smiri se.
3

334433

pre 5 meseci

ДА ШАБАЗА НЕЈПИРА СТАВИМО У ШПИЦ ФКЦЗ ИМАО БИ ИСТИ УЧИНАК КО ШЕРИФ НЕДАЈЕ - 0 И ДА ШЕРИФА НЕДАЈЕА СТАВИМО НА МЕСТО ПЛЕЈМЕЈКЕРА ККЦЗ ИМАО БИ ИСТИ УЧИНАК КО ШАБАЗ НЕЈПИР - 0
@

@33

pre 5 meseci

Smisli sam neku foru, nemoj prepisivati tudje zarad kojeg plusa ovde...
M

Muki86

pre 5 meseci

A sad ADIO...
D

Da, daa, daaa

pre 5 meseci

Nije mi drago zbog zvezde ali mi je drago zbog nadobudnog i prepotentnog terzica. Ponizavas sve a sebe uzdizes do nebesa e pa ima nesto gosn predsednicdjijae sto vrati. I šta sad ma
s

sikman

pre 5 meseci

a tek ce židov da im uzme zadnji dinar dok mu daju otkaz haha

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Možda ih i bombarduje!Ko zna🤨
B

Boze

pre 5 meseci

Ovo je teska sramota. Zavrsio sam sa ovim glupostima definitivno. Napadac od 4 000 000 evra ne zna ni da primi loptu, a kamoli da da gol.
\

\OoO/

pre 5 meseci

Sta je danas 4 miliona u fudbalu, to definitivno nisu igraci za LS, para za bolje nemamo, ovi su preskupi, a ne vrede nista, znaci, proizvodnja igraca ili kupovina nasih za te pare, oni uz osrednji kvalitet bar donose srcanost
K

Kerber

pre 5 meseci

Sramota! Oterati upravu i trenera!

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Sramota nego šta,gdje ces i upravu i trenera🙉
M

Milojica

pre 5 meseci

Od 15 mogućih osvojili jedan bod. Evropska Zvezda - kako je najavio Terza. Smešno. 20 miiiona evra državnih para spiskali prelaznom roku u ništa. Sad im ostaje da se takmiče u nameštenom prvenstvu u Srbiji. Jad i čemer. Tuga pregolema.
8

88778877

pre 5 meseci

БЕЗ БРИГЕ БРАЋО, ДОВЕШЋЕ НАМ ТЕРЗО И МРКЕЛА У ЗИМСКОМ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ ШПИЦА ИЗ ФРАНЦУСКЕ ДРУГЕ ЛИГЕ КОЈИ ЗАПРАВО ЗНА ДА ХОДА ЗА 10.000.000 € ПОГОДИЋЕ ВАЉДА НЕКАД, ТРЕБА ВЕРОВАТИ!
p

potova

pre 5 meseci

iskreno svaka cast turcima kako nam uvalise ovog crnca, prosto neverovatno
L

Lazaros

pre 5 meseci

Управа напоље ,зато што сте цаве као фудбалери бре !! Терзићу ,склони се ,поведи са собом своје кловнове јер сте довели клуб у П.М бре!! Ајде сад Бахаре ,крпи прње и бежи у свој Израел ,заједно са рагама Шерифом и Ђигом бре !! Ајмо сад сви гласније ,нека оду ова говна из Звезде бре !!!!Управа напоље ,управа напоље ,управа напоље !! Бахаре одлази ,заједно са својом свитом и играчима !! Ђига ,Шериф ,Кангва ,Иванић ,Фалко !!
R

Realni Arth

pre 5 meseci

Slazem se da je Zvezda igrala dobro, imala zicere nije ih dala, zaista je tako i bilo! Ali, da li je moguce da Crvena Zvezda, uz toliki budzet, nije mogla da sastavi jedan ozbiljan tim, pa da stvarno ne ukaljamo ime, jer zaista izgubiti od desetkovane ekipe Jang Bojsa 2:0, sta imas da dodas, da smo igrali dobro, da smo stvarali sanse, da smo bili blizi pobedi.... i tako redom, e pa nismo! Iskreno, ovde i je zao mojih Delija, nikog drugog, ni ovih manekena, neznalica, i vecina njih nije saluzio da nosi Zvezdin grb, nego samo pravih navijaca Zvezde. Znate li zasto, pa zato sto pravi Zvezdasi nisu navikli da gledaju kako njihov tim gubi od desetkovanih ekipa i to iz lige 5 a ne neke Svajcarske, Zvezda uvek, ali uvek ostavila neizbrisiv trag kad god igrala Evropu, ali igrala sa Zvezdinom decom, a ne sa Koreancima, Afrikancima, Izraelcima...itd. Idemo dalje, Zvezda se voli tako jako, da nema tog poraza, situacije da mozes da je ne volis. Gospodine Terzicu, zaista hvala za povratak Zvezde na slavni put, hvala za sav tvoj doprinos, jer smo bili bas u mraku, ali igrao si vaznu ulogu u celom procesu povratka Zvezde na mirnije luke! Ali, da li to tebi daje zapravo da zajedno sa strucnim stabom, i Mrkelom toliko da se ispromasite sa pojacanjima, da kad budem krenuo da spominjem ponestace mi snage da pisem, od Falkoa, Spiridonovia.... pa do ovog nesrecnog Ndiajea, Koreanca kog ne mogu da ga gledam ko neki teletabis, ostarelog Rodica kome sam zahvalan za sve sto je doprineo Zvezdi, a zaista jeste, pa zadrzis Dragovica koji je najvece razocarenje od onih sto su ostali, naravno, posle prodaje Erakovica, Dragovic totalno konfuzan, Stamenic totalno ispao iz forme posle par solidnih tekmi, Kraso ne znam vise kako da opisem, Olajnika solidan, Lucic moze da bude zamena i da igra jedino kad vodimo 3:0 (sto ne pamtim koga smo dobili skoro vise od gola razlike, jer smo ocajni i u nasu ligu), za Mijatovica isto vaazi, pustis Pesica dovedes nepismenog centarfora, i sto je najgore zapalis masu, veruj mi prave Zvezdase ne mozes nikad da lazes, ali mladu masu mozes, i to si uradio, i sad bolno prizemljenje! Sta sad? Znaci krece prodaja, ako vec krece ja te molim prodaj/pokloni: Rodica, Endiaje, Mijailovica, Dragovica, Degeneka, Hvanga (obavezno), Krasoa, ma bre od stranaca: Kanga Bukari, Olajnika i ni jednog vise, ali ni jednog. Za pocetak vrati nam Borjana! AKo postoji 1% sanse da se raskine ugovor za Baharom, molim te u ime Zvezdasa te molim raskini! Nije on los trener, ali nije za Zvezdu alo bre, pa imas nekoliko opcije nasih trenera koji su strastveniji, daju sebe 100% a ne ovaj ko mumija, nikakvu reakciju nema, sta li on misli, da je ovo Makabi, probudi se Mr. Bahar, ovo je ZVezda, ali nis ti kriv nego Mr. Terzic. Za kraj, boli dusa od ovog poraza, nismo imali ni srece ni trenera, ali zato ZVEZDA se VOLI do SMRTI!
O

Ovo

pre 5 meseci

Iz uprave lupaju minuse
t

trei

pre 5 meseci

lepo rekoh da je doso igrac gorice pred koju godinu, 5 milja za crnca prokletog, svaka cast upravi
L

Ljubaaan

pre 5 meseci

Yang Boys, nista posebno, imali su srece sto su sa nama u grupi, promasili smo sanse i selekciju, prodaja Erakovica, a dovedes Endijaea... zvuci ludo al je istinito. Od Zime Terza/Mita/Bahar, Out.
k

komentar za ove

pre 5 meseci

Koji primaju po 4 komada od Tsca, mladosti koja je sad drugoligas, koja od dece iz danskr primaju pet komada za pola sata. Koji ne znam kad su uzeli bod u Ls? Koji ne znam kad su prosli grupu Lige evrope? Tisina i u rupe. Imali ste priliku a i sledece sezone cete da gledate Zvezdu u ligi sampiona. Jadni ste sto se predstavljate kao navijaci Zvezde

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Sve si u pravu,ako bogda primicemo i dogodine ali eto vi nas uveselite svojim igrama i rezultatima.Aj sad lagano promjeni pelene pa u krevet vidiš da je kasno trebaš ti da razvijaš ono sto nemaš.
V

Viola

pre 5 meseci

Tebi je ovo večeras sa ovim nikogovićima iz zemlje čokolade baš teško palo. Znam, teško je kada ti treba 30 miliona za jedan bod. Zbog takvih kao ti ja večeras uživam. Ne zbog Zvezde.
G

Grobar21

pre 5 meseci

E pa ovako ajde mali cigo da ti kazem ja nesto kad su vas trpali borac iz cacka koji kao klub vise ne postoji tad je bilo tisina pa onda ti danci ulazu u buducnos koji igrace prodaju sirom sveta posle za ogromne pare koje vi nikad nece da vidite jer forsirate sve te ndiaje jedini koji vredi kod vas je trenutno bukari koji prosle sezone nije imo nista ni pas ni centarsut ni sut a i jos nesto vi imate rupu i za kraj za ovu situaciju se zahvali tvom dr terzicu moli boga da vas sns ostane posle 17tog dezembra da moze da uzivate u jos namestenim titulama jer ako odu i kad izadje sve na videlo onda ce da vidite u kakvom ste kanalu cak gorem nego mi sto smo sad Sporski pozdrav
Д

ДадоРедСтар

pre 5 meseci

Шта смо ми очекивали ??!Зар ви мисли те да у распаднутом систему може нешто добро да се уради??!Овај фудбал може да прође само у сељачкој лиги али не и у Европи??!АВ ај шта да се ради биће боље трећи пут кад се све до темеља сруши и почне нешто градити на здравим ногама??!Замисли те да нечија дијеца од фудбалских функционера из Јанг Бојса Лајпзига или ти Манчестер Ситија туку људе по улици а да ови немају одговорност барем моралну па да поднесу оставку??!
N

Nedeljko Kokot

pre 5 meseci

Moram biri covek iako sam delija, i zahvaliti lebdecem koji nam je platio titulu a i grobarima koji su naskupili dovoljno bodova da "sampion" ove napacene lige igra direktno ligu sampinjona! I hvala im sto su mi omogucili da gledam ligu smpinjona uzivo i da se nagledam starleta na Rajku!
B

Bogata ova...

pre 5 meseci

Svajvarija. Sipa li sipa u sirotinju.
K

Kazablanka

pre 5 meseci

'Nate, oni su vodili protiv Sitija 1:0 na poluvremenu, pobedili su 1:3, 'nate
H

Hihon

pre 5 meseci

Terzic rece anonimusi za ekipu iz Danske koja prodaje igrace za 20-30m. Sta ce reci za YB? Pa tehnicki nepismenija ekipa nije igrala LS!!!
S

Sashki85

pre 5 meseci

Endijaj je pokazao svoj kvalitet na prvoj zvezdinog utakmici kada je promašio prazan gol sa metra udaljenosti.
I

Istinsky

pre 5 meseci

Ne znam koji čin u vojsci Izraela ima Bahar, ali Bog je pogledao Izraelske vojnike i na vreme ga poslao u Beograd, a ne njima za kakvog komandira u ovoj njihovoj "situaciji".

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

У јеботе,да швајцарцима даднеш паре које звезда има,били би прваци европе, имају систем,али не и владу и државне фирме своје земље а каса позамашна па да се обрну оволике паре код њих, то је титула у европи
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Vidim ja da smo mi pogubili bilo kakav dodir sa realnošću.
M

MEZIMICA DRŽAVNA

pre 5 meseci

spiskali jos jednom desetine miliona, mešeterali, uzimali kredite od fantomskih firmi navijaci sa abnormalnim kamatama onda te pare stavljali dzep,sve to srpski narod otplacuje. na kraju ce se takmiciti sa partizanom koji je klinicki mrtav, sa 4,5 igraca, bez uprave, trenera, ali i takav im ne da mira. smrt fašizmu,ŽIVEO PARTIZAN!
A

Ajde pacovu

pre 5 meseci

Leci se pod hitno
@

@Mezimica

pre 5 meseci

buraz lepo si im ovo sasuo u lice
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Slusati KMEČANJE komenatora RTS-a NEPROCENJIVO!
E

Eeeee

pre 5 meseci

Nisi cuo ovog sa Arene.. Ovako je zvucalo: djiga za dragovica, trebala je zvezda da vodi, Evo lopte kod Ivanica, rezultat ne pokazuje sliku, bukari vraca nazad, zvezda je trebala danpostigne bar jedan gol
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Sad cu i to da vratim,hvala na informaciji.
o

ovako

pre 5 meseci

smo masili i protiv rendzersa, a trener nije bio bahar
Y

Yap

pre 5 meseci

Tebra protiv Rendzersa nismo masili..nego smo VARovali.. ponistli su nam 3 golaa
Č

Čoveče

pre 5 meseci

Rendzers je tad igrao finale Lige Evrope, ne može da se poredi
h

hahahahahaha

pre 5 meseci

moze da se poredi jer je promasaj promasaj znaci var nas pokrao, ti si bato najjaci
G

Gost1979

pre 5 meseci

Kakav je ovo naslov? Dajte nešto, hrabra zvezda pala u Bernu ili tako nešto u tom stilu. Alo bre🤣🤣🤣

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Tako je care,ali ne sekiraj se ići će sigurno 😂
a

alo breeeeeeeeeee

pre 5 meseci

Pa gde si bio kad vas punila deca iz danske, gde si bio kad vas punio tsc, mladost gat? 🤣🤣🤣🤣🤣 Dobili ste samo one koki su morali da vas puste aloo breeee 🤣🤣🤣 sabah ispada iz azerbejdzanskog sampionata a oducio vas od fudbala. Ovo je sine liga sampiona, ono takmicenje koje je pitanje kad cete da zaigrate a jos vece pitanje kad cete da uzmete 3boda nekom! Mozda za jedno 50-100godina!
L

Lux

pre 5 meseci

Vreme je da se Bahar vrati tamo gde je ponikao i da opet krene u izučavanje taktike u ozbiljnom evropskom fudbalu. Mada, ni fudbaleri nisu daleko od toga, iskreno ali surovo iskreno, nisu ni zasluzili da prodju, realno, Jang Bojs je, ovakav kakav jeste večeras bio bolji tim, o pojedincima neću, tj ne mogu da pišem, umoriću se.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Čekaj jesu li barem Delije bolje navijale od ovih Švicaraca,vidim pojedini komentarisu i to kao bitnu stavku.Ma nek smo mi njima pokazali kako se navija🤗
3

3579

pre 5 meseci

Браво, Марићу Милоше. Браво.
Z

ZvezdasMiljakovac

pre 5 meseci

Vidim pisu ljudi da Bahar treba da ode. Da slazem se. Ali zajedno sa njim treba da ode i onaj koji ga je doveo.Terzic. Da li ce ikada taj covek da preuzme odgovornnost za nesto. Ljudi moji mi smo 4 miliona dali za napadaca koji je za 3 meseca u tri takmicenja dao 2 gola alo ejjj?! Umesto da terate Bahara prvo da oteramo Terzica. Stvarno dosta je bilo!
N

N.D.

pre 5 meseci

Bravo Zvezdo! Steta sto je bilo nezasluzeno 2-0. Takav je fudbal, nekad bude bern, kopenhagen, salzburg nekad bude bordo, bern... Steta, iz dve polusanse dva gola, drugo poluvreme krenuli da stvaraju nesto kad smo pali... Mi 6-7 stopostotnih sansi, ali ovo vec uliva povrerenje, taktika romba veceras odlicna, zute minute opet ali jbg ovo je Ls ne moze da se dominira 90minuta, ali smo 60minuta igrali iznad svojih mogucnosti, da je bilo malo srece po nas bilo bi jedno 2-4 MiNiMuM! Svaka cast i za borbenost i za energiju i za igru! NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPREEED! PS. Za dezurne pljuvace posto verovatno ima ovde u komentarima, pre nego sto napisete nesto odite bar na jednu utakmicu! A da nije derbi slucajno ili evropska protiv nekog evropskog velikana da bi postavili na drustvrnr mreze!
t

tgbvfr

pre 5 meseci

ti u najavi pusis disko cigare
V

Vin

pre 5 meseci

Druze sta je dobro kada izgubis od prosecnog Young Boysa 2:0 . Pusti ti igru kada izgubis i to kada je najbitnije! Volim i ja Zvezdu ali ovo je tezak poraz, ma sta mi pricali. Dzabe sanse, dzaba sve..... Sada nam predstavljaju da treba sanse da slavimo?
G

Guh

pre 5 meseci

Srpski Bajern 😆😆😆
h

hahahahah

pre 5 meseci

Mini Atletiko

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Израеле време је да обучеш униформу и правац фронт,мани се ти звезде и фудбала

VecaBg1971

pre 5 meseci

Sad smo videli Evropu i neku od liga i nikad vise dok je ova banda u klubu.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Tako je dok je bio vitez iz Sopota redovno smo igrali.
S

Sve ih stara šćerala napred

pre 5 meseci

Oni momci mladi a ona stara iskusna ahahaha
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Nikada ovakva lajsna od trenera nije bila u zvezdi. Covek ne zna ni priblizno, ko su mu njaboljih 11 cele sezone. Izbaci Stamenica jer je bio uzasan cele sezone, i sada ga vrati u najbitnijoj utakmici. Nema logike, ni zdravog razuma. Dovodi se 5 stopera, ne igra ni jedan od njih, i onda dodje Djiga, za koga niko ne zna ko je, on odjednom bolji i od Spajica i od Degeneka, Milunovica...
k

kikoman

pre 5 meseci

samo je degeneka od odbrambenih doveo lupas gluposti
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Sta se pravis mutav, zna se na sta sam mislio. Ovi svi igraci su tu, pa nije on doveo ni Dgeneka, nije to poenta.
m

monteroo

pre 5 meseci

One dve sanse na pocetku definisu koliko je to lose... Pa ko je jednom na terminu bio na vestaku zna kad je napucas u podlogu da dobije takvo ubrzanje da je ne vidis ...ovaj dodao loptu u krilo .. Druga zicer...vratis ga u kontra stranu....Ziga bi se samo nasmejao... Posle raspad...
g

guh

pre 5 meseci

Partizan je i ove godine najviše uradio za Srpski fudbal kako kod mladih tako i u seniorima
y

yoyoyoo

pre 5 meseci

niko te ništa nije pitao
Y

Yap

pre 5 meseci

Sta ste uradili petardirani.. punili vas ko papriku...ali ne iz korneraaa😁😁

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Nemaš ti pojma druze a vidjeces kad zvezdana rasturi MC👏
D

Drvena medalja za pravog šampinjona

pre 5 meseci

Buši ahah buši ahahah
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

Свака част свима на залагаеу, једино овај ендијај нема ама баш ниједну квалитету. И не знам шта је људима дас крив Бахар, па је л он треба да да гол?
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Druze vidis da je od 300 upisa 250 oni sto primaju po 4 i 5 komada od Danske do Backe Topole 😂

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Никад јачи Јанг Бојс ХАХАХАХА
А

АМОС

pre 5 meseci

Оседећу уз моју ЗВЕЗДУ! Шта паметно рећи после овог вечерас?! Можда је и боље овако. Јесте пораз али није то онај пораз који те гура у канал. Са оваквим приступом треба сада ући у сваку утакмицу у првенству. Тешко је сада ресетовати се на крушевачку ораницу а тако важан меч! Верујем и даље у овај тим (мање у тренера). Кључно је не киксирати до дербија, добити исти па на одмор... А од фебруара памет у главу! Биће ту продаје али титула је императив. А Бахару, ако остане, уврнути мало уши и објаснити колико је важно узети титулу!
Đ

Đeneral Draža

pre 5 meseci

Nekako, nakon utakmice, ne osećam veliku žal, igrali smo fudbal i sad su ogoljeni svi problemi oko sastavljanja ekipe letos. Veliki je problem nedostatak mišića u veznom redu, svaki duel mlitav, svaka druga lopta njihova. Nije odbrana tu mnogo odgovorna, tačno se vidi da je prostor ispred 18 šupalj kao sir. O centarforu nema šta pričati, od prve faze Boaćija mi nemamo pravog napadača, kako se vrši ta opservacija to verovatno van najuže uprave, nikome nije jasno. Sad će na zimu prodati koga mogu, a ovi će ostati sa visokim platama i nikakvom koristi. Šteta je što je Hvang došao skroz nespreman, vidi se kvalitet na ofanzivnoj strani, pozadi već škripi zbog nespremnosti. Đigu treba uzeti biće on ok, pravio je Erak na početku veće greške od njega. Sve u svemu, nisu ovi silni promašaji večeras ništa novo, bilo je toga mnogo i u ligi, zato smo imali tolike kikseve. A Lučiću se mora objasniti gde je međa između zaigravanja i profesionalnih obaveza na svojoj poziciji.
M

Ma covece

pre 5 meseci

Nemamo brzinu za ozbiljan moderan fudbal...Nama treba jedan dobar stoper,dva beka ali levi pod obavezno i napadac
@

@Ma covece

pre 5 meseci

vama treba mozak, da bi mogli da shvatite sta vam treba. Evo, ako mi ne verujes pitaj Terzica i Covica.
D

DrvoMama

pre 5 meseci

Oooooo zvezde nase 80mil sipaj jos
y

yoyoyo

pre 5 meseci

80 milki sada ide u Nba kk partizan
А

Александар1

pre 5 meseci

Распуштена банда! Не треба да критикујемо клинце од 17-20 година. Они играју, јер су скупоцене стрвине лошији од њих, од кадета. Терза је за то одговоран.
s

stipelisac

pre 5 meseci

Glavu gore decki nije sve izubljeno. Treba dati treneru jos malo vremena Licno mislim da je talentiran i da uz par promena ova momcad ima kvalitet za najvise zadace u evropi i to vec sledece sezone Moje zapazwnje je da tim kodicioniranih trenera lose radi sa deckima.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Ma samo neke sitne korekcije,meni ovo super izgleda👌
g

gorki list

pre 5 meseci

Najgori i najjeftini tim u Ligi šampiona izbacio i razbio crvenu zvezdu najskuplji tim u istoriji balkanskog fudbala koji je sastavljen od otetih narodnih miliona. To je sve što treba da znate o ovoj utakmici.
I

Ilija Čubri DC

pre 5 meseci

Bakar kupi prnje i odlazi posle remija sa Partizanom. Zemlja mu krvari ali ima 3 dine ugovor. Na stetu kluba, sta ces. Milijaš da dodje, kao dete kluba, ne znam ko bi drugi jer novi stranac nece piti vodu. A i odakle da se plati, kad ostadosmo bez proleca u Evropi!? Sa domace scene, tog novog talasa, sve sto vredi vec radi, pa cak i brat Lalat se uhlebio, Sivic, Lazeta nece, Sampras Neško svi rade... mozda cika Misa? Prekaljeni lisac!? Baki je odavno glavom u Izrailju, Ber Seva i Apoeli, ovaj izlet ce mu finansijski blagodariti kad se seti Beograda na vodi.
D

Druze da te

pre 5 meseci

Pitam sta je Bahar kriv sto su ove nabedjene igracine promasile 6 100% sansi.
s

sasa 79

pre 5 meseci

Ja godinama pise, i naravno dobijam minuse od ovih samozvanih pravih zvezdasa (za razliku od vecine njih ja ne navijam za pare), nema srece i pomaka u Zvezdi dokle god je Terzic tu.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Imaš neko rešenje?
L

Loris Bauer

pre 5 meseci

Gde ce sad ovi silni stranci? Da cekaju lepo vreme u Surdulici ili tako nesto?
K

KORELO

pre 5 meseci

Ne moze klub koji je simbol ove nakaradne vlasti,koji krije ubice na svom stadionu ubice graDJANa,ciji se fuunkcioneri pustaju kao nevini sa sudjenja,ciji sinovi otvarjau glave i odu kuci,Nema tu srece
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Slavi Srbijo, oslobođenje je blizu
g

gosttt

pre 5 meseci

Promasili drzavu dabogda...

goranc333@gmail.com

pre 5 meseci

Jebite nas, samo napred, jebite nas. Stojimo na usluzi...
M

Mile led

pre 5 meseci

Ima pravdeeeeee!!!!

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Др терза мађија има да напише књигу "како сам од 30 милиона створио екипу вредну НУЛА милиона" ХАХАХАХА
K

KARmA

pre 5 meseci

Oteto - prokleto.
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Napolje stranci iz Zvezde !
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Teren lopta leti, a već u nedelju nas čeka njiva gde se lopta ukopa u mestu. Pa ti sad oceni for sebi tamo i ovde.
a

ahahahahahhahahahaahh

pre 5 meseci

sad vam je i teren kriv....koji si ti klinac NEŠKO PEŠKO
N

Ndiaje

pre 5 meseci

Zvezda zvezda karo karo

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Nisam konstantno gledao utakmicu pa me zanima da li su sudije navlačili za Yang Boys,u stvari zvezda može izgubiti samo ako su sudije protiv njih kao u ovoj domaćoj ligi🤔
L

Ljudi

pre 5 meseci

Da li ste vi normalni?Pa Hvang je bio mizda i najbolji,tri fenomenalna suta,trcanje....Pa on nije Inijesta je..o vas on,Da je dao jedan od ona tri suta svi vi koji ga pljujete bi ga velicali
n

neshha

pre 5 meseci

Da ti imas sine bio bi tramvaj.Ali nemas,pa nisi.
G

Gost23

pre 5 meseci

I šta reče Terzić? Ovo je najbolji tim u Zvezdinoj istoriji? A dobar je i ovaj Bahar, nek' ostane što duže. E,gde ode 50 miliona € državnih para...
H

Heey

pre 5 meseci

Sta kaze veliki Don Terzinjooo?
S

Sta kaze?

pre 5 meseci

Ko vas j..e. Ako do sada nisi shvatio.

goranc333@gmail.com

pre 5 meseci

Doktorska disertacija Baraka Bahara na temu "Kako sigurno izgubiti utakmicu bez šanse da pogrešiš". Rodić koji ni u gibraltarskoj ligi ne bi igrao, Hvang- treba dodeliti Nobelovu nagradu upravi kluba koji je Zvezdi uvalio kosooku strvinu, Mijatović - balavac koji samo po našim livadama može da ima status fudbalera. U Ligi šampiona može samo lopte da skuplja, i to da bude rezervni skupljač lopte. Kanga - prerano ubačen. Trebao je Bahar da sačeka da počne nadoknada pa da ga ubaci. Katai - isti slučaj, prerano ubačen. Trebao je da sačeka 93. minut, da sudija već stavi pištaljku u usta, pa da ubaci Kataija. To bi bila prava stvar. Ponavljam, doktorska disertacija Baraka Bahara!
n

nedja madjija

pre 5 meseci

Realno, slabo sve i tanko. Titulu lagano uzimamo, ali nikakav napredak u Evropi, korak nazad. Trener i sportski sektor da preuzmu odgovornost, neko mora da ode. Idemo dalje, Zvezda je velika previse da bi se neki igrali velikih direktora i trenera, a sve promaseno.

Partizanovac_ceo_zivot

pre 5 meseci

Ma da bre kako pisete naslove da covek pomisli da je zvezda pobedila 😂
S

Svabo

pre 5 meseci

Jedna jako cudna sezona u Evropi. Ona sezona sa PSG itd u grupi - skoro svi su nas unistavali. Ove godine ne - naprotiv, ali kompletan utisak Baraka i njegovog rada je jedna uzalud bacena sezona. Neshvatljivo
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Prvi se mačići u vodu bacaju. Strpljenje i rad al nema to kod nas sve odma ili lomi preko kolena.
K

Komentator

pre 5 meseci

Ovo bi trebao biti clanak… Taknoputi igraci iz Svajcarske nadigrali tamnopute iz Srbije… U jednom opstem metezu trcanju na brzoj podlozi, ekipe koje nemaju ni glavu ni rep odmerili su snage. Prstalo je na sve strane bez puno smisla i sa puno kontakta i “oj ruk” fudbala.. Sevale su sanse, kontre, kontre na kontre ali su tamnoputi igraci svajcarske ekipe postigli dva a uspeli da ne prime nijedan pogodak. Na zalost navijaca Zvezde, tamnoputi igraci iz Srbije koji po trzisnoj vrednosti daleko vise vrede od pomenutih iz Svajcarske promasili su svoje sanse a uspeli su da kapituliraju dva puta.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Svaka čast za komentar,odnosno analizu utakmice👍
R

Realno istina

pre 5 meseci

Za huk sa tribina podrsku navijanje...za nasu Zvezdu. Bravo.
l

lolaaa

pre 5 meseci

ndiaj , hvang ... novi horor triler barak kinga... premijera prosla a veceras bio nastavak filmskog maratona, dok ne rasteraju glumce...
H

Hrabra zvezda

pre 5 meseci

Hrabra zvezda
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Yang Boys prosjecna evropska ekipa, njihova odbrana je jako loša, sredina terena cist prosjek evropski a napad osim brzine nemaju ama bas nista, golman ako ga pogodis i odbranit ce. Ono sto je problem je Zvezda, ono je smesno kako izgleda jedan profesionalni tim, ali lijeka i te kako ima. Onaj ko je doveo Endiajea treba da ide da bere gljive negdje u šumi a da posao ostavi nekome ko zna, Lucica vratiti u omladince da naucinda doda loptu, da je pravilno doda, Kraso da narednu utakmicu se pojavi na terenu tek kad dodje sa video snimkom da je dao na treningu 500 golova, Bukari treba da zna da je fudbal timska igra i da treba da nekad doda loptu saigracu ali i da kad izadjes ispred golmana da lopta nema potrebe da se gura u desno vec da sutiras itd itd itd. Elementarne stvari nisu naucili a hoce da se trkaju sa "velikim momcima" to ni ti je islo ni ti ce ici...Mijatovic treba da zna da kad ti lopta ide sa strane ti treba tijelom da udjes u sut a ne da kako stojis tako i sutnes zato je lopta i prosla pored stative a ne u gol... Elementarne fudbalske stvari koje se uce u pionirima jako lose... Po svemu vidjenom potpuno zasluzeno poslednje mjesto... Pozdrav.
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Yang Boys prosjecna evropska ekipa, njihova odbrana je jako loša, sredina terena cist prosjek evropski a napad osim brzine nemaju ama bas nista, golman ako ga pogodis i odbranit ce. Ono sto je problem je Zvezda, ono je smesno kako izgleda jedan profesionalni tim, ali lijeka i te kako ima. Onaj ko je doveo Endiajea treba da ide da bere gljive negdje u šumi a da posao ostavi nekome ko zna, Lucica vratiti u omladince da naucinda doda loptu, da je pravilno doda, Kraso da narednu utakmicu se pojavi na terenu tek kad dodje sa video snimkom da je dao na treningu 500 golova, Bukari treba da zna da je fudbal timska igra i da treba da nekad doda loptu saigracu ali i da kad izadjes ispred golmana da lopta nema potrebe da se gura u desno vec da sutiras itd itd itd. Elementarne stvari nisu naucili a hoce da se trkaju sa "velikim momcima" to ni ti je islo ni ti ce ici...Mijatovic treba da zna da kad ti lopta ide sa strane ti treba tijelom da udjes u sut a ne da kako stojis tako i sutnes zato je lopta i prosla pored stative a ne u gol... Elementarne fudbalske stvari koje se uce u pionirima jako lose... Po svemu vidjenom potpuno zasluzeno poslednje mjesto... Pozdrav.
E

E pa...

pre 5 meseci

ti vidi onda, gde ti je zvezdana u Evropi. Znas gde? U wc-u neke medjugradske autobuske stanice.
J

Joksa1986

pre 5 meseci

E pa...@ Zvezda je tu gdje jeste i sve sam kao Zevezdas iskreno i lijepo napisao a gdje su oni koji primaju po 4-5 komada od Danske pa do Backe Topole to ostavljam drugima za analizu jer mozda necu biti objektivan 🤦
T

Trenercina

pre 5 meseci

Pojacanja ove godine katastrofa.Zaista ovi igraci nevrede te pare ako su zaista toliko placeni kako je nama predstavljeno.Trener odmah otkaz,sve je upropastio.Na polusezoni bekovi pod obavezno vracanje na 4-2-3-1.Cistka i teranje ovih nazovi pojacanja!
E

EVROPSKA ZVEZDA

pre 5 meseci

AUUUU STO VOLIM....SAD NAMESTITE POSLE 17-OG OPET TITULU ZVEZDI PA DA NAS OVAKO LEPO PREDSTAVLJA BEZ POBEDE U EVROPI...DA NIJE DIREKTNO PROSLA U LŠ, OVAKVA ZVEZDA NE BI IGRALA NI LK....JADAN I BEDAN TIM !!!
9

999888777

pre 5 meseci

ОКРЕЋЕМО СЕ ОБАВЕЗАМА У ДАВАЊУ ЖУТИХ КАРТОНА. НАРАВНО, СВИМА ОСИМ ЗВЕЗДАНУ ТЕРЗИЋУ ЈЕР СЕТИТЕ СЕ ГДЕ СМО БИЛИ...
g

gostbre

pre 5 meseci

sve u svemu dobra utakmica komsije..al tako mi srbi stalno ispadamo
G

Gost Djape

pre 5 meseci

Kapa dole malom Nedeljkovicu, odigrao je kao da igra u Realu, ostalo boranija.
s

sta je bre odigro

pre 5 meseci

sapletenko jedan!Ne zbog auto gola nego sto devko drvo ali drvo ,nista nema sra ga palite
a

acafaca 72

pre 5 meseci

Kao stari Zvezdaš mogu samo da kažem Sramota. Sve je stiglo za naplatu. Bahaćenje, k.... nje. Trener iz zemlje koja samo voli fudbal bez ikakve tradicije rezultata, stranci koji ne osećaju duh Zvezde. Rukovodstvo koje svoju silu i snagu crpi iz uvlačenja i podilaženje. I naravno, navijači plaćeni da budu Podobni. Pa to li je Crvena zvezda?!?!? Švajcarci da nam se smeju, ejjjj, švajcarci. Ja ću moju Zvezdu da volim dok sam živ ali deo ove sramote neću biti, ničija nije gorela do zore. Uprava napolje!!!
M

Misirac700

pre 5 meseci

Dok nam fudbal komentarisu Rendulic, Dejan Nedic i Luka Jevtovic, ovako ce i biti.
G

GABI GO

pre 5 meseci

BAREM NISMO NAJGORI I A I GORIH OD NAS SA 0 BODOVA I GOROM GOL RAZLIKOM OD MAS
S

Sashki85

pre 5 meseci

Ne pljute upravu zbog toga što su pare kao bačene. Pare nisu bačene, pare su oprane i pokradene dovođenjem kojekakvih dijonova i la para. Domaćim igračima se kasni sa platama kako bi se platili ti isti stranci.
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Ovo je najskuplji bod u istoriji LS, i sto je najgore i taj jedan je slucajno osvojen.
B

B. Grobar

pre 5 meseci

Joooooooj....lepoteeeeeee. Hvalati Jang Bojs za predivno vece i uzivanje koje si mi priredio. Predivno.
@

@b

pre 5 meseci

Kromanjonac, opismeni se malo...
B

B Grobar

pre 5 meseci

@b, hvala TI sto si mi ukazao na gresku. Po ovome se vidi, da medju vama ima i onih koji su zavrsili osnovnu skolu.

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Што би гробари поспрдно рекли "терза мађија"
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ovoliko zicera i ne iskoristenih prilika, je ono sto govori i da je sreca okrenula ledja ovoj ekipi. Nekako smo izgleda sve ispucali u eri sa Milojevicem...a Terzic kao da je svojim izjavama bacio kletvu, i izbusio Zvezdinu vudu lutku. Ipak kada dovedes ovakvog napadaca za 4 miliona, nista bolje i ne mozes da ocekujes. Sve je nekako krenulo nizbrdo poslije priprema, i dovodjenjem i forsiranjem ovog Ndijaja u napadu...ekipa se pogubila i izgubila indentitet. Sada ostaje da osvjetlaju obraz u derbiju, inace raspad sistema sljedi na zimu.
n

neshha

pre 5 meseci

Nije Milojevic imao srecu nego ZNANJE!!!
С

Саббатх

pre 5 meseci

Није Глазер могао ништа код другог гола.
a

asas33

pre 5 meseci

E, jbg. ostadosmo i sledece godine kratki za jos 100 milki, a mozda i dvesta. Sitnica za miljenicu i ljubimicu.

Mile Stručnjak

pre 5 meseci

Zato što ste prodali Erakovića, zato što opet dovodite napadača poslednjeg dana prelaznog roka i još mnogo toga. Jednostavno nema hemije i hrabrosti. Kod starta kada Mijailović ostaje na zemlji, sudija ne svira faul i njihovi nastavljaju napad, odmah grub faul i svi oko sudije. Nismo bili srčani i povremeno grubi i drski. Ovakve utakmice se tako dobijaju, na uličnu foru... Što se mene tiče nije problem (samo) Bahar ali zato Šerifa više da ne vidim :)

Sakur

pre 5 meseci

Al pokisle face ovih na areni ahahahaha onaj za sudije je bkizu infrakta nesto je prebledeo

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Узалуд бачене паре! Џаба све кад нема СИСТЕМА! Узалуд бачених 20 милиона евра,дај Боже да је 20,можда и целих 30 милиона евра! А за шта!? Звездаши где су вам најплаћенији хванг хваљен као реинкарнација самог Гаринче!,где вам је рекордни шериф ван нистерлој нови дидије дрогба ендаје биће пре шериф НЕдаје,где је осман патрик клајверт букари,где вам је онај џидо или како већ џиду нови бекенбауер,стаманић нови гатузо,глазер нови франческо толдо и за крај мучени бахар барак,за европу махер,са европским искуством који је гаранција за радосно пролеће у европи и нови бољи винсенте дел боске! Није вам ваљао Станоје,па пре њега Милоје,па после њега други Милоје,а милорад косановић би боље тренирао од овог клаун-аматера који је плаћен ко да је клоп или анђелоти!
O

Oleg

pre 5 meseci

Ja razumem sve ali da neko krivi trenera posle ove utakmice... To je smesno. Jel je trener trebao da udje na teren i da gol? Ili možda ti?
K

Kunile

pre 5 meseci

Sad se okrenite ling longu bar to da vam ne izmakne koliko ste para bacili niz vetar
b

bravo

pre 5 meseci

hvala i srećan Vam put
s

sever celi sada se veseli

pre 5 meseci

Terzicu lopinooooo
d

delegat

pre 5 meseci

Tole lopove
G

Goss

pre 5 meseci

Spadoše gaće miševi crveni a sad svi u sns na nova radna mesta
!

!!!

pre 5 meseci

Ovakvu Zvezdu hocemoo ! nismo imali srece kao da im je bio zacaran gol,idemo dalje nema veze !!
U

Umukni...

pre 5 meseci

terzicu i ne pojavljuj se nigde, bar sest meseci, posto lica i obraza nemas da podneses ostavku odes. Ili mozda cekas dozvolu od "duha"?
7

7

pre 5 meseci

Vi sto pricate protiv uprave zbog duga setite se da i Real ,Barsa imaju dug, doduse oni trose po 100 m evra po prelaznom ali uglavnom sram vas bilo. Zivela uprava ziveo predsednik i svi koji daju platu ,,pravim zvezdasima,,
Г

Групни

pre 5 meseci

па ... време "једна шанса - један гол" је прошло ... Глазер убио глазуру код другог гола ...
J

Joakim

pre 5 meseci

E moj Deki ko te zameni
G

Gost88

pre 5 meseci

Voleo bih da pitam upravu i tako strucan stab, da li postoji tim fudbalski od Kacara iz Belanovice do Nagoje Japanske da nama ne strpa ko od sale 2 3 4 komada i stvori jos barem 5 zicera. Ovaj izraelac je najveca prevara veka koja je krocila u fudbalski deo Srbije(racunajuci i Partizan i nas) .Ono malo sto smo imali sa Katajiem i Ivanicem ovih godina covek je i to upropastio. Fudbalsko neznanje Serifa, Micka Mijailovica, Stamenica, Brus Lija, to se u udzbenicima treba stampati i na seminarima predavati. Ja ruku mogu da dam, da od svih ekipa u LS,LE,LK Zvezda je fizicki najslabija ekipa ikada. Toliko para oci da je svaki protivnicki fudbaler brzi, jaci i u skoku i u duelu i u trku. Tehnicki deo da ne spominjem, kad spic jednog Krusevca izadje na zadnju liniju to se gadjaju gore i obaraju avioni u panici. Svi smo mi znali da objekitvno nismo za LS, sa ovim timom ni za LE, ali totalna nezainteresovanost svih igraca, u nazad pa bar 10 15 utakmica, treba da se zapitaju gde je problem. Izraelac na klupi samo gleda kao tele, nit savet,neko kao razmisljanje o taktici, titula visi, on mudro cuti, kao Aristoel, neki pogledi u daljini, neki mrgud look. Onaj dan Tsc ubi Partizan, Duljaj ostaje bez glasa koliko grdi, urla, vice, savetuje, a nas Baki, ceka 2 u mesecu, da zapisti inteza bankomat i cao bato. E zato istok zvizdi u 12 minutu slabohodujem Serifu, larvi losih polovnjaka koje smo nakotili u najvecem srpskom brendu. Pozdrav i neka nam je Bog u pomoci.
И

Истина је

pre 5 meseci

Бахар после три кола у нашем првенству тотално изгубио конце, сви играчи су му ван форме, под хитно га отерати. Његов останак нас је коштао пролећа у Европи . Глазеру се вратило што је ишао да брани против лажне државе. Недељковић будућност клуба . Ђига неискусан, испада много и ризикује непотребно . Драговић се заситио и време да иде. Родић умро одавно. Мијаиловић највише може на задњем везном то се сад видело. Хванг можда појачање али тотално ван форме, није оправдао 10% колико је плаћен. Стаменић ван форме, Канга или Красо би морали да почну пре њега. Ндиаје нула. Букари фудбалски преглуп, али потребна је његова брзина за Европу . Иванић ове године најслабије од кад је у Звезди, што је и очекивано да мора да падне у форми и дође до засићења. Красо мора да има већу минутажу јер потезом може да реши утакмицу. Лучић будућност клуба. Све у свему сва летошња појачања не доносе никакву превагу, и зна се ко је за то крив. Срећа мора и да се заслужи да би се прошло, а Звезда је трула изнутра тако да је почела да се распада .
S

Samo

pre 5 meseci

Ako je Lucic buducnost kluba,crno nam se pise
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Sve sto si rekao totalno kontra 🤦. Stamenic je jedini igrac koji zna da preda loptu kroz pas unaprijed, osim Hvang... Kraso kao da igra mali fudbal u gajbu piva u kraju, onakav sut jedan spic cijepa mrezu, Haland onakve sanse zmireci punom sutira pod precku i da nema mreze probio bi gol, Lucic nije ni za Cukaricki, on decko elementarne fudbalske stvari ne zna, on dodaje loptu kad treba da centrira, on dribla kad treba da doda, on krene u dribling a glavu obori dole, tri faula u napadu pravi po utakmici, odbranu neigra i nece da isprati beka...Djiga veceras najbolji Zvezdin igrac i to ubedljivo...Mijatovic ne koristi tijelo, ona sansa je promasena zato sto nije usao u sut, tijelo van balansa skroz...Ndiaje covjek pogubljen u vremenu i prostoru, dobar igrac za ekipe koje se brane pa da se on udara i tuce, ali gol dat moze svake prestupne godine. Bukari najsebicniji igrac ikad, sve kontra radi na terenu improtiv svog tima itd itd itd
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Sve sto si rekao totalno kontra 🤦. Stamenic je jedini igrac koji zna da preda loptu kroz pas unaprijed, osim Hvang... Kraso kao da igra mali fudbal u gajbu piva u kraju, onakav sut jedan spic cijepa mrezu, Haland onakve sanse zmireci punom sutira pod precku i da nema mreze probio bi gol, Lucic nije ni za Cukaricki, on decko elementarne fudbalske stvari ne zna, on dodaje loptu kad treba da centrira, on dribla kad treba da doda, on krene u dribling a glavu obori dole, tri faula u napadu pravi po utakmici, odbranu neigra i nece da isprati beka...Djiga veceras najbolji Zvezdin igrac i to ubedljivo...Mijatovic ne koristi tijelo, ona sansa je promasena zato sto nije usao u sut, tijelo van balansa skroz...Ndiaje covjek pogubljen u vremenu i prostoru, dobar igrac za ekipe koje se brane pa da se on udara i tuce, ali gol dat moze svake prestupne godine. Bukari najsebicniji igrac ikad, sve kontra radi na terenu improtiv svog tima itd itd itd
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Sve sto si rekao totalno kontra 🤦. Stamenic je jedini igrac koji zna da preda loptu kroz pas unaprijed, osim Hvang... Kraso kao da igra mali fudbal u gajbu piva u kraju, onakav sut jedan spic cijepa mrezu, Haland onakve sanse zmireci punom sutira pod precku i da nema mreze probio bi gol, Lucic nije ni za Cukaricki, on decko elementarne fudbalske stvari ne zna, on dodaje loptu kad treba da centrira, on dribla kad treba da doda, on krene u dribling a glavu obori dole, tri faula u napadu pravi po utakmici, odbranu neigra i nece da isprati beka...Djiga veceras najbolji Zvezdin igrac i to ubedljivo...Mijatovic ne koristi tijelo, ona sansa je promasena zato sto nije usao u sut, tijelo van balansa skroz...Ndiaje covjek pogubljen u vremenu i prostoru, dobar igrac za ekipe koje se brane pa da se on udara i tuce, ali gol dat moze svake prestupne godine. Bukari najsebicniji igrac ikad, sve kontra radi na terenu improtiv svog tima itd itd itd
G

Gost "

pre 5 meseci

Šta nas briga mi smo pobedili Fiorentinu koga briga za ove bojse....
P

Pantelejac

pre 5 meseci

Ima li Terzic malo obraza?U moru svih gluposti zasto je prodavao Azarova?Evo odlicno je i danas igrao za Sahtjor koji ce mozda u drugu fazu,posle njegovog centarsuta bio je penal,nego kod nas ni Ronaldo ne bi zaigrao,mislim da se vrsi nenormalan pritisak na igrace,trenere..Imamo neka nerealna ocekivanja a zabiravili smo gde smo bili do skoro a i to kako igra nasa repka,jos gore od Zvezde!
i

iskreni grobar

pre 5 meseci

zao mi zvezde

RonaldinhoGaucho

pre 5 meseci

Bruka i sramota. Bahar mora da ide momentalno, organizacija u igri je konfuzna i divlja bez ikakvog plana i konkretne taktike. Odbrana nesigurna i suplja. Na levoj strani duva promaja Rodic zreo za penziju. Kada udjemo u sanse ne iskoristimo ih ne znamo da realizujemo sanse. Ja ne znam ako uprava ne da otkaz Baharu posle ove utakmice onda treba i oni da odu zajedno sa njim. Dosta je bilo vise. Moraju ogromne promene da se dese u strucnom stabu i igrackom kadru. Ovo je muka gledati ovako nesto...
g

gostttttt

pre 5 meseci

A Terzić, Mrkela, Marin? Šta je sa njima? Ko je doveo Šerifa? Čija je on kombinacija. Sramota za Crvenu Zvezdu da ima ovoliko transfer promašaja. UPRAVA NAPOLJE.

Sakur

pre 5 meseci

Pogledas naslov i onda pogledas statistiku jang bojs 21 sut 6 u gol zvezda 18 suteva 3 u gol i znaci zvezda razbila jangere ahahahaha
R

Realno istina

pre 5 meseci

Partizan-TSC kako tu izgleda statistila?

Sakur

pre 5 meseci

Pa ja prvi kazem da je Partizan ocajan i zna se razlog zasto je nikad jadniji a sta je kod vas razlog toliki milioni ulozeni i na kraju nista
R

Realno istina

pre 5 meseci

@sakur za razliku od vas koji oduva neki tornado pod nazivom Nordsjeland mi smo i veceras izgledali pristojno. Pusti ti nase milione. Niste ni vi bez njih samo ih trosite nenamjenski mnogo vise nego mi.
G

GAGI PFC

pre 5 meseci

Za Realno istina: Sabanadzovicu taj takav Partizan je jedini pobedio u Evropi od nasih klubova ove sezone slepce.
m

mile zivic

pre 5 meseci

Ako do jutra ne oteraju Bahara, treba ih poštrojiti sve do jednog.
n

neko treci

pre 5 meseci

Ko nama to jedini nije da gol u terminu od 9
A

A ko to nama

pre 5 meseci

prima 4 gola od najgore ekipe Evropa Lige
n

neko treci

pre 5 meseci

Posle najava da imate pravo sanjati da osvajate ls ako vam je najveci uspeh sto je Partizan primio 4 gola svaka cast.

Usput

pre 5 meseci

Meni se dosta svidelo ovo večeras, samo nerealan nedostatak sreće je zaslužan za poraz. Ali baraku zameram, jako mi ide na onu.. Zašto odstupaš od svoje igre, zašto počinješ uvek u čeki na kontru. Bek nam je dao gol svaku utakmicu u evropi jer glumiš ludilo. Ova Zvezda može deset puta više ako skupiš malo, samo malo m...
k

ko rkjek

pre 5 meseci

Realno nas zakopao kuci dve tekme glupostima igra kao p.... odstupio totalno od svoje igre sa dva Spica i stavio Mijailovićem na bek plus Olijamku držao na klupi covek koji ima neverovatnu energiju igra odličan presing i pre svega je timski igrac, pod 2Terza prodao Eraka i Azarova i unazadio ekipu za 100 posto Eraković je držao celu odbranu i ulivao sigurnost sto Djiga ne radi(neskolovsn fudbaler loptu glavom udari cisti da bi je udario, stega za ozbiljne fizikalije) Azarova sta reci snasao bi se u oba sistema vrhunski igrac na lopti odličan centarsut sve ono sto Mitrovic nema,plus Goša klimav ,kratak,linijas,lose istrčava ne uliva sigurnost uopšte slaba komunikacija,treneru treba dati sansu imaju obrisi dobre igre samo Jos m..da da nabavi da odigra na sve ili nista a ne uvek iz minusa da krecemo ali za pohvalu da svaki Mec smo imali po 15 suteva nismo bili nemi posmatrači ,sve u svemu Terza je opet zajedno sve svojom alavoscu umesto Kangve i Mitrovica prodao 2 najperspektivnije igraca i zajebo sve a mi sad možemo da tražimo krivce u drugima bezveze
H

HOe

pre 5 meseci

Definitvno dve najfore ekipe u Ls,ni u ligi konferencije ne bi dogurale dalje od osmine finala..
r

retro

pre 5 meseci

Dal smeju ovi sns navijaci da zagrme protiv terze i mrkele. A ne prozivati igrace i trenere. Pa ko ih je doveo??? Dal oni imaju neku odgovornost..bar nek se zapad javi protiv sitija. Kad je vec sns sever davno umro!!!!
d

de gooo

pre 5 meseci

HRABRA zvezda pala u svajcarskoj..
B

Bajern Pjongjang

pre 5 meseci

Pod hitno treba organizovati sednicu saveta za nacionalnu bezbednost, eventualno parkirati još jedan tenk ili helikopter
m

mile zivic

pre 5 meseci

Ako do jutra ne oteraju Bahara, treba ih poštrojiti sve do jednog.
g

gostpop357

pre 5 meseci

Ako imaju časti da sutra svi daju ostavku, počev od uo pa do trenera.
D

Duh n

pre 5 meseci

Na stadionu se uznemirio, trese se zemlja
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Realno gledano, Zvezda je dobro odigrala, imala milion sansi, ali dzaba kad nece u gol. Stativa, dva puta sami na 5m glavom, 1 na 1, Krasoov sut iz kontre, Hvangov iz daljine, sve same izgledne prilike. na sve to jos par dobrih situacija i suteva. Jang Bojs ni sam ne zna kako je dao golove i pobedio, na sve to imao dve solidne sanse glavom, i to je to. Realno smo bili bolji, i u najmanju ruku nismo zasluzili poraz. Sto je najgore, u ovom ciklusu LS smo i najkonkurentniji bili od sva tri ucesca, a najverovatnije cemo da ostanemo na najmanje bodova i bez pobede. Steta, stvarno steta, toliko nismo imali srece, da je to strasno. Nadam se samo da se Ivanic nije ozbiljno povredio.
M

Madabre

pre 5 meseci

Srpska posla. Uvek mi "dobro" odradimo sve, zato i jesmo na dnu Evrope. Hoće to tako
С

Стари делија

pre 5 meseci

Од промашених шанси се не живи, а промашуји због мањка квалитета. Није овај проблем од јуче, многи смо слутили овој несрећи. Родића претрчава играч ј.бојса као да је споменик. Мијатовић није за центарфора, колико год га неки волели. Мијаиловић је машина велики борац, али нема квалитет за звезду. Сада приче нисмо имали среће, тренер морамо анализирати и видети где грешимо. Грешка је терзић новинари који дижу у небеса и када смо лоши. Тренера и шерифа не желим да коментаришем.
D

Dzo Black

pre 5 meseci

Auu zvezdo pa vi Jang Bojs ne mozete dobiti, ekipu koja niste spektakularno nije pokazala, imali ste srece sto ljudi samo dodju do gola i ne znaju sta ce sa loptom, da su drugi primili bi ste najmanje 4-5 komada.
@

@dzo

pre 5 meseci

Sada samo zamisli gde je tvoj klub koji u kvalifikacijama za najnebitnije evropsko takmicenje prima 6 komada?!
s

sta reci

pre 5 meseci

Sta vas briga pobedili ste Fiorentinu.To ce se za koju godinu pripisati kao titula znate ono vase
@

@sta reci

pre 5 meseci

Mi ne slavimo pobedu od 0:0 protiv Reala, i stativu protiv Mancestera kao neki... 🤡
s

sta reci

pre 5 meseci

Zato slavite kupljene titule🤑
A

Anti Terza

pre 5 meseci

BRUKA I SRAMOTA!!! Jedan konstruktivan predlog za DELIJE SEVER: Da li mozete da napise pismo na srpskom i engleskom i ostavite Terzi i Mrkeli na fotelji, eventualno da skandirate "Najskuplji,a lose rukovodite" ! Unapred zahvalan Delije - Zapad
X

XXXL

pre 5 meseci

Lupaju se minusi zato sto endijaj super igrac a kraso i katai leze na klupi ubacuje se dribler lucic hahaha prodali ste erakovica prodali ste azarova i u krug sve isto bravo sad na zimu prodajte bukarija krasoa ivanica napunite dzepove kad je bio turnir u rusiji drali ste sve a da nepricam za fiorentinu. Laku noc zvezdo
s

srbobratele

pre 5 meseci

Najvise volim kada ovako izgube hihihihi
@

@srb

pre 5 meseci

"hihihi"? Vuleticu, ti li si?
u

unpamozzart

pre 5 meseci

Ne očajavajte, sad će opet pripremne utakmice...
p

phen

pre 5 meseci

Nakon ovih promasaja gotovo sam siguran da je prvo pojacanje Pavkov i novi tal Terze i ekipe. Nikad u ovoj drzavi nece doci vrijeme da se snosi odgovornost za lozenje mase i razna obecanja.
p

pana pani

pre 5 meseci

Ima li ko da otera ovu prevaru od trenera,pa Milos Milojevic bi napravio puno vise da je imao ovoliko novca na raspolaganju.
S

Soda

pre 5 meseci

🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳
M

Misirac70

pre 5 meseci

Dok nam fudbal komentarisu Rendulic, fudbalski polutan, Dejan Nedic i Luka Jevtovic-lastizar, tako ce nam i biti.
C

Centravanti

pre 5 meseci

Terziću, biraj, ili Bahar večeras leti, ili i ti i Mrkela i cela svita sutra ujutru. Fudbalske neznalice....
B

Bgd 1414

pre 5 meseci

“..setite se gde smo bili..” Zvezdan Terzic Obraza bez sta rade sa Zvezdom i “pojacanjima” A delije dele zute kartone 🤣
H

Hrabri i borbeni

pre 5 meseci

Milioneri iz rupe obrukase Srbiju i svoga vodju

Gost55

pre 5 meseci

Красо није играч за Лигу Шампиона. Кванг је добар играч, али не може да буде главни на терену као Канга. Шериф не може сам да игра у шпицу јер њему фали играч поред њега који има осећај за гол, поред њега требаиграч попут Луке Јовића. Лучић има добар дриблинг али бескористан Букари превише себичан. Срђан Мијаиловић није требао да игра, уместо њега је требао Канга. Мијатовић превише слаб, надам се да ће још порасти у висину и ојачати, тек му је 18 година.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Das jedan gol iz one dve mrtve sanse, utakmica ide u totalno drugom smeru. Umesto toga promasis kao drvo, i izgubis rutinski.
L

Liren

pre 5 meseci

Trebalo je da bude 5-1
S

SS/

pre 5 meseci

Ajmo Tvorzinjo i Marine jos par vedeta iz Bantu i Tutsu plemena, pola Ugande, Tanzanije i citav Madagaskar! Bakar bakar samo rokaj, nije se jos rodio Jesa koji nije naplatio svaku dinar, no nikakav problem jer ipak su to nase pare! Samo nek je veselo i bericetno, samo rokajte u blizance u fudbalu i kosarci, nema veze sto smo najsiromasniji u Evropi uz Moldaviju, Albaniju i Ukrajinu!
M

Ma nije moguće

pre 5 meseci

Zar nije komšinica osvojili LŠ posle pobeda u Rusiji i protiv Fiorentine?
s

scarecrow

pre 5 meseci

опраше млади момци најскупљи бајерн у овом веку и то са пола гаса
G

Gost83

pre 5 meseci

Znate sta je gore od ovog veceras? Sto cemo morati da igramo jos i protiv Citya na Marakani 🤦‍♂️. Ako englezi dolaze trebalo bi sve karte preprodati njima pa neka uprava navija a mi cemo na stadion kada oni podnesu ostavke, svi do jednog kompletno
G

GOST832

pre 5 meseci

Sad se možemo prepustiti bajkama o milionskim odlaznim transferima, borbi velikana za naše asove, dovodjenjem nekog Retardinja kojeg je nanjušio sportski sektor, Terzićevom obecanju da ćemo prestići Partizan uprkos uroti zlih ljudi i viših sila... o svemu po malo samo ne o Terzinom odlasku i odgovornosti. Bahara ne bih ni spominjao, sve nam je i sam rekao. Tuga.
S

Sashki85

pre 5 meseci

Ovo je zvezda liverpul 2 0 repriza.
i

izraelski folirant

pre 5 meseci

Jel beše Miloš Milojević smenjen zbog slabih rezultata u evropi? Došao đavo po svoje, kao što uvek dođe.
m

mile micaug

pre 5 meseci

Kad covek poput predsednika Srbije navija za ovaj luzerski klub,onda tu nema ni srece..
Z

Zaim

pre 5 meseci

Pa ovaj tim ima tri igraca,ostalo je talasika koja je umislila da zna igrati.Jedno je sigurno,Terzic i ekipa moraju da idu i to pod hitno.Setimo se njegovu lazni obecanja.Koliko smo polemike vodili oko novog stadiona i atletske staze,jadni mi kakve smo budale bili.Ako sada ostane,nema nas nigde naredni deset gidina.
G

Gili gili

pre 5 meseci

Tog Mijatovica i Lucica i tog Nedeljkovica u Ruski Krstur na celicenje, posto veze sa zivotom nemaju!
8

82828

pre 5 meseci

u sustini ne mozemo pobeditit siti ali zvezda matematicki nije bez sansi, gleda se ukupna gol razlika a ne medjusobni skor, ne znam dal ste culi od komentatora rts-a, nerealno da od vas novinara niko nema pojma
1

171717

pre 5 meseci

Gleda se medjusobni skor.
B

Bruka

pre 5 meseci

Bruka koliko ti pojma nemas, sta ti izlupeta. Pa uzmi internetu, slusaj komentare, pitaj bilo koga. Gluplji komentar nisam pročitao.
Z

Zanimljivo

pre 5 meseci

Smrad iz redakcije zanimljivo uvek pusta komentare posle zvezdinog poraza
C

Cz 99

pre 5 meseci

Terzicu jel to onaj napadac dugo trazeni !!! Mrs uprava dovedete igraca koji se nikad nije zadrzo u nekom klubu vise od pola godine,najjaca mu liga turska 14 klub u Turskoj !!!
M

MlataZamlata

pre 5 meseci

Ekipa je kompletno u psihološkom kanalu...da ni jedan igrač iz onoliko 100% šansi ne može da da gol...pod hitno se zahvaliti Baraku i podići ekipu, jer više je nego očigledno da momci mogu, treba im uliti samopouzdanje i da gaze.
S

Sve je

pre 5 meseci

Ovo normalno.
G

Goša iz kraja

pre 5 meseci

Jedina dobra stvar večeras jeste što je Šerif zamenjen na poluvremenu da bi svi mogli da vide da je Mijatović još gori od njega! Al bukvalno!
n

neshha

pre 5 meseci

Od Serifa NIKO nije gori,ali NIKO!!!
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

sramota bre od 7 zicera mi ne mozemo nijedan da damo a oni od 4 dali 2 a ovo ne znam sta da kazem igranje football managera u drugom poluvremenu,ubacis 6 ofanzivnih i kao nesto treba da ocekujes neku fomaciju 4-0-6 to od djorica vidjeno, i ne znam da li neko ima goru pomocnu igru iz kornera ,ali nijednom od vecine koje smo pokusali pomocnu igru nismo uspeli da ubacimo loptu u sesnaesterac, daj izvedite jedan normalan korner idioti jedni, katastrofa od godine i sta je sad oprvadanje,ovaj Lucic da ne odigra kao i Bukari dodatni potez i dribling pa ne znam sta bih rekao
g

gott

pre 5 meseci

Osramotismo onu Fiorentinu i ugasismo se.Kao da nas je neko prokleo.Bice bolje
N

Nekac035

pre 5 meseci

Dosli, videli, ucestvovali... Potpuno zasluzeno smo ''osvojili'' 4to mesto. Nadam se upadu interpola, uefe i svih mogucih sluzbi da pohapse upravu, jer sta su oni doveli ovo leto, to nije za zatvor vec za goli otok.
c

crvenikartonupravi

pre 5 meseci

CRVENI KARTON ONOME KO JE DOVEO OVOG NEZNALCA NA KLUPU!
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Zamolio bih novinare Mocarta da na nekoj konferenciji za štampu postave pitanje kako je moguće da se za LŠ dovede napadač iz osrednjeg kluba Turske lige. Od kada je on doveden uništena je igra Crvene Zvezde, Kraso je povučen na klupu, Olainka takođe, i sve je puklo.
M

Malisa34

pre 5 meseci

Skupili se crnci i napravili haos…
A

AvangardNis

pre 5 meseci

Ljudi jel postoji mogucnost da im se zabrani ulazak u Srbiju, neka traze azil tamo?
n

nellesu024

pre 5 meseci

Barak Bahar CRVENI KARTON!
e

e

pre 5 meseci

Kakav trenerski mag,ma videste li te genijalne izmene,a tek tajming,Katai ulazi u 84-om minutu,a Kanga u 90-om,svaka cast strucnjak do bola.
N

Narodu

pre 5 meseci

Parizer i majonez a ovim diletantima 50 miliona ove godine za nista ccc Sve mora da se menja u zemlji
М

Мрцина

pre 5 meseci

Ја имам осећај да нам се све враћа за ону срећу против Салцбурга,копенхагена,Краснодара..Ово није реално шта смо промашили.Колико је Спајић неспреман кад мора да игра ово дрво Ђига?Занима ме статистика хвангових тачних пасова дужих од 5 метара.Ко је ову букву ндиајеа довео,нека га је срамота ако не поднесе оставку.Једина светла тачка су звездина деца ОПЕТ!Макар имамо десног бека за репку у наредних 15 година.Бахар напоље,Терза пакуј се,остаће ти само СНС север на утакмицама.Брука!!!
G

Gost nedragi

pre 5 meseci

A,sta ako zvezda dobije Siti kuci sa 4 razlike? U tom slucaju bi bila bolja u medjusobnom skoru! Da li bi isla direktno u cetvrtfinale Lige Sampiona? Cenim,nije mala stvar tako izdominirati protiv evropskog prvaka.
g

ghostovanje

pre 5 meseci

Tako su i Liverpul dobili 2:0, a nikad ne spominju da su na Enfildu zgaženi sa 4:0.
Z

Zumbela

pre 5 meseci

Sad ce terzica da nema u medijima jedno 2-3 nedelje,malo ce Sveta fosil da umiruje pricu i onda nova runda laznih obecanja i laganja mase.
J

JTZM ZT

pre 5 meseci

gospodine generalni gospodine barak možete svako svojim putem , prvi u cz drugi u izreal nazad.
T

Turin

pre 5 meseci

Izgubiti od ovih anonimusa… sta kaze Terzic?
H

Hayvan

pre 5 meseci

Terzinjo nas najbolji igrac. Uvek kad otvori usta on sam sebe hvali koliko je dobar
l

lepi mica1

pre 5 meseci

A juce isli na pobedu😆😆😆kazem da idu po 3 komada😆😆terza rekao da su srpski bajern😆😆😆idite brze bolje do dzaje da namesta prvenstvo ostacete i bez titule😆😆😆
c

cetirikomada

pre 5 meseci

a ti vise volis cetiri komada...sedi dole
B

Bačka Topola

pre 5 meseci

TSC TSC ccc ccc
M

Mujagic

pre 5 meseci

Preuzima li iko odgovornost a ovu bruku i sramotu ove sezone!!!
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Na žalost Barak će biti žrtveni jarac, a oni koji deset godina nisu u stanju da dovedu krštenog napadača će ostati.
G

Gost13

pre 5 meseci

Pa pazi, da smo dobili ne bi moglo od Terze da se živi narednih mesec dana. Ovako će da se zabije u rupu i da puši...tompus.

Usput

pre 5 meseci

Šta je tačno sramota večeras?
O

Oleg

pre 5 meseci

Ko je sad kriv sto njih 5 ne mogu da daju jedan gol??? Ovo bi dao i onaj sto stoji na tribinama. Trener? Sudija? Uprava?
B

Babaroga

pre 5 meseci

Pričam to o početka lige, da je Zvezda pukla nikad više para na nikad gora pojačanja. Ne zna se ko je gori, očekivan poraz od Jang Bojsa, ko je smatrao drugačiji rezultat, grdno se vara
t

terzić lopov

pre 5 meseci

Kažu cilj nam je osvajanje lige šampiona, naopako, strašno
T

Tereza

pre 5 meseci

Jesam li ja rekao potencijalnih 6 bodova kada smo izvukli YB? 😂
n

nidzoslav

pre 5 meseci

vidi se da je ovo prvi termin posle slavskog perioda slavlja, bice bolje na sledecem...valjda..
R

Rosso

pre 5 meseci

Dobili smo bas ono sto smo zasluzili!
g

goce2207

pre 5 meseci

Sportsku sreću treba zaslužiti napornim radom i poštenim odnosom , a lice sa poternice je svojim izjavama,neradom i kriminalnim transferima igrača ni najmanje nije zaslužilo ! Sa ovakvim "sportskim" radnicima koje ima fudbalska i košarkaška sekcija najvećeg kluba u istočnoj Evropi rivali nam ni ne trebaju..pobeđivaćemo u kontinuitetu sami sebe.. Nadam se da će Zapad na utakmici sa Sitijem da zagrmi nikad jače :Tvorza lopove, uprava napolje i još ponešto :).. Jebala vas SNS sekta da vas jebala!
T

Tvorzić

pre 5 meseci

Sve tačno, samo je najveći klub u istočnoj Evropi je CSKA Moskva pa onda Partizan
T

Tvorzić

pre 5 meseci

Sve tačno, samo je najveći klub u istočnoj Evropi je CSKA Moskva pa onda Partizan
N

Nema sta

pre 5 meseci

21:18 sutevi , 6:3 u okvir gola, posed lopte, korneri… Nikad slabiji i matoriji crnci nadigrali preplacene crnce iz Srbije…
8

82828

pre 5 meseci

Najgora smo ekipa u evropi IKADA. Ne treba se ljutiti tako je kako je i treba iskren biti. Odbrana nam je najgora U ISTORIJI FUDBALA POTPISUJEM. Svi terate Bahara, Murinjo ne bi ovde nista uradio, dno dna ekipa. Tuga tuga tug Djiga Dragovic( ove godine dno dna) Rodic Ndiaje majko mila.. Jedinu prelaznu ocenu zasluzio Hvang. Ni titulu videti necemo nema sanse
Б

БиПо

pre 5 meseci

Ко му је састављао екипу? Он сам или ја?
A

Alo ...sta pricas

pre 5 meseci

Koji bre Hvang? Ajde bezi...
L

Lion

pre 5 meseci

To hoćete, to je rezervisano za vas.
S

Sashki85

pre 5 meseci

Erakovic je bio stub tima, dragović je rupa ima već 2 godine.
T

Tenkisti Sever

pre 5 meseci

Pali tenak i borbeno vozilo! Da gazimo City!
D

Dejan Pizon

pre 5 meseci

Ovaj zuca da ide da ide u vojsku,da ga skinemo sa hrane i Barak kaput.
v

vroom

pre 5 meseci

Ako u zadnjem kolu Istvic ugazi Mancestera....

Bojank91

pre 5 meseci

Nezaslužen poraz. Solidno odigrano. Ovi što misle da se razumeju u fudbal samo će da ih pljuju. I igrače i funkcionere. I treba ih pljuvati zbog nerezonskih odluka ali ovaj fudbal je bio odličan. Stvarali smo šanse i na 0:0 i na 1:0 i na 2:0. Biće bolje, sledeća sezona je naša! Imam osećaj da doguramo do polufinala i da tamo izgubimo pljuvali bi ste ove momke. Sram vas bilo
N

Nbv

pre 5 meseci

Druze džabe dobra igra i šanse koji ti fudbal pratiš računaju se golovi i pobjeda.!!!
e

e

pre 5 meseci

Nismo igrali sa Mancesterom nego sa Jang bojsom i problem je sto ti kao i Bahar vidis samo nase sanse,a njihove ne.Vladan Milojevic bi u ovoj grupi imao devet bodova ko od sale
p

prizeman

pre 5 meseci

De druze presaberi se vise, malo pljujes, malo branis... Niko ne spori da su stvarali sanse, ali ono bi i igraci Brodarca iskoristili... I nije glavni problem manjak sansi, glavni problem je sto je Bahar upropastio jedino sto smo imali ovih sezona, a to je odbrana i prekidi. Uprava i navijaci koji teraju Coknu posle duple krune i sezone bez poraza nisu ni zasluzili bolje. Pojacanja totalni promasaj vec sezonama unazad, a kop i dalje cuti jer su dobro placeni za to... I nece se nista promeniti u doglednom periodu dok je ovakva situacija u klubu i drzavi.
P

Parizer

pre 5 meseci

Sta kaze Tvorza?Nisu se palili na prolece u Evropi?
A

A Hrvati

pre 5 meseci

Besramni se raduju, A izgubili kuci 0:4 od TSC pa oni za sramotu ne znaju
@

@a

pre 5 meseci

Sta je tu novost?
S

Smislov

pre 5 meseci

Koliko vam još desetina miliona treba ubuduće da prođete mlade momke iz zemlje čokolade i satova. Zaboravio sam, i sira.
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Ostavi se ti TSCa, koliko se secam laganih 11 bodova u grupi a na kraju platili ste 50m i vise celi 1 i to slucajan bod u grupi.
R

Raspadori

pre 5 meseci

Pa TSC bi YB rasturio. Ekipa sa koca i konopca. Njihovi halfovi svi obe lijeve noge imaju, odbrana nula, sredina i napad srednja žalost.
Y

Yap

pre 5 meseci

Terza mafija, mrkela mafija, marin potrcko, vucko prezidente, bahar milioner... igraci stranci polu milioneri..laganicaaa svi prezadovoljni..navijace ko sisaa..sve je jasnooo
Б

БиПо

pre 5 meseci

Како које навијаче... Неки су исто милионери.
J

Još 100

pre 5 meseci

Miliona jer projekat ne sme da stane. Slazu se Ultra kopaci i panteri
V

VuleMađija

pre 5 meseci

Onaj gore gleda sve. Koliko šansi su imali oni, toliko smo i mi. Kod Šerifovog promašaja u 3. minutu se videlo da će da ozgubimo. Da ne pominjem izjavu pre meča da nam nerešeno odgovara. Ne znam šta se dogodilo sa ofanzivnom igrom o kojoj se toliko potenciralo kada je Bahar došao.
L

Lepomir

pre 5 meseci

Ovo je najbolja Zvezdina utakmica u Evropi u poslednjoj deceniji ali zbog ovog jevrejina koji filozofira celu polusezonu sa postavom nismo zaslužili da idemo dalje Da je igrao ovu formaciju od starta imali bi 10 bodova više u prvenstvu a i u Evropi bi imala bolje šanse

Lepi

pre 5 meseci

Da je babi ona stvar bila bi deda.
A

Auuuuu

pre 5 meseci

Ma da bre burazeru, trebali ste da igrate u finalu LŠ hahahahahahahahaahahhaaha pa dobro šta, najjače je živeti u lažima, to najviše voli naš narod
m

mali srbin

pre 5 meseci

Mislim da je vreme za jedan novi stadion...recimo u predajanima pa ko ide na more u grcku da napravi pauzu i odigra na novom stadionu,ipak smo mi fudbalska zemlja pokazali su nam klubovi ove godine u evropi.Kakca drzava-takav fudbal eto vam ga uzivajte
n

nekilik120

pre 5 meseci

Drkela terzinjo i barak obama mrs iz kluba!
G

Gost Djape

pre 5 meseci

No coment

Rici29

pre 5 meseci

Najtragičnije od svega sto ce se pricati kako su igrali dobro ali eto ispromasivali se i sacuvati ovog treneta koji je u svom lutanju upropasto igru, tim, samopuzdanje. Izmisljao sa pojacanjima jer se pogubio. Eh kako bi Miloje ovo lepo priveo kraju
S

Samosami

pre 5 meseci

Sram vas bilo. Toliko. Od Tvorzana do kasača trave do petka svi da ste otišli kamen na kamenu nece ostati. Ustaje kuka i motika na svim nivoima države, bezite na bahame dom su vam glave na ramenima.
f

fikreta

pre 5 meseci

odnosno, terzinjo bacio pare, a sad treba da se proda pola ekipe da se ne bude u minusu od 30miliona
L

Ludilo mozga

pre 5 meseci

"Hrabra zvezda primila samo dva komada"! Koji ste vi cirkus od ekipe, pa ovaj rezultat u grupi ste mogli i sa petlićima da ostvarite a ne sa bačenih 20 miliona. Al bice para posle izbora, osnovaće se nova fantomska firma koja ce pozajmiti klubu pare.
Z

Zvezdas@@

pre 5 meseci

Pa barem smo videli gde nam je problem , ODBRANA NIKAD GORA, Napadaca nemamo...
A

Aranđel

pre 5 meseci

Onaj koji je doveo N'diajea treba da ide u zatvor,pa za njega je Pavkov bio Van Nistelroj licno
M

Medaa933

pre 5 meseci

A cemuu ovakav komentar? Pa svi vi ste pricali da vam bas on fali… e moja zvezdo
B

BBB Zemun

pre 5 meseci

Ipak pobedio Tim iz EU
M

Mare55577

pre 5 meseci

Svajcarska nije u EU.
p

pa dobro

pre 5 meseci

bolji ste od seltika, jahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahhaha a kako ste se samo lozili da cete u cetvrtfinale, dosao je kraj, moj rome
6

666999

pre 5 meseci

Ovaj tim Crvene zvezde ipak će se ovenčati slavom i ostati upamćen kao prvi i jedini tim u istoriji fudbalske igre koji je uspeo da pokvari i opovrgne stotinama godina nepobitnu teoriju da je 2:0 najopasniji rezultat. Laku noć i pimplujte loptu po oranicama zemlje Srbije. Za bolje i niste.
N

Navijac Partizana

pre 5 meseci

Utakmica sezone bukvalno bacena. Da se igralo jos sat vremena gol zvezda ne bi dala! A sada neka terza objasni zasto pored tolikih para zvezda ponavljam utakmicu sezone juri prolaz sa Mijatovicem,Lucicem I Nedeljkovicem!? Pored tolikih para I pojacanja! Recju,sramota!
p

patriota severa

pre 5 meseci

Bas tako ,nego kombinacija velika je bila u igri ,puni dzepove terzo lopino
O

Ojsa

pre 5 meseci

Okrecemo se obavezama po ovim nasim njivama sa najskupljim timom posle Barija. I samo da podsetim da vec 2 godine ne igramo Evropsko prolece,stvaramo kontinuitet.
a

aleksa101

pre 5 meseci

Pored ovoliko panjeva, Barak nam nije nista kriv...Ako ovaj Endijaj i protiv Javora bude jos igrao, onda Upravo moja pakuj kofera svoja..
n

neshha

pre 5 meseci

Pa ko stavlja tog panja u tim???
o

oooo lopino

pre 5 meseci

sta ces sada da smislis a para nama!!!
Z

Zasluženo?

pre 5 meseci

Bahar pod broj 1 da se najuri, sa njim Serif gol ne daje, korejac, Kraso rekreativac.Gobeljic fudbaler, ratnik(sa njim Stojkovic, Savic i ekipa koja je imala srce)
g

glisha93

pre 5 meseci

Nisu ni zasluzili da prezime u Evropi.
G

Gost...

pre 5 meseci

Nema nicega bez Kange! Mozda bi izgubila Zvezda i ubedljivije, ali sam siguran da bi bila veca sansa i za pobedu! Sportski pozdrav!
B

BAHAR ODLAZI!

pre 5 meseci

BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!BAHAR ODLAZI!
G

GostGG3+

pre 5 meseci

Kolko ce puta isti naslov da se stavlja? Jel ce se IKADA pozvati na neke ostavke i odlaske?
o

orola

pre 5 meseci

Znate kako, ako istrpimo ovog na klupi dovoljno dugo, mozda i terza i mrkela odu sa njim....Drzite se braco!!!
6

666999

pre 5 meseci

Ovaj tim Crvene zvezde ipak će se ovenčati slavom i ostati upamćen kao prvi i jedini tim u istoriji fudbalske igre koji je uspeo da pokvari i opovrgne stotinama godina nepobitnu teoriju da je 2:0 najopasniji rezultat. Laku noć i pimplujte loptu po oranicama zemlje Srbije. Za bolje i niste.
G

Gostinjo

pre 5 meseci

Bravo Terzo Madjijo.
j

jajlssjh

pre 5 meseci

Pa oni se nisu nikada ložili da će da prodju grupu. Ujutru gostuje madjija na pinku da im objasni da je tako!
G

Goust

pre 5 meseci

Samxmi sebe pobedili, hvala pojacanju Endiaj i Bukariju, malom Mijatovicu i da oprostimo ima 17g.
b

bob.f

pre 5 meseci

Sad uzmite titulu🤣🤣🤣
G

Gost999

pre 5 meseci

Hocemo, ne brini
T

TSC

pre 5 meseci

Jok vi cete 😂😂😂
d

dr. hyypia

pre 5 meseci

BARAK BAHAR CRVENI KARTON. ODLAZI NEZNALICE!!!
G

GostSojitj

pre 5 meseci

Tim bez duše.
A

Avenger

pre 5 meseci

Ovom timu Zvezde treba dvadeset dobrih šansi da bi dali jedan gol...
t

tacno

pre 5 meseci

Ali zato dva suta da bi primili
H

Hrabra zvezda

pre 5 meseci

Hrabra zvezda
m

ma daj

pre 5 meseci

Druze... nakon prve utakmice je sve bilo jasno da smo kriza teska... mogu ovi navijaci da pricaju sta hoce vole klub itd. Meni ne pada na pamet da idem gledati na marakani dok su pojedinci tu...
1

149

pre 5 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
o

oleolee

pre 5 meseci

Bahare da se ne ljubimo. Endiaje da se ne ljubimo. Kraso da se ne ljubimo. Stamenic da se ne ljubimo.
N

Nije loše

pre 5 meseci

Iščupali smo bod na Marakani ove sezone. Stižu evri i za bod. Nego, jel smo bili borbeni, piše li se šta? 🤔
m

mali srbin

pre 5 meseci

A ovi ostali su ti bas dobri....ma bre katai kad udje svi se tresu,a tek lucic i mijatovic.
H

Hrabra zvezda

pre 5 meseci

Hrabra zvezda
G

Gari1992

pre 5 meseci

Busiiiii hahahahahaha busiiiiiiiii !!!
N

Nba

pre 5 meseci

Dobicete vi Siti kuću opušteno.😅😅😅😅
Z

Zeder

pre 5 meseci

Dobra utakmica. Treba malo iskustva za ovakva takmicenja.
H

Hermano7

pre 5 meseci

Oduvali su vas na snagu. Jedan duel niste dobili. oni crnci pojeli su bukarija... Realno, 2 klase jaci tim
s

student

pre 5 meseci

Boze moj, bitno da se ziaju zgrade
B

Burek

pre 5 meseci

Da budemo iskreni - i da smo kojim slučajem prošli, u nokaut fazi bismo ispali od prvog protivnika, tako da mi ovde nismo mnogo izgubili. Sada da probamo da odbranimo titulu, ali i da se izvrše neki rezovi.
K

Keba

pre 5 meseci

Barak Bahar, crveni karton!!!
K

Kondor22

pre 5 meseci

Barka Baraha Bakara polako ali sigurno tone!
o

oro

pre 5 meseci

NE BRINITE LJUDI, NA SLEDECEM TERMINU SE MENJAJU GOLMANI, MOZDA CE SE UPOZNATI DO TAD POPITI KOJE PICE ZAJEDNO...
l

lelslw

pre 5 meseci

Ispade da su Svajcarci dali dva gola iz sveg dve sanse, a nije bilo tako.
Y

Yap

pre 5 meseci

Purgeeee
b

bob.f

pre 5 meseci

Sad uzmite titulu🤣🤣🤣
H

HTELI STE STRANCE, HTELI LŠ, HTELI STRANOG TR

pre 5 meseci

eto vam Marin i EVROPSKA zvezda….
I

Ima Boga

pre 5 meseci

Aufiderzen
C

CZV FAN

pre 5 meseci

Ne pominji Boga!
п

пролеће на моје ..

pre 5 meseci

раме слеће, Ђурђевдан зелени,свима осим мени....

Gost55

pre 5 meseci

Ако Барак Бахар има и мало части и достојанства, поднеће већ вечерас оставку.
b

bahar b

pre 5 meseci

Ako ovo nije otkaz onda ne znam šta je.
c

cika crni

pre 5 meseci

Ljudi sklanjajte ovog klovna... Ne gledljivo je, odvratno
m

mile zivic

pre 5 meseci

Pa dobro, ako pobedimo Siti 7:1, a Jang Bojs izgubi od Lajpciga 13:2. Prolazimo sigurno. Bahara ispratiti prvim avionom u Palestinu sa sve pomoćnicima i silnim "pojačanjima". Lično, poslao bih i Marina i Mrkelu da im budu ekonomi. Verujem da je Njegoš živ da bi napisao "Lažni trener Bahar glupi". Ne razumem hrabrost da ponižavaš Magika i Kangu, da im daješ po 5-10 minuta. Oprostili smo što je Borjana oterao. Sad već preteruje. Ali, hajde da budemo pozitivni. Štampaćemo majice "KUP JE NAŠ", zar ne??
G

Gostic de Cic

pre 5 meseci

MOSAD RADI IZNUTRA!!! 🤣
D

D no ni

pre 5 meseci

Bravo drzavo za trosenje drzavnih para za ove strance
O

Oto

pre 5 meseci

Crvena Zvezda sama sa desetak crnaca, nije se bas lepo zavrsilo…
G

Gost iz grocke

pre 5 meseci

Bice al redje
N

No.1

pre 5 meseci

E ovako, ovo je za neke (uprava, igrqči, treneri, kupljeni navijači) samo 3-4 meseca pokušaja ali i zabave a opet za neke (prave navijače, simpatizere i ljubitelje sporta) život! Dok ovi što im je klub (ma koji to bio) način bitisanja a njih je 99% dozvoljavaju da šaka plaćenika upravlja svim stvarima koje čine život neće biti bolje. Milionski iznosi idu u njihove džepove a narod nalože kroz svoje medije kako je ovo top i samo što nisu ušli u finale ili F4... Valjda će i u Srbiji nekada zasijati sunce slobode!
d

djomladjomla

pre 5 meseci

bravo Terzo, uspeo si da mi ogadis Zvezdu!
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Realno gledano, Zvezda je dobro odigrala, imala milion sansi, ali dzaba kad nece u gol. Stativa, dva puta sami na 5m glavom, 1 na 1, Krasoov sut iz kontre, Hvangov iz daljine, sve same izgledne prilike. na sve to jos par dobrih situacija i suteva. Jang Bojs ni sam ne zna kako je dao golove i pobedio, na sve to imao dve solidne sanse glavom, i to je to. Realno smo bili bolji, i u najmanju ruku nismo zasluzili poraz. Sto je najgore, u ovom ciklusu LS smo i najkonkurentniji bili od sva tri ucesca, a najverovatnije cemo da ostanemo na najmanje bodova i bez pobede. Steta, stvarno steta, toliko nismo imali srece, da je to strasno. Nadam se samo da se Ivanic nije ozbiljno povredio.
B

Batali fudbal predji na balet....

pre 5 meseci

Druze ti se u fudbal očigledno razumes kao i Bahar! Koga bre boli uvo kakav smo utisak ostavili ove godine i kako smo ihrali kad smo uspeli da osvojimo samo 1 jedini bod! Obo je fudbal a ne balet ne gleda se lepota vec koliko si bodova osvojio! Zvezda nema igru nema nijednu tečnu akciju, igra nam se svodi na to da iz presinga pogresi protivnik i mi postignemo gol to u LS ne prolazi! Dalje pojacanja su kriminalna, a sveih je Bahar doveo!
B

Batali fudbal predji na balet....

pre 5 meseci

Druze ti se u fudbal očigledno razumes kao i Bahar! Koga bre boli uvo kakav smo utisak ostavili ove godine i kako smo ihrali kad smo uspeli da osvojimo samo 1 jedini bod! Obo je fudbal a ne balet ne gleda se lepota vec koliko si bodova osvojio! Zvezda nema igru nema nijednu tečnu akciju, igra nam se svodi na to da iz presinga pogresi protivnik i mi postignemo gol to u LS ne prolazi! Dalje pojacanja su kriminalna, a sveih je Bahar doveo!