Zidanova poruka Joviću: Idi negde gde ćeš da igraš

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.20. | 11:47

Srpski napadač bio iznenađen posle razgovora sa francuskim trenerom

Dileme više nema: Luka Jović će ove sezone biti igrač Real Madrida, ali neće nositi dres najvećeg svetskog kluba. Najavila je španska Marka, još pre nekoliko dana, mogućnost da mladi napadač ode na pozajmicu kako bi skupio minute i podigao samopouuzdanje. Danas stiže nova informacija sa konkretnim detaljima o tome da je na takvom raspletu insistirao trener Kraljevskog kluba Zinedin Zidan.

Marka piše da je francuski stručnjak pre nekoliko danapozvao u kancelariju Luku Jovića i saopštio mu da bi za sve bilo najbolje da ode u klub koji će mu garantovati minute. Navodno, Jović je prihvatio takvu soluciju, bio vrlo pristojan, ali i iznenađen. Posebvno što je Zinedin Zidan insistirao na njegovom dovođenju iz Ajntrahta za 60 miliona evra.

Izabrane vesti

Jović je tokom leta bio ubeđen da će ostati na Bernabeu i boriti se za minutažu. Nedavno je na Majorku vodio kondicionog trenera kako bi se što bolje pripremio za obavevez koje slede. Čak je imao uvarevanja da će u drugoj sezoni u Madridu imati bolji status. Prošle godine je postigao samo dva gola na 27 mečeva, imao je niz pogrešnih odluka i povreda. Ćak četiri puta je morao da odsustvuje sa terena, što mu je limitiralo prostor da se nametne kao prva alternativa Karimu Benzemi.

Međutim, odlukom da ga pošalje na pozajmicu i to mu saopšti polovinom septembra, Zinedin Zidan je doveo u problem reprezentativca Srbije. Iz više razloga. Klubovi koji su se ranije dovodili u vezu sa Jovićem uglavnom su završili posao sa napadačima. Milan je produžio ugovor sa Ibrahimovićem, Čelsi je doveo Vernera, dok se Monako odlučio za Volanda. Nemaju mnogo prostora Luka Jović i njegov menadžerski tim, ali će do 5. oktobra morati da pronađu novu sredinu. Stidljivo se pominje Totenhem, ali i kod Murinja bi Jović bio alternativna opcija. Pored neprikosnovenog Harija Kejna. 


tagovi

Luka JovićZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara