Randal Kolo Muani (©Reuters)
Randal Kolo Muani (©Reuters)

Život posle Mbapea lakši je sa Kolom Muanijem

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.23. | 09:47

PSŽ krenuo u akciju, ali Ajntraht planira da debelo naplati

Kilijan Mbape se ponovo predomišlja. Sad mu se opet ide u Real. Samo što Real više neće da plati. PSŽ ne bi da proda. A ne bi ni da ga izgubi narednog leta bez centa obeštećenja. Sigurno je samo da mora da razmišlja i o tome šta ako Mbape zaista reši da ode? I izgleda da se o tome ozbiljno mislilo, pa ceo Pariz danas bruji o informaciji da Pari Sen Žermen želi da dovede Ajntrahtovog Randala Koloa Muanija.

Vest su objavili i Ekip i Parizjen, koji tvrde da je 24-godišnji fudbaler prvi na spisku želja Svetaca. Imao je zaista spektakularnu sezonu nakon što je kao slobodan igrač Nant zamenio Frankfurtom.

Izabrane vesti

U dresu Ajntrahta je na 46 utakmica postigao 23 gola i namestio još 17. U novembru je igrao Svetsko prvenstvo u Kataru nakon što je Kristofer Nkunku otpao zbog povrede. Čak je i pogodio u polufinalnom okršaju sa Marokom, a zatim u finalu sa Argentinom asistirao Mbapeu za gol.

Normalno je dakle što se o njemu priča. Bio je tema i u Mančester junajtedu i u Čelsiju. S tim da Frankfurt nema želju ni potrebu da pusti Kolo Muanija. I u Francuskoj se sada piše o tome da je PSŽ spreman da ponudi 80.000.000 evra. Ajntraht neće ni da priča za manje od 100.000.000. Nigde mu se ne žuri. Hoće da zadrži igrača i za sledeću sezonu.

Dodatni problem za PSŽ, već nedeljama se priča da će Luis Enrike da preuzme Svece, pa to nikako da se desi. A, svi znamo da Kristof Galtije neće ostati posle optužbi za rasizam iz perioda dok je sedeo na klupi Nice. 


tagovi

Randal Kolo MuaniLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara