Komentari na vest

Zlatna kočija Nemanje Radonjića

F

FELIPE

pre oko 3 godine

Kon...sta? Sta si hteo da kazes time kolega? Moras imati na umu da ne citaju tvoje misli bas svi...
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

Njegov problem je taj sto ne može da sastavi 2 onakve utakmice u 2 meseca, da je malo konstantniji vec bio bi i u vecem klubu nego sto je Marseille
P

Pitanje

pre oko 3 godine

Konglomeratana?
A

Aiiiii,apsolutno romantićno..

pre oko 3 godine

Kada bi SMS bar desetak minuta pokazao onu Radonjićevu želju i odlučnost,Srbija bi pregazila Portugal sinoć.Što se tiče crvenocrnobijelog prepucavanja dečko se lijepo izjasnio da navija za Zvezdu a poštuje Partizan jer ne zaboravlja da je ponikao tamo.
r

rarat

pre oko 3 godine

Zvezda nikada nista u svojoj istoriji nije postigla bez politike. Svakoj ideologiji se prilagodjavala, a krize drzave su se podudarale sa krizom tog kluba... Zasto? Zato sto je drzavni projekat. Tako su se u kriznim godinama drzave, sto zbog ratova, recesija, inflacija, globalnih finansijskih kriza i sankcija, Zvezda ugasila u rukometu, vaterpolu, kosarci pa i u sahu. Bez drzave ta mafijasko-udbaska tvorevina ne moze da opstane.
a

abc

pre oko 3 godine

hahaha Zvezda je postala šampion Evrope kada se država (Jugoslavija) raspadala, prvo pa odmah glupo i to na primeru koji je lako proverljiv ali ti nisi mogao ni toliko da skontaš. Ajmo dalje, potrudi se malo više.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Baš tako ! Da ne beše politike nikad Zvezda ne bi postala : - Finalista KUPA UEFA - TROSTRUKI POLUFINALISTA KUPA ŠAMPIONA EVROPE - POLUFINALISTA KUPA KUPOVA EVROPE - ŠAMPION EVROPE U FUDBALU - ŠAMPION SVETA U FUDBALU A pogotovo Partizan ne bi postao doživotni komšija ŠAMPIONA EVROPE I SVETA U FUDBALU, T. J. CRVENE ZVEZDE
h

humska

pre oko 3 godine

abc@ kazi a ti sto nisi video titulu od kad je Kokeza i Vucic dosli na vlast.. Koji Milojevic pavijane.. Pa sve je Vuletic rekao sta je Vucic rekao 2017, zato i imate 4 poraza na 116 utakmica, a rep i mlade reprezentacije nikad gore od prvaka evrope i sveta dosli su na taj nivo da ne mogu ni kfal da prodju..
R

Radonjicu

pre oko 3 godine

Grobarsko cedo..mi te iznedrismo, a ovi garagani su naucili za tudje navijati np. FMP..
I

Istina prava

pre oko 3 godine

Radonja nije hteo da se kupa posle treninga pa smo ga oterali u komsijski drzavni glubic.

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@humska e moj prijatelju, ne znas ti da je Radonjic ponikao u radnickom a za njegovu "eksploziju" su najzasluzniji kent i lalo! Sa Partizanom nikakvih dodirnih tacaka nema! A Mitrovic? Deblo i cepanica! I posle kazu ja sam lud i ja provociram nekoga! Lepo sam rekao cestit, castan i posten zvezdas kao Piksi je uvek dobrodosao u reprezentaciju za razliku od Klarka Kenta! AL Ahli, najbogatiji klub Saudi Arabije zna zasto!
a

abc

pre oko 3 godine

Šta Milojević ima sa reprezentacijom, tebe boli što niste videli titulu od trenutka kada je Miloje došao u Zvezdu, što je prvu titulu osvojio posle plasmana u LE i prezimio u Evropi, što je dve titule potvrdio plasmanom u Ligu šampiona, napravio nešto što nije nijedan trener pre njega, njegove titule nisu devalvirali Šamrok, Tun, Tikva, AEL, kao što vaše jesu. Idi pevaj polufudbaleru Saši Iliću, šta ti drugo preostaje.
h

humska

pre oko 3 godine

Ahahahaha auu druze al se nalupetaa.. Sedi 1..

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@humska ovo sto sam ti napisao je ironija druze! A mene delije preziru, zato sto im argumentima zapusim usta! A istina boli, zna biti mnogo bolna!
M

Mr no

pre oko 3 godine

Uvek sam govorio da je Radonjć zver od igrača. Za razliku od vas većine "poznavalac fudbala", na ovom portalu. Smešni ste. Pljuvali ste ga gde mu se god ime pojavi a sada hvalospjevi... Veze vi nemate.

07.08.16

pre oko 3 godine

I dalje se prebrojavaju crveno bela i crno bela krvna zrnca..I svi kazu,nije me briga ko je ciji,ali on je ponikao kod nas.Pa sta?Da li je bitno gde su Mesi i Ronaldo ponikli?Ne u tolikoj meri koliko je bitno koji trener im je pomogao da dodju no vrhunskog nivoa.Ti mozes kao omladinac da kidas,da budes svetski talenat,ali trener koji ne radi sa tobom na pravi nacin u seniorima,ne daje ti sasnu,ne moze da te ukalupi, moze mnogo toga dobrog da ponisti,jer taj prelaz u seniorski fudbal je nagazna mina.Da li je bitniji Mesijev trener u kadetima,ili Ronaldov,ili treneri koji su ih u seniorima podigli na ovaj nivo?Svako ima svoje zasluge,a mi se opet prebrojavamo,Zvezda,Partizan.I kad imamo rezultate,i kad nemamo.
G

Gile 88

pre oko 3 godine

Sto bi rekao Djosa ce eksplodira za 6 minuta
Z

Zcezda 90

pre oko 3 godine

Samo da dodam da "moderni" treneri poput Milojevića greše. A to je da ne daju igračima da igraju gde im je mesto i gde im je dominantnija noga. Tako je Radonjić u Zvezdi igrao levo krilo umesto desno. Isto tako Ben, Garsija i ostali na kontra stranama. Isto sada kod Stankovića degenek mora levog beka a dešnjak klasičan. Takođe sada kod Stankovića kada nema ko gurni na beka Degeneka a čovek klasičan dešnjak.
h

humska

pre oko 3 godine

Kad neko napise proizvod Partizanove skole i dobije veliki broj minusa onda mi je tek puno srce sto je Mitar najbolji strelac u istoriji rep a gargani crkavacu od muke, jer njihov Jovic nece videti prvu postavu.. Sto bi ja voleo da ga vidim sa Mitrom u paru.. Inace Radonjic je Partizanova skola.. Prosao je sve mladje kategorije, cak je i bio dva puta na priprema sa prvim timom Partizana tako gargani mozete samo da crknrte od muke i zavisti
P

Priča se,priča se...

pre oko 3 godine

Super ste!Ja sam čuo sa je i Ronaldo hteo da počne prve korake u vašoj čuvenoj akademiji ali nije imao mesta
P

PFC skola #1

pre oko 3 godine

Ma ne Nismo najbolji, pa kako da budemo najbolji kad vi kazete da nismo.A kad vi kazete to mora da je tacno, jer pobogu kako neko moze biti bolji od vas.Pa to kazu i velicine kao Covic,Terzic,Vucko, tako da to sto kaze Evropa nije istina. Mukice.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

@Kalcopolista... ti si takav nepoznavalac fudbala! ANALFABETA!! Pre nego sto ista napises o “cuvenoj” akademiji iz Zemunela, idi i odgledaj neku utakmicu mladjih kategorija, pogledaj kako igraju (sa sve ispucanih 700 lopti po utakmici) pa onda reci ponovo kako vi razvijate igrace!!! Lubenicari!!!
K

Kibicer

pre oko 3 godine

Nedeljković sine, nije ti ovo publika za ozbiljne tekstove. Oni misle da je Sikstinska kapela ova na Novom groblju. 90%publike su ti Partizani sa dva razreda i velikim rsspustom. Njima je jedino važno da dokažu ovako polupismeni da JSD PARTIZAN jeste srpski klub, a sav normalan sveti ozbiljan svet zna da niti je klub srpski nit za njega navijaju Srbi
К

Куре на специјали

pre oko 3 godine

Не знам да ли је анегдота истинита, причао ми је један момак, Немањин класић у Партизану, да кад му је тренер након једне утакмице рекао да ће направити велику каријеру, само ако промени главу, Радоњић се сутрадан на тренингу појави офарбан у наранџасто. Кад су га видели, сви занемели. Пита га шеф:" Дете, шта то уради?", мали мртав ладан каже да је променио главу и да је сад велики играч.
G

Gostbabaha

pre oko 3 godine

Da to je bilo u Cukatickom,ali nije rekao da je veliki igrac.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

"Konglomerat preozbiljnih poslovnih ljudi" kako se cudno pise Navijaci menadzeri plus prestolonaslednik?!
M

Mitt

pre oko 3 godine

Radonja doktore!
a

abc

pre oko 3 godine

Igrao se nekad "ozbiljan fudbal", najbolji fudbal se igrao na ovim prostorima sedamdesetih, osamdesetih, druga polovina osamdesetih i početak devedesetih verovatno je najbolji period tada "jugoslovenskog fudbala", i tada se pisalo o "partizanovoj školi" ali to je uvek tako kada nema rezultata na terenu. U tom najboljem periodu Partizan je bio redovan učesnik evro-kupova i 23 godine nije dočekao proleće u Evropi, cele generacije od Moce do Ušketa to nisu mogle da dosanjaju, i onda krene pisanje o "partizanivoj veličanstvenoj školi fudbala". Isto kao sada o transferima, razbije ih Novi Pazar oni pišu o transferima, Radnički ih pobedi oni o transferima, uništi ih Vojvodina oni opet o transferima...Uvek su bili i ostali fudbalski liliputanci.
n

nebo

pre oko 3 godine

Paklen igrac,neverovatan talenat, medjutim odigra jednu utakmicu vanserijski a onda ga na 10 nema. Podseca me strasno na Milka Djurovskog, nestvaran talenat al problem sa glavom, no bez obzira sinoc je bio mecviner u svakom slucaju
F

Familija

pre oko 3 godine

Sve mu od starta njegovog ulaska pošlo za nogom odmah u prvom minutu kao brzi voz je ubacio loptu u kazneni prostor portugala i našao mitrovića kao na tacni ona asistencija kod drugog gola fudbalska umetnost u režiji štopera mitrovića kostić tadić radonjić pa opet kostić jako lepa tranzicija a najtežu loptu je imao upravo radonjić tadić je uradio ono što je jedino mogao gurnuo loptu koju je radonjić uspeo da uhvati prebaci na stranu i prosledi pas ka kostiću koji je učestvovao kod gola od početka do kraja zaista jedan od najlepših golova u zadnjih nekoliko godina čak i na rezultatu nerešenom kad god bi lopta došla do radonjića izgledalo je da je portugal u velikom problemu jedna od najkvalitetnijih utakmica radonjića u državnoj selekciji mene samo zanima kako je piksi osetio trenutak i video na poluvremenu magiju u režiji radonjića bravo piksi

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@1983 kao sto rekoh, nemam problem sa tim ko je gde ponikao i igrao, neka igraju najbolji i neka ih izabere selektor, a ne menadzeri i bitange iz fss! Ovde je problem sto se spinuje da je lalatovic napravio ovog radonjica a ne Partizan! Evo neko je izbacio komentar da je Radonjic bio godinu dana u Cukarickom pre nego sto je Lalo dosao!
M

MaxCZ

pre oko 3 godine

Tele bio, tele i ostao bre.... Cuvena akademijo hahaha
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

Ljudi, kako ste ustanovili da je napaceni Kalco iz Lomnice?
G

Gosto

pre oko 3 godine

Jel beše selo lomnica i ona pijaca tamo?!
F

Fuj

pre oko 3 godine

Od kada je to Partizan iz Nisa a ne iz Beograda ?Ajde ne lupetaj, decka je napravio Nis i tu je ponikao ! I Mitrovic nije ponikao u Partizanu vec u Smederevu ! Pa nije Srbija Partizan i Zvezda nisu svi iz Beograda.Nije ni skola Partizana nesto izbacujete kvatitet a ne kvalitet.
S

Sal

pre oko 3 godine

Ajde bre nakazo beži, koga je partizan napravio? Radonjića? Svojata ga Savo sada, da Milojević i Kosanović nisu verovali u njega i stavili ga pod dnevni bebisiting, gde ide i šta radi, sada bi bio bivši fudbaler.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Nisam bas video tvoje komentare da je selektor trebao stavljati Jovica kao prvog spica kada je bio najbolji golgerer Ajntrahta, i drugi strelac nemacke lige. Secam se da ste govorili da je engleska deuga liga bolja od nemacke prve lige. I da je Ajntraht krs ekipa, a da Jove treba cekati jer je mladji od Mitra. Sta je sad, opet vas pre Jove iako je mladji. Ne kazem da Vlahobic ne zasluzuje, ali po vasoj teoriji trebao bi da ceka svoj red.
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Tako je.. Lik je žestoki paćenik... Koristi dosta različitih nikova kao Pantelija, Kalcopolista, Prime itd, itd.. Iz sela Lomnica kod Despotovca.. Radi na stočnoj pijaci, bavi se uglavnom uzgojem prasadi i prodajom sijena.. Ovdje provocira sve i svakoga.. Na argumente ne odgovara.. Ne zna da srbi govore i ijekavicu pored ekavice i da isti žive van Srbije :)...
N

Nisam pametan

pre oko 3 godine

Ne bih da se mesam Piksiju u posao ali meni kao paklena kombinacija deluje igra sa dva spica ako ih cine Mitrovic i Radonjic. Na snagu Mitrovica ide brzina Radonjica a iza njih diriguje Tadic sa mozgom...
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Mitrović i Jovic najbolje, jer Jovic je puno efikasniji u sutevima, a tu ne kostić i tadić da ih pune loptama. Možda čak Jovic i Vlahovic, al nikako Vlahovic I mitrović jer su isti tip špica. Što se tiče radonjica ne mislim da bi izdržao, veliki bi to bio pritisak za njega. Al sa njegovom brzinom i driblingom bio bi aguero. Al kao što rekoh, nije to njegova pozicija, izgoreo bi.
B

Brdo

pre oko 3 godine

Radonjić je u Čuku došao u januaru 2016., a Lalatović u decembru. To je za par komentara koji kažu da ga je Lalatović doveo
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Nije rec o tome da li ga je doveo ili ne, vec kako ga je trenirao i digao iz pepela.
r

rarat

pre oko 3 godine

Proizvod Partizanove skole. To za koga navija i za koga je igrao kasnije je nebitno. Kao i Djokovic, koji je stasao u TK Partizan... Ponos Srbije, Partizan, za razliku od malog politickog kluba Zvezde.
G

Gostoooo

pre oko 3 godine

Rubin. Ponos Srbije

Kalčopolista

pre oko 3 godine

To i jeste sustina prijatelju! Neka igraju najbolji, nije bitno ko je gde ponikao, neka su ponikli i u zvezdi, ako su najbolji neka igraju! Ali nekako ispada da su ti najbolji sto igraju za reprezentaciju ponikli bas u Partizanu i po neko u drugim klubovina kao SMS, Kostic, Tadic....to sto ovim masama ispranog mozga bode oci je njihov problem! Jos ce ispasti da su lalatovic, vladan milojevic i grof najzasluzniji za karijere nasih reprezentativaca!
a

abc

pre oko 3 godine

hahaha nikad vam nismo uzeli igrača iz prvog tima, Velibir Vasović je došao u Zvezdu iz čistog protesta prema upravi Partizana i brzo se vratio nazad. U Partizan iz Zvezde su otišli Đurovski i Milojević, dobri igrači koji više nisu bili ta Zvezdu koja je ulazila u ozbiljan projekat, na kraju tog četverogodišnjeg ciklusa Zvezda je postala šampion Evrope a Partizan je prezimio u Evropi posle 23 godinee zahvaljujući ovoj dvojici igrača. Moca, Bjeka, Mance, Ćava, Radanović, Uške, Smajić Katanec, Vokri...Sve legende bez proleća u Evropi, kakvi vi i vaša škola, beži bre smešni čoveče.
M

Ma kako da ne

pre oko 3 godine

To je Niski proizvod a ne partizanov.
C

Cane1

pre oko 3 godine

Nastavak nepotrebnih '' bolesnih''i neistinitih komentara. Partizan je uvijek bio politicki klub. Osnovan i decenijama vodjen od politicara i oficira bivse JNA, poslije od politicara iz SPS-a (Marjanovic, Tomic, sada Vucelic, Ruzic,..)., on je kao takav i ostao.
n

nešto onako

pre oko 3 godine

Polako sa letenjem u oblake... Radonjiću trebaju konstantne ovakve partije, kao i reprezentaciji... Tako smo i posle Norveške poleteli... Pa ništa...

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Definitivno vidi se da ne proizvod jedne od najboljih svetskih fudbalskih akademija uz Ajaksovu! Tu je naucen, obucen i tehnicki potkovan! Lalatovic ne moze od govneta napraviti pitu! Dosta vise septickih spinova! Dakle bio je jedan od najboljih u NAJBOLJIH fudbalskih akademina na svetu! A ti koji su ga obucili i naucili da igra fudbal su najzaluzniji za to kakav je on danas fudbaler! Cuj molim te, Lalo ga je necemu naucio!
G

Gostic

pre oko 3 godine

Samo da mi te je naći druze. Ugasio bih te

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@gostic kada god hoces picopevac! Ostavi broj i reci mesto!
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Nisi dao odgovor koju skolu je prosao doticni igrac odbrane Nikola Milenković? Onaj sto mu igrac manji od njega 20 cm trpa 2 gola na isti način?! A, za Radonju je sreća, pa je bio na doškolovavanju u pravom klubu, Zvezdi, i uradio je sinoć to što je uradio...
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Za gostic odgovor ... Ovaj lik Kalcopolista je iz sela Lomnica kod Despotovca.. Upali auto i naci ces ga kazu trguje na stocnoj pijaci.. Uglavnom prasad ..
G

Gostić

pre oko 3 godine

Pa daj broj mater ti usta jebem glupu!!! Ajde bre vise mi te pun kurac bre seljačino jedna iz donjeg zmigljca, napisi se kurcine pederu. Vredjas tu godinu dana ljude... Sve redom, ma ko si ti jebem ti sve debilu zaostali!
G

Gostic

pre oko 3 godine

Imas sreće što ovi nece da puste komentare.. Jebo sam ti familiju na sto i više načina! Fuj govno jedno raspalo
G

Gostic

pre oko 3 godine

Imas sreće što ovi nece da puste komentare.. Jebo sam ti familiju na sto i više načina! Fuj govno jedno raspalo
G

Gostic

pre oko 3 godine

Imas sreće što ovi nece da puste komentare.. Jebo sam ti familiju na sto i više načina! Fuj govno jedno raspalo

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@gostic evo pustili su ti komentare! Si srecan! A mene si toliko uplasio da ne mogu zaspati veceras! Eto odgovorio ti je ovaj ujkica da sam iz neke lubenice dinjice, pa ako nadjes to na mapi dodji zajedno sa njim! @ ujaak iks Milenkovic je Partizanovo dete i jedan od najboljih stopera koje Srbija ima! Bolji i od Vide i od Lovrena!
1

1983

pre oko 3 godine

Od kad nam igraju igraci iz te akademije mi ispadamo od mocnih ekipa kao sto su skoti i slicni njima a dok su igrali vidic pantelic stankovic zigic iza nas su ostajale ekipe kao sto su spanika i francuska naj mocnije fudbalske reprezentacije zadnji 20 godina a u istom tom periodu samo troica srpskih igraca su napravili ozbiljne karijere stanković vidic i bane ivanovic nn
d

dasfsa

pre oko 3 godine

izvini ali radonjic je ponikao u radnickom iz nisa ne u partizanu
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Kalčopolista, sto neces da odgovoris koju skolu je prosao direktni krivac za 2 gola i direktan crveni karton??!! Odgovori, nemoj da te sramota... I, nepismeni idiote ako mislis da Trebinje( samim tim skracenica Tb koju ti nepismen ne znas sta znaci) pripada ujacima zaista si kompletan idiot... Koji iz svoga sela nije izasao dalje od stovarista stocne hrane...
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

I, ako neko pise i izgovara ijekavski ne znaci da je ujak.. Ali, za tebe je to puno da bi mogao rastumačiti... Ti si ucio bukvar i čitanku po Pantiću...
1

1983

pre oko 3 godine

Iz te cuvene akademije izlaze sve vrhunski asovi sve osvoise ligu sampiona top pet lige sve velike karijere nema sya
7

777

pre oko 3 godine

Gostic@ bolje klub da im UEFA ugasi ili bar izbaci u najnizi rang jedno 5 godine.
P

Pirlo

pre oko 3 godine

Najzaslužniji za njegov povratak,bio je Lalatović.Radonja je u Čuku,iz Rome došao sa 92 kg.Dres nije mogao da navuče od stomaka...Sprdao se na treninzima.E,onda je Lalatovic krenuo u dril.Doveo ga je u red,skinuo je kilažu.Odigrao nekoliko utakmica.Potpuno se oporavii.Onda ga je uzela Zvezda,a dalje je sve poznato.
d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Ma sergej je bog bre. Imao je 3 tacna pasa i odmah je igrac utakmice, najbolji.. Kakav radonjic... Mitrovic.. Vlahovic... Tadic...
h

hehe

pre oko 3 godine

Ili ga mrzis ili neznas fudbal trece nema.
H

Haubiica

pre oko 3 godine

Samo da ga fudbal malo vise zanima, strasan igrac.
V

Vidicuvratise

pre oko 3 godine

Zaboravili ste koliko ga je u zivot vratio i Nenad Lalatovic...
R

RWA

pre oko 3 godine

Radonjiiiiiććććććć
R

RWA

pre oko 3 godine

Radonjiiiiiććććććć
d

djile

pre oko 3 godine

Ja bih o nekom drugom problemu, zvanom odbrana. Jako puno primamo golova i dalje se forsiraju isti igrači. Da i drugima treba dati sansu primer je Radonjic, Vlahović.. Al treba nekog i u zadnju liniju, u vezni red. Savic Milinkovic nista ne pruza, Gudelj uvek tu. Treba malo sveze krvi, Zivkovic, Grujic.... Itd
G

Gostić

pre oko 3 godine

Druze,ne znam koliko si se i da li si se bavio fudbalom.Ali rekao bih,izvini,prilicno povrsno.Npr.SMS je sinoc bio ono sto treba da bude igrac na njegovoj poziciji.Kupio nicije lopte,pas gurao napred,vezivao odbranu i napad,stalno i stalno se ponavljao.Perfektna partija.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Spomenuo si razne trenere ali si nacinio greh prema Lalatovicu koji je odigrao kljucnu ulogu vrativsi Radonjica fudbalu u Cukarickom. Da nije bilo Lalatovica ne bi bilo ni danasnjeg Radonjica.
b

bojank91

pre oko 3 godine

kad trči kroz grad panduri mu pišu kazne za prekoračenje brzine
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Ljudi stavimo ovu utakmicu u fasciklu, u arhivu........ U Utorak igramo najvažniju utakmicu u ovom ciklusu. Ako pobedimo u Azerbejdžanu 75% posla smo završili i favoriti smo za 1. Mesto u grupi. Prema tome, Radonjiću tamo se pokaži, pokaži da li si ozbiljan igrač ili malodušni provincijalac koji samo ponekad bljesne i još brže se ugasi. Zaboravi juče, gotovo je, u Utorak je važno osvojiti 3 boda.
M

Makijan

pre oko 3 godine

Sa ovom brzinom i fudbalskom inteligencijom niko ne moze da ospori klasu. Njegov jedini problem je sto mu treba trener da mu glavu usmeri. Da mu dokaze da mu veruje. To je to.
R

Realno_

pre oko 3 godine

Bravo decko. Mene si motivisao recimo. Ja da izadjem na teren pokidao bi..
S

Samo u zemlji Srbiji...

pre oko 3 godine

A kako smo to mi favoriti za prvo mesto posle remija kući protiv Portugala, a očekuje nas gostovanje u Portugalu. Jel na osnovu pobede nad onom Irskom što gubi kući od Luksemburga, ili će to biti nakon pobede nad Azerbejdzanom. Da jasno je kao dan da ćemo se mi i Portugal boriti za to prvo mesto, jer su ostali daleko od toga, ali da smo mi favoriti 75% za osvajanje prvog, neće biti. Ne zaboravite, i posle pobede u Norveškoj su bili hvalospevi, pa je došla Škotska i sve što smo uradili palo je u vodu.
p

princ

pre oko 3 godine

ljudi lalat ga je digao iz blata i napravio ga covekom,koliko god pljujete tog lalata on stvara i podize igrace najbolje u srbiji
m

mg202020202022020

pre oko 3 godine

Bukvalno isti tip igraca kao Lazar Markovic pre par godina kad je igrao u Benfici.To je ono sto nama trrba,ultra brza krila.Markec bio brzi sa loptom od Radonjica,a Radonja na duze staze deluje brze.Steta za Markeca povrede i samopouzdanje u minusu,da nije ne bi ih pohvatali ni avionom...Pozdrav
U

Uh

pre oko 3 godine

Markovic je bukvalno jedna od najvecih prevara u istoriji srpskog fudbala
C

Cesmovaca

pre oko 3 godine

Da, razlika je u samo u tome sto je Markovic iskljucivo trkac kome treba prostor. Nikad se nije razvio kao krilo, vec kao neki poluspic koji se ubacuje iz drugog plana. A Radonjic je pravo krilo, koje pored brzine ima dribling i lucidnost. Najveci problem mu je konstantnost. Mi prava krila mozemo da nabrojimo na prste jedne ruke, sto je direktno povezano sa sadasnjim kvalitetom fudbala u domacoj ligi. Slicno je i sa manjkom bekova.
G

GostX

pre oko 3 godine

Kvalitet top, ali glava luda...
h

humska

pre oko 3 godine

Radonjic je strasan igrac jedan od najboljih igraca koja je Partizanova skola izbacila.. Rame uz rame je sa Joveticem po kvalitetu, e sad sto nije napravio dosad neku karijeru je problem njegova glava.. Ova utakmica me nije u opste iznenadila zato sto znam o kakvom se igracu radi, tehnika i ta brzina u prvom koraku je zapanjajuca gde protivnicki igrac ne zna sta ga je snaslo.. Nadam se da ce ova utakmica biti Radonjiceva prekretnica u karijeri
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Misliš na Nemanju Radonjića koji kao igrač formiran u Zvezdi, postao poznat i priznat kao Zvezdin igrač u celoj Evropi, i koji prilikom odlaska u Marsej na TV - u, VRATIĆU SE KAD TAD U ZVEZDU.
G

Gostoljubiv

pre oko 3 godine

Koja Partizanova skola? Ako gledas tako, decko je karijeru poceo da gradi u Zeleznicaru iz Nisa. Tako da ne moze da bude produkt vase skole. Mislim ako cemo detaljno.
B

Borky

pre oko 3 godine

Mislis na Radonjica koji dodje na trening u Zvezdinom dresu i svima iz cuvene skole za 5min. proturi loptu kroz noge i ode na janjetinu?!
Z

Zole

pre oko 3 godine

Radonjic je kao stvoren za tog desnog spoljneg u 3-5-2 formaciji, on i Kostic sa druge strane ne znas ko je opasniji
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

U toj formaciji u fazi odbrane Radonjic treba da bude bek, sta mislis, na sta bi to licilo ?
s

sos22

pre oko 3 godine

Igra on i levo i desno.
P

PedjaPFC

pre oko 3 godine

Kad poceo po stranu da ih prolazi ja reko Rondo ubuko Srpski dres i igra za nas hahahahaha. Sala na stranu maestralnooo
T

Tik0

pre oko 3 godine

Kome nije jasan uticaj Radonjica na terenu, samo njegovo prisustvo, neka opet pogleda utakmicu, od pocetka do sezdesetog minuta, gde stoji odbrana Portugala, a gde kasnije, kad su videli sa kim imaju posla. Vratili su je brat bratu 25 metara nazad, inace bi dobili jos dva gola iz kontre. Menja se ceo koncept igre protivnika. Zato je zlata vredan protiv jacih ekipa. Vrhunski timovi, poput Portugala zele dominaciju i da parkiraju odbranu na centar protivnika,da ga uguse. Kad je Radonjic na terenu, to je prevelika kocka, ostaviti njemu 50 metara praznog prostora. Pricao je o tome i bivsi trener Salzburga na seminaru. Zato se videlo koliki je Dunster Krstajic, kad je na utakmici protiv Brazila stavio Sergeja na desetku, Tadica na krilo, Mitra u spica, pa nam parkirali odbranu na 40 metara ispred naseg gola i bukvalno kampovali jer nemamo kontru. E za takve utakmice je Radonja stvoren. A i za sve ostale nadam se, ako konacno poradi ozbiljno na sebi, pre svega da ojaca svoje telo i popravi kondiciju.
h

humska

pre oko 3 godine

Sve tacno sto kazes.. Samo levo i Kostic isto koji je kao munja.. Drugi gol je sve pokazao sta znaci, pogledajte sprint Kostica od naseg sesnest.. Kostic - Radonjic po krilu strasan tandem
T

Tik0

pre oko 3 godine

@humska,@humska Ne slazem se da je Kostic krilo, nikako. Da jeste, on bi to i igrao. Mnogo je bolji kao krilni bek i efikasniji cak, moze se uporediti statistika iz perioda kada je igrao krilo, tj. krilnog napadaca. Igrao ga je i na SP, nije se video. U Frankfurtu su ga prebacili na krilnog beka i ispostavilo se kao pun pogodak. Mnogo je opasniji iz drugog plana,jer nije neki dribler, niti igra 1 na 1 kao Radonjic, vec ima vrhunski centarsut, kondiciju nadljudsku i zna da de ubaci u prostor. Igrao je na sp klasicno krilo, nikog 1 na 1 nije predriblao, niti pretrcao. Jednostavno Filip igra na drugaciji nacin. I to sto radi, radi odlicno.
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Tik0-Fudbal se ne igra 60 minuta.U prvom poluvremenu se nismo videli i primili smo dva naivna gola.Mi smo imali ludu sreću da damo gol ni iz čega,da ga tad nismo dali izgubili bi sigurno,Dmitrović je pronašao usamljenog SMS koji je pokušao da proigra Radonjića,igrač Portugalije je presekao tu loptu ona se odbila do Tadića koji je dodao loptu do,ovo je bitan momenat USAMLJENOG RADONJIĆA(čuvao ga je igrač koji je prethodno uklizao na loptu) sam kao duh,kome nije bilo teško da centrira.Drugi gol smo dali tako što je 5-6 igrača razmenilo pasove i tek je onda lopta stigla do Radonjića koji je naravno maestralno proigrao Kostića.I to je to,lepo si opisao do 60 minuta,po tvome ispada da se Radonjić nije video posle 60 minuta,po tekstu mozartsporta selektor se uplašio Radonjića pa je morao da menja pazi sad Kansela u 72 minutu utakmice i to ga zamenio za klinca od 18 godina....
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Bravo mali, samo nastavi, samo jako
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Još jedan produkt najbolje fudbalske škole na svetu...
h

humska

pre oko 3 godine

Sve si lepo napisao, a onda ti dodju gluperde i daju ti minus.. To su ti isti oni sto su trazili da Mitrovic ne igra..
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Kao i Milenković.. Samo sto je Radonja srecom dosao na nadgradnju u Zvezdu.. A, otisak cuvene skole koju je Nikola prosao sinoc se vidio u punom sjaju.. Direktan krivac za 2 gola igraca 20 cm manjeg i direktan crveni.. Nema dalje... Ako ima dolazite molim vas?
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Radonjic ima urodjenu brzinu, driblinge je skinuo od svog idola Ronalda. Vi ste mu posluzili malo ali niste znali kako sa njim i propao bi da nije bilo Lalata da ga dovede u red i natera da smrsa desetak kila, a onda i Zvezde i Miloja gde je zapravo postao covek i igrac. Dzabe vam te vase price.
G

Gost 91

pre oko 3 godine

Samo da proigra u klubu,dobije kontinuitet i samopouzdanje i nema zime ...
n

nr7

pre oko 3 godine

Strasan igrac,uvek sam pricao.Brz kao bicikla,dribla u trku,samo je nekako nezainreresovan na trenutke,igra kad mu se igra,to nije dovoljno za profi fudbal.Kad bi igrao svaku kao sinoc,igrao bi za Liverpul za 2 godine max 3.
F

Filip999

pre oko 3 godine

Ali ja ne znam da li su ljudi svesni kako se Radonjic igrao ne sa bilo kim,vec sa jednim od najboljih bekova premier lige,igracem Mancester sitija i veznjakom istog tok sitija,bukvalno je plesao i radio sta je hteo. Sjajno je igrao,cak u ovom 352 sistemu kada je na strani iz drugog plana je jos opasniji nego kada igra klasicno krilo, da poradi na defanzivi malo i rasturice u nekoj ligi kao Kostic.
d

djokkara

pre oko 3 godine

a gde je sve to u klubu??? Pa na klupi!
J

Jack Sparrow

pre oko 3 godine

Preskocili ste jedan deo a to je da je Lalatovic vratio Radonjica u zivot. Kada je imao 10 kilograma viska i kada nigde nije mogao da ode,Lalatovic ga je doveo u Cukaricki i preporodio ga. Smrsao krenuo da trenira i dalje ne ozbiljno kao u zvezdi ali dovoljno da zasluzi poziv zvezde. Zato je Lalatovic po mom misljenju uvek bio dobar trener izbacivao je mlade igrace i bacao ih ubatru kada mnogi nisu smeli. Jovica i Ristica je on promovisao u prvotimce,vratio je Kataia u zvezdu koji je takodje imao tad 10 kila viska i nije igrao fudbal ko zna koliko. Sto se Radonjica tice kada ovako igra moze da igra u bilo kom klubu na svetu, kada bi izgazio u herti na kraju sad pa da ga pokupi Dortmund u onom njihovom 352 sistemu bi legao neverovatno.
C

CREED

pre oko 3 godine

Kad Radonja igra to je poezija. Ne znam da li je neko primetio, kod naseg drugog gola, u trenutku ispucavanja lopte iz nasih 16m, Radonja se nalazi tacno na liniji 16m od naseg gola. Udara sprint i sve ostalo znamo. Magicni decko NR7.
d

djape9999

pre oko 3 godine

Jel sisao Radonja sa Jamahe ?
F

Falus

pre oko 3 godine

Hahaha bratko sisao je sa Yamahe pre 2 dana i juce presao na Kawasaki. :)
V

Visente Del Boske

pre oko 3 godine

NR7 definitivno zasluzuje mesto startera,on i Kostic ubice na krilima