©Starsport
©Starsport

Zukić na radaru Rusa, cena 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.24. | 18:43

Fudbaler Vojvodine želja nekoliko timova

Tema praktično svakog prelaznog roka sezonama unazad kada je Vojvodina u pitanju je Dejan Zukić. Centralni vezista jedan je od igrača za kojeg ne manjka interesovanje, a ove zime posebnu pažnju ka Novom Sadu usmerili su ruski klubovi.

Prema navodima medija iz Rusije, za centralnog vezistu srpskog kluba zainteresovano je nekoliko klubova iz Premijer lige Rusije, a zimeđu ostalog nuđen je Orenburgu i nekolicini klubova iz vrha prvoligaškog društva.

Izabrane vesti

Kako isti izvori tvrde, Zukićeva sloboda procenjena je na 1.000.000 evra, dok su igračeva potraživanja oko 400.000 evropskih novčanica godišnje.

Vest o intresovanju klubova za igrača Vojvodine, ruski mediji su kontaktirali Marka Jovanovića, sportskog direktora Lala koji je za Sport24 potvrdio da postoje određeni kontakti.

"Istina je da je nekoliko klubova iz Premijer lige Rusije zainteresovano za Zukića. Mnogi timovi su nas kontaktirali upravo povodom Dejana. Videćemo", rekao je funkcioner superligaša iz Novog Sada.

Podsetimo, igrač iz Bačkog Jarka je letos potpisao novi ugovor na tri godine, a do sada je za klub u kojem je prošao sve mlađe kategorije upisao minute na 176 zvaničnih duela. Igrač koji je debitovao za prvi tim 2019. godine, svojevremeno se u istoriju Stare dame upisao kao najmlađi fudbaler koji je stigao do 100 utakmica u dresu Novosađana.



tagovi

Dejan ZukićFK VojvodinaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara