Komentari na vest

Žurka, žurka... Arsenal partijao u derbiju severnog Londona (VIDEO)

S

Srdjann27

pre preko 1 godinu

Totenhemu ni hari poter danas ne bi pomogao... 22 suta ukupno Arsenala, 7 totenhema... Totenhem bolji? Teško...

Petran

pre preko 1 godinu

Džaka man of the march.... Čovek sa partijem u vezi neprikosnoven
S

Slan Šećer

pre preko 1 godinu

Ovaj Arsenal sa Anrijem i Piresom nikad jači kadaju kako igraju . Ovaj Tuhel u Arsenalu napravio masinu .
L

Luksi

pre preko 1 godinu

Tuhel?
G

Gost09090

pre preko 1 godinu

menjaj dilera
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Odlično prvo polivrijeme, ali i 3 nedopustive individualne greške u drugom poluvremenu za poraz i 3 primljena gola. Lloris za 2:1, Emerson Royal za 11 na 10 i potpuno bespotreban crveni karton i Dier za 3:1, jer je napustio radno mjesto i otišao po ćevape (utakmica je već bila riješena u tim trenutku). Ovo mora biti bolje već iduću utakmicu. COYS
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahahah de samo reci sta je bilo odlicno prvo poluvrijeme?? 25 min nisu izasli iz 16m.. dali gol iz Arsenalovog poklona i to je to? Koje su to sanse bile, sta du uradili, pa da kazes odlicno prvo? I jel bi Arsenal trebao biti zadovoljan bodom protiv ovakve ekipe?
Z

Zikii

pre preko 1 godinu

Vise srece imao danas Arsenal, nista visee.. A sto se Konteovog direktnog fudbala tice, videcemo na kraju sezone da li je bilo uspesno ili ne.. Do titule!! Conteball😍!!
1

14

pre preko 1 godinu

Srece?? Dali jedva gol iz penala, a za statistiku na mecu, necu ni da pišem. Sve pise.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Arsenal igra najatraktivniji fudbal na planetu trenutno. Ne uspavljuju Kao City ponekad.
p

plavac

pre preko 1 godinu

imaš veze sa fudbalom taman koliko s' padeži
n

nn osoba

pre preko 1 godinu

Lep tekst o Emersonu, i milion eura :D
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Sta se desilo sa silnig Totenhema koji su svi najavljivali kao jednu od najjacih ekipa u Engleskoj ove godine?
G

Gost2223344

pre preko 1 godinu

gde su oni stručnjaci što su prognozirali poraz arsenala
r

realan_lik

pre preko 1 godinu

Samo treba reci da ih je Arsenal odvalio od zivota, u svakom smislu... To je dovoljno! Nisam ovo ocekivao od Kontea, sramotna igra od tima koji igra ligu sampiona. Sportski pozdrav
R

RefkI

pre preko 1 godinu

Gledam ovog Salibu i ne verujem. 21 godinu tek napunio. U tom uzrastu za Van Dajka je znala samo sira familija, Vidic je bio u Spartaku iz Subotice, Maldini i Nesta su se tek probijali do vaznije uloge u prvom timu. Ne uporedjujem, pisem samo da docaram sta znaci 21 godina na poziciji stopera i koliko je cudo do kog nivoa je decko dosao kako cita igru kao da ima deceniju seniorskog fudbala iza sebe.

Petran

pre preko 1 godinu

xhakabooom !
I

I

pre preko 1 godinu

Ako ne laze za godiste mali Saliba je najmladji stoper u istoriji fudbala
1

14

pre preko 1 godinu

London is RED!
I

I

pre preko 1 godinu

Koliki je hibrid i anomalija Haland kao napadac, toliki je isti Saliba kao stoper. Sa 20 godina ovaj nivo igre, nerealno do kraja.
O

Oirad

pre preko 1 godinu

Gde je Ginola što navija za koke? Sada ga nema kada su deklasirani. A ovamo priča kako je odbrana Arsenala prodala LŠ prošle sezone. Da je realan i objektivan priznao bi da je Arsenal institucija za male koke, a ne da ih diže u nebesa. Lepo sam rekao da su džabe ušli u LŠ kada ništa neće uraditi.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ima li onog svjetskog putnika koji se hvali kako je bio u Londonu i da on ima pravo samo da simpatise klub iz Londona? Pa da upitam samo jel bio danas na utakmici, i ima li informacije sa lica mjesta, zasto Totenhem nije dosao na utakmicu danas?? Pozz sa sela..
S

Stole9

pre preko 1 godinu

I taman kad se budu razigrali pravo dolazi svetsko prvenstvo..
H

Hajberi

pre preko 1 godinu

So far, so good 😊
B

Barnli

pre preko 1 godinu

Totenhem ustvari igra kao Barnli samo imaju Kejna umesto Barnsa u napadu, sramota da ovako igraju, pa ekipe iz 5. Lige engleske igra atraktivnije od njih..
G

Gosttttttt

pre preko 1 godinu

Kada igra Parti razlika nebo i zemlja, da je igrao provi Junajteda mislim da bi Arsenal izvukao bar remi!Saliba jeziv igrac i Arsenal nije svestan sta je dobio u takvom igracu, Gabriel napravio smesan penal ne samo sto Risarslison nije imao sta da uradi u toj situaciji vec je i 4 igraca Arsenala bilo oko njega!Arsenal je kako u odbrani tako i u samom spicu napokon dobio krstenog igraca koji ne ceka samo loptu u noge vec kida kao lav, ne samo sto Zesus vrsi pritisak na stopere protivnika i trci gore-dole ceo mec vec postize golove i sam sebi pravi sanse sto se u Arsenalu nije desilo od Sanceza koji je igrao krilo a ne spica!Takodje mi se svidja sto dosta puta ove sezone igraci Arsenala pokazuju da ne padaju posle primljenog gola, pogotovo kada igraju bolje i protivnik iz greske postigne gol!Ranijih sezona bi tu bio kraj, dok ove ne samo da nastavaljaju odma sa pritiskom vec dosta puta povedu i pobede na kraju!Arteta je napravio finu ekipu mladih i zeljnih igraca, sad ide najtezi period za Arsenal sto se rasporeda tice imaju brdo utakmica i ako iz ovog rasporeda izadju sa slicnom formom kao i do sada moze se ocekivati nesto od njih!
G

GO

pre preko 1 godinu

Sve potpisujem. Samo mogu reci da smo srecnici sto izgleda da nece biti Zesusa na SP u Kataru. Skloniti takvog igraca iz Brazila je meni neobjasnjivo, no dobro...
@

@GO

pre preko 1 godinu

Taman da se Jesus odmori malo :D
S

Ssf

pre preko 1 godinu

Čerupaj kokoške, razbijeni u svakom segmentu mogle su tobdžije do jos bar 2/3 gola
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Najdekadentniji fudbal u evropi igra Totenhem. Osim kontre koju realno igraju vrhunski nista drugo nemaju. Poklon penal i to je sve za 90 min, konte cuva 1:3 i vadi sve napadace :) Za celu utakmicu lopta je bila manje od 15% na Arsenalovoj polovini. Kako su oni do sada bili ne pobedjeni nije mi jasno.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Mrtva trka izmedju njih i Atletiko Madrida
I

I

pre preko 1 godinu

Kad igra Parti igraju kao konkurenti za titulu. Tu nema sta.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Gdje je onaj Ginola ili kako vec, kako rece juce Arsenal ako uzme bod, nek budu sretni. Jer su u sjajnoj formi i Kejn, Son, Risarlison, Perisic i koga vec nabroja.. Sve u kompletu ih momak od 20 godina stavio u dzep i zezao se sa njima.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

ovo je melem za oci sto Arsenal igra , nema te ekipe kojoj nece stvoriti 5,6 i vise sansi, i dati gol,dva .. da moze igrati ovih 11 cijelu sezonu bila bi borba za 2 mjesto.. ovako odlicno ako izbore i ls , jer pitanje je dokle ce biti zdrav Partey npr.. a jos jedan dokaz ovo danas da je kljucni covjek on..i naravno svi ostali nemaju adekvatnu zamjenu.. al prvo da se izbori ls.. pa i klupa da se ojaca..
K

Kako tako

pre preko 1 godinu

Kazes da igraju brutalno i onda kazes da ce da se biju za drugo mesto (znaci da ocekujes od 2-4) a onda napises da treba da budi srecni ako udju u LS (znaci da im je realno 5+ a uz srecu da ulaze u prvih 4). Pa na koji fazon, igrali su prosle godine u nivou Celsija pa su ih povrede i nedostatak spica unakazile. Ove sezone su jos jaci, stariji su godinu dana i doveli su, Salibu, Zincenka i Zezusa. Imaju bukvalno po dva igraca na istom nivou na svim pozicijama osim zamena Dzaki(a tu moze Zincenko) i Zezusu. Jeste Parti je u problemima od kako je dosao i mnogo im znaci protiv top5 timova, ali ostale deru i bez njega, a i inace Parti u Atletiku nije imao ni jednu ozbiljniju povredu 4 godine, ova sad serija povreda ce verovatno stati, da l ove ili sledece godine. Tako da Arsenal ove godine je po kvalitetu malo iza Liverpula i Sitija, ali uz mladost, treba da se bore za titulu, pa sta bude. Realno je od prvog do treceg mesta, ostalo je neuspeh..
j

jel si

pre preko 1 godinu

Stvarno realan kako tako i mislis da arsenal moze da se nosi sa sitijem u 38 kola za titulu???
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Samo jedno ime William Salibaaaa!! Kakva igracina, gledam i ne vjerujem. Kakva lakoca igranja, sigurnost, jak na skoku, jak na zemlji s loptom. Ne znam da sam vidio smirenijeg igraca. Svaka cast zaista. Jos da ima iole inteligentnijeg parnjaka, gdje bi mu bio kraj.
G

Gostxx

pre preko 1 godinu

Treba Arteta da vrati Vajta na stopera sa Salibom a Tomijasua na beka a Gabriel malo da grije klupu kritican je bas.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ima inteligentnog parnjaka nego taj parnjak i on imaju Džaku ispred sebe.
U

UO

pre preko 1 godinu

Arsenal se fokusirao na fudbal, Totenhem na prljavu igru i tuču, baš onako kako igraju protiv Sitija danas su protiv Arsenala, samo to ne može uvek da prođe. Pobedio je za klasu bolji tim. Što se Totenhema tiče, oni na ovaj način mogu da dobiju čak i više derbi utakmica nego Arsenal, ali imaće 10+ bodova manje na kraju sezone, jer Arsenal je taj koji ima plan, igru i pravi ogroman broj gol šansi na svakoj utamici sa lakoćom. Što se Arsenala tiče, stvarno su jaki, imaju tog Gabrijela koji ima strašne predispozicije, ali redovno ima crne minute, slično kao David Luiz kad je bio na vrhuncu, pre Arsenala, vidiš da je dobar, ali mora na svakoj utakmici da napravi kiks za gol pa to ti je. Nekad protivnik kazni, nekad ne, ali Gabrijel mora da kiksne jednom u 90 minuta žestoko. Ali pored sebe ima Salibu, ma dečko je perfekcija. Ofanzivno sila, nema šta. Treba ih ozbiljno shvatiti, ova sezona se baš nacrtala za njih. Zgusnut raspored, a oni ne igraju lš. Pa duga pauza zbog SP, dovoljna da im se oporave neki igrači koji će se do tad sigurno povrediti. :D
e

eskobar

pre preko 1 godinu

normalno ocekivano totehemm prvo mora da menja. kejna on je drvo ricarson blage veze nema sa fudbalom bitno da je ofarban
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Ko je mislio da ce kokos pobjediti taj nema veze o fudbalu i prosle godine kad su dobili na svom stadionu nije igrao Wajt,Tirni i Parti,nesretni Holding ih pocastio samo tako...COYG
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Arsenal je i u mecu koji je izgubio bio bolji tim 60 min, rizikovali ,nije se isplatilo tad
k

kokA-

pre preko 1 godinu

Zamisli navijas za tottenham hahahahahahahaha
R

Romanov sin

pre preko 1 godinu

Totenhem presmesna ekipica imaju jedva dva’ipo ozbiljna fudbalera. Konte prevazidjen trener fudbalska proslost kao Murinjo i Simeone… Taj fudbal sedim pozadi i cekam kontre vise ne prolazi. Pogotovo sad kad sve kipe mahom praktikuju fudbal sa visokim presingom…