Zvanično: Deveti čovek u Sevilji i potrošenih 111.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.19. | 18:35

Monći doveo i brazilskog veterana iz Galatasaraja

Rešila je Sevilja, predvođena povratnikom na direktorsko mesto Monćijem, da iz korena promeni sve u timu ovoga leta, a već sada je jasno da će novi trener Đulen Lopetegi imati na raspolaganju zanimljiv tim, spoj mladosti i iskustva. Posle "klinaca" na red je došlo i dovođenje "starih kajli" koje treba da se pobrinu za sigurnost Andalužana, a takav je potez dovođenje iskusnog Brazilca Fernanda Regeša iz Galatasaraja za svega 4.500.000 evra.

Prekaljeni 31-godišnji vezista proslavio se svojevremeno u Mančester Sitiju i Portu, a nakon što je prošao lekarske preglede potpisao je danas trogodišnji ugovor sa klubom sa Ramon Sančez Pishuana. Fernando je ujedno postao i deveto pojačanje Sevilje ovoga leta, pa je španski prvoligaš prebacio cifru od 111.000.000 evra potrošenih na nove igrače.

Izabrane vesti

Pre Fernanda u Andaluziju su stigli: Žil Kunde (Bordo), Lukas Okampos (Marselj), Dijego Karlos (Nant), Munas Dabur (Salcburg), Đoan Đordan (Eibar), Luk de Jong (PSV Ajndhoven), Maks Veber (Ajaks) i Serhio Regiljon (Real Madrid).

Foto: Sevilja


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara