Komentari na vest

Zvanično: Edin Terzić ponovo u Dortmundu, ovog puta za stalno

T

Treppenkind

pre gotovo 2 godine

30 година већ живим у Дортмунду и могу вам рећи да фудб.клуб овде нико не зове ,,милионере". није ми јасно што је код моцарта тако?
G

Gost5555444

pre gotovo 2 godine

Isto živim u Nemačkoj pa mogu samo da potvrdim tvoje viđenje ovoga. Mislim da ih tako zovu zbog faze početkom dvehiljaditih, kada su davali nenormalne pare za pojačanje i šta je nekoliko godina kasnije dovelo do kolapsa kada je Henes morao da daje pozajmicu.
A

Alessandro

pre gotovo 2 godine

Bolje da su pokušali sa Klopovim “Mozgom” Željkom Buvačom

Kukaa

pre gotovo 2 godine

Znaci koliko BvB nema ambiciju nista da uradi to je neverovatno. Ljudi nece ni da pokusaju. Jedina svrha kluba je postala razigravanje igraca za Bajern, I uvaljivanje glavudza kao Dembele
H

Hahaha ee pa

pre gotovo 2 godine

Al.kad se tip koji,kao ti,pojma nema o bundesligi, a jos manje o Borusiji pravi pametan...da ista znas, znao bi da je ovo odlicno resenje. Da ti objasnjavam zasto, nema svrhe.

Kukaa

pre gotovo 2 godine

Sta je BvB konkretno uradio ? Godinama vukli onog Burkija da brani a lik je za cvajtu max. Nemaju pare kao Arapi ali daleko od toga da su siromasan klub, pa opet nemaju nikakve ambicije da urade nesto, osim da zarade na igracima
A

Ahahaha ee pa**

pre gotovo 2 godine

Stoji to sve,ali Edin poznaje klub i vrlo dbr je skautirao sva pojacanja...osnovni problem lezi u odbrani ,koja je bas losa..zato su dosli Nico i Zule..vidjecemo kako ce to ici,Zule mi bas i ne uliva povjerenje...fora je sto Terzic osjeca klub i mozda moze da pokrene klub.