ZVANIČNO: Gudelj!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 20:02

Sve će koštati 3.000.000 evra

Sada je i zvanično: Nemanja Gudelj je novi fudbaler Sportinga iz Lisabona!

Povremeni reprezentativac Srbije je danas doputovao u portugalsku prestonicu i posle lekarskih pregleda je večeras promovisan kao novo pojačanje popularnih Lavova.

Izabrane vesti

Gudelj je došao iz koineskog Guangdžou Evergrandea na jednogodišnju pozajmicu s obzirom da mu ugovor ističe u decembru naredne godine.
„Veoma sam srećan jer sam došao u klub velike istorije i bogate tradicije. Nadam se da ću ovde uraditi velike stvari, da ću osvojiti titulu i izboriti Ligu šampiona. Znam da Sporting već dugo čeka titulu i obećavam da ću dati sve od sebe da je osvojimo“, rekao je Gudelj u Lisabonu.

Srpski vezista je postao opcija Sportinga nakon što su Portugalci izvisili za Milana Badelja koji je odabrao Lacio. Pregovori sa Kinezima nisu bili laki jer je Gudelj u kineskom gigantu imao astronomsku platu od 5.500.000 evra po sezoni. Sporting je na kraju dogovorio pozajmicu vrednu 3.000.000 evra koja uključuje i platu igrača. Naime, toliko će pripasti Kinezima, a oni su sa Gudeljom postigli dogovor oko ostatka plate.


tagovi

Nemanja GudeljLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara