Zvanično: Ivan Obradović i naredne sezone u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 11:01

Iskusni bek ostaje u Humskoj

Pre deceniju i nešto više Aleksandar Kolarov mu je bio rezerva u reprezentaciji, međutim, povrede su sprečile Ivana Obradovića da u potpunosti ostvari potencijal i napravi i bolju karijeru. U Humskoj se ipak nadaju da će sa kontinuitetom igara uspeti da poslednje godine odradi na pravi način, pa je danas i zvanično dogovoreno: 32-godišnji levi bek će i naredne sezone igrati za Partizan.

Obradović je, podsetimo, prošlog oktobra započeo drugi mandat u crno-belom taboru i tada potpisao ugovor na godinu dana. U međuvremenu je odigrao 20 utakmica za ekipu, 17 u prvenstvu i tri u kupu, sve skupa 1.473 minuta. Postigao je gol u pobedi od 4:0 protiv Mladosti, upisao jednu asistenciju u 6:0 protiv Inđije i očigledno zadovoljio prohteve stručnog štaba Aleksandra Stanojevića, pa je sada dogovorio novi, jednogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Lepe vesti za Obradovića pred finale kupa, u utorak protiv Crvene zvezde, mada će u tom meču uz levu aut-liniju igrati Slobodan Urošević pošto se ovaj prvi tek oporavio od loma šake zbog kojeg ne igra još od 25. aprila, odnosno tačno mesec dana. 

Ali kad bude prošao kompletne letnje pripreme, a to prošle sezone nije bio slučaj, Obradović bi crno-belima zaista mogao da donese mnogo. Na vrhuncu je bio ozbiljan igrač na evropskom nivou. I ako ga zdravlje posluži i te kako će imati šta da kaže kad na leto počnu kvalifikacije za Konferenciju.


tagovi

Ivan ObradovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara