Zabicer stiže večeras u Junajtedov trening centar u Karingtonu
Zabicer stiže večeras u Junajtedov trening centar u Karingtonu

Zvanično: Junajted odbio Iska, Saula, Auara, Karaska… I doveo Bajernov višak!

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.02.23. | 01:15

Treće zimsko pojačanje na Old Trafordu

Delovalo je da će Mančester Junajted prespavati finiš januarske pijace i zimski prelazni rok završiti sa pozajmicama rezervnog golmana Džeka Batlenda iz Kristal Palasa i holandskog napadača Vuta Veghorsta iz Barnlija ali je povreda Kristijana Eriksena sve promenila.

Danac će zbog povrede odsustvovati sa terena do maja i Crveni đavoli su bili prinuđeni da krenu u paničnu potragu za zamenom. Ponuđeni su im preko agenata slobodan igrač Isko, Atletikovi prvotimci Saul Njigez i Janik Fereira Karasko, Lionov nezadovoljni Husem Auar… Ali klub sa Old Trafroda se zahvalio na ponudama i odlučio se za Marsela Zabicera.

Izabrane vesti

Austrijanac nije igra bitnu ulogu u planovima Julijana Nagelsmana i razočarao je od dolaska iz Lajpciga. Bajern mu je juče dao zeleno svetlo za odlazak i usledili su pregovori sa Mančester Junajtedom i Čelsijem koji je takođe pokazao interesovanje. Plavci su hteli da ga do ponoći drže kao alternativu u slučaju da im propadne dovođenje Enca Fernandeza, Crveni đavoli su bili direktniji i konkretniji i Zabicer je večeras doputovao u Mančester. Prošao je lekarske preglede i potom je stavio paraf na ugovor sa Mančester Junajtedom.

U pitanju je pozajmica do kraja sezone s pravom otkupa.

"Nekada u životu morate da donosite brzi i važne odluke. Čim sam čuo za ovu mogućnost, znao sam da je to dobar izbor za mene. Osećam da sam na brhuncu karijere i jedva čekam da pomognem novom klubu", rekao je Zabicer po potpisu ugovora.


tagovi

Marsel ZabicerZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara