Komentari na vest

ZVANIČNO: Karlo Ančeloti vodi Brazil na Kopa Americi! Dinizu palica do 2024.

0

08

pre 10 meseci

Kakva karijera... I na kraju uzme Brazil. Nema bolje. 🇧🇷🏆
9

947

pre 10 meseci

Uefalonac radi punom parom sa minusima
9

987

pre 10 meseci

Realove botove pogodila istina pa lupaju minuse mogu samo da zamislim kad ih argentina opet dobije na copa americi ima da placu
h

hahahaa

pre 10 meseci

Izvikani anceloti nece ni copa americu da uzme pored argentine a kamoli svetsko kvazi trener kg sudije guraju u realu
A

Amrozini

pre 10 meseci

DA li si svestan sta pises? Izvikani Anceloti koji je i sa Milanom cinio cuda protiv Ronaldovoh Junajteda i Mesijeve Barselone i protiv mnogo drugih bogatijih klubova. Da Milan jeste imao Berluskonija ali mu je najveci transfer ikad 40 m a zvezde su dolazile kao Kaka za 8m kad za njega niko nije ni znao. Najveci trener svi vreena, kome ne treba milijarda kao gvardioli da osvoji ligu sampiona i to vise puta sa razlicitim klubovima!
4

433

pre 10 meseci

Ovi hoce na silu daprobaju da uzmu hahah opet ispadanje u cetvrtfinalu od nekog tima iz evrope zivi bili paa videli
T

Tite

pre 10 meseci

1958 i 1962 Didi, Zagalo, Garincha,Pele i Vava, 1970 Zerson, Zairzinho, Tostao, Rivelino i Pele. 1994 Kafu, Dunga, Zinjo, Bebeto, Romario i Ronaldo. 2002 Kafu,Lusio,Roberto Karlos, Edmilson, Ronaldinho, Ronaldo, Rivaldo, Kaka,Denilson...2026 Neymar, Vinisius, Rodrygo, Endrick i Roke na čelu sa Ancelotijem.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Denilson je '02 uvek bio rezerva, nijedan mec nije poceo od prvog minuta. Bilo je i tu vaznijih igraca od njega za osvajanje.
T

Tite

pre 10 meseci

A sad 6 titulaaaaa prvaka sveta i da podsete svet da su oni glavni u fudbalu. Diniz vodi privremeno tim moguće je da će vratiti Marsela jer ga trenira u Fluminenseu i plus a Anceloti ga je trenirao i od sad ce pomno pratiti sve utakmice Brazila. Tako da moguce je i da Anceloti vrati Marsela. Brazil 2026 Alisson(Liverpool), Tobias(Real), Militao (Real), Markinjos(PSZ), Marselo(Fluminense),Kazemiro (Junajted), Gimaraeš (Njukasl), Neymar (PSZ), Rodrygo(Real),Vinicius(Real), i Roke(Barselona) ili Endrick (Real). Dame i gospodo gledaćete Brazil kako osvaja 6 titulu prvaka sveta.

NemanjaKZ

pre 10 meseci

Evo sve se plasim.
G

Gost89

pre 10 meseci

Pa imali su i ove godine 9 od 11 tih igraca pa su od Hrvatske ispali :D A i tog Tobiasa sto si naveo Real cak nece ni otkupiti vec ce ga vratiti u Sahtjor