Filip Krovinović (©Reuters)
Filip Krovinović (©Reuters)

Zvanično: Krovinović u Notingemu s osmehom na licu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 22:29

Hrvatski vezista na novom početku

Sada je i zvanično - Filip Krovinović se posle manje od šest meseci ponovo vraća u Čempionšip.

Hrvatski ofanzivni vezista postao je od petka uveče zvanično novi fudbaler Notingem Foresta gde će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač Benfike. Krovinović se ponovo seli na pozajmicu pošto je VBA odlučio da pola godine pre vremena raskine saradnju s njim i vrati ga na Luž posle odlaska Slavena Bilića koji je i insistirao na tome da Krovinović bude deo tima u Premijer ligi. Podsetimo, Bilić je želeo da se u engleskoj fudbalskoj eliti suprotstavi rivalima sa praktično svim igračima koji su izneli veliki teret u Čempionšipu sezonu ranije, ali takav pristup nije dao rezultat, pa je hrvatski stručnjak smenjen, a ubrzo otpušten i 25-godišnji fudbaler odlukom Sema Olardajsa. Pošto Žorž Žezus ne računa na Krovinovića, Notingem je iskoristio priliku i ugrabio dobro pojačanje za nastavak sezone.

Izabrane vesti

Da je i Krovinović zadovoljan raspletom moglo je da se vidi i na promotivnoj fotografiji gde je pokazao osmeh od uha do uha pošto je obavio lekarske preglede i potrebnu papirologiju na Siti Graundu.

“Notingem je poznat po svojim navijačima, što sam iz prve ruke osetio tokom gostovanja na Siti Graundu prošle sezone. Jedva čekam da zaigram fudbal ponovo“, kratko je poručio Krovinović.

Hrvatski vezista je u Premijer ligi skupio 542 minuta, ali bez učinka, dok je prošle sezone na Hotornsu u Čempionšipu odigrao 40 utakmica uz četiri asistencije i tri gola i bio među najzaslužnijima za plasman u viši rang.

Krovinović se u Notingemu neće boriti za Premijer ligu, već za opstanak. Šumari su trenutno 20. na tabeli sa 25 bodova, pet više od Roterama koji je prvi ispod crte.



tagovi

Filip KrovinovićZimski prelazni rok 2021BenfikaNotingem Forest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara