Zvanično: Lukić se vratio u Mađarsku

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.24. | 02:46

Nekada prvi strelac Mozzart Bet Superlige biće velika uzdanica Đera na putu povratka u elitu

Znali smo da će nazad u Mađarsku, znali smo i da je odabrao Đer, pitanje je bilo samo trenutka kada će staviti paraf na ugovor, a to je učinio tokom jučerašnjeg dana. Kineska epizoda Nenada Lukića (31) i zvanično je završena, tako da će srpski internacionalac drugi deo sezone provesti u redovima. Drugi deo sezone sigurno, a onda vrlo verovatno i predstojećih godinu dana.

Đer je trenutno na drugom mestu u mađarskoj drugoj ligi, međutim na pravom putu da se vrati u elitu...

Izabrane vesti

"Srećan sam što imam priliku da obučem dres Đera. Vizija koju mi je uprava kluba predstavila bila mi je veoma primamljiva. Došao sam u veliki klub, s ozbiljnim ambicijama. Trenutno smo drugoligaši, ali verujem da zajedno možemo do prve lige", izjavio je Lukić.

Sportski direktor Đera Laslo Koteleš izrazio je zadovoljstvo što je srpski internacionalc pored brojnih ponuda odabrao baš njegovu. Podsetimo, Lukić je navodno imao mogućnost da se vrati u Srbiju (tražili ga navodno njegov bivši klub TSC i Čukarički), a za njegove usluge raspitivali su se i neki mađaraski prvoligaši.

Nenad Lukić je kao igrač TSC-a bio je najbolji strelac Mozzart Bet Superlige u sezoni 2019/20, dok je kasnije noseći dres slavnog Honveda postigao čak 30 golova na 66 utakmica.


tagovi

Nenad LukićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara