Foto: Spartak Moskva
Foto: Spartak Moskva

Zvanično: Mozes završio u Moskvi

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.10.20. | 21:15

Čelsi je hteo u Inter da ga pošalje, ali nije došlo do dogovora

Sada i zvanično - Spartak iz Moskve dobio je pojačanje u vidu Viktora Mozesa koji je u glavni grad Rusije stigao iz Čelsija. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, a postojaće i opcija po kojoj bi Spartak mogao da otkupi 29-godišnjeg Mozesa.

Pominjalo se ranije da će Spartak morati da plati 10.000.000 evra za otkup Mozesa ukoliko bude zadovoljan učinkom Nigerijca.

Izabrane vesti

Spartak je čitavog leta tražio desnog beka, pominjao se i Serž Orije, ali je s obzirom na sistem sa trojicom štopera Mozes daleko bolja opcija, jer se odlično snalazi na poziciji tok bočnog igrača.

Mozes je u Čelsi stigao na leto 2012. godine iz Vigana za 11.500.000 evra, a u tom periodu je išao na brojne pozajmice u Liverpul, Stouk, Vest Hem, Fenerbahče, Inter...

Čelsi je želeo da ga pošalje u Inter ponovo na pozajmicu, ali nije došlo do konačnog dogovora.

Mozesa Spartak na zvaničnom sajtu predstavlja kao igrača koji može da igra na više različitih pozicija, a da se najbolje snalazi po desnoj strani.

Nigerijac će se uskoro pridružiti ekipi Spartaka. Pre Moskovljana igrao je još za Kristal Palas, Vigan, Čelsi, Liverpul, Stouk, Vest Hem, Fenerbahče i Inter.



tagovi

Viktor Mozes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara