(©fkpartizan)
(©fkpartizan)

Zvanično: Nihad Mujakić tri godine u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 15:16

Prvo pojačanje za crno-belu odbranu

Najavljivalo se danima, ali od danas je zvanično: Nihad Mujakić je novi štoper Partizana!

Bosanski fudbaler, koji je prošle sezone branio boje turskog Anlaragudžua, zadužio je crno-beli dres i potpisao ugovor na tri godine. On će večeras otputovati za Sloveniju, gde će se pridružiti novim saigračima na pripremama.

Izabrane vesti

Prema nezvaničnim informacijama, koje su plasirali turski mediji, Partizan će za dovođenje Mujakića platiti klubu iz Ankare 800.000 evra, uz procente od dalje prodaje.

Na Mujakićevom dovođenju insistirao je trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji ga je pratio u turskoj ligi, dok je bio šef struke Konje. Novi igrač crno-belih može da igra i štopera i levog beka, što mu omogućava velika brzina i agresivnost.

Defanzivac iz BiH je prvo i preko potrebno pojačanje Parnog valjka u odbrani. Pored Mujakića, Stanojević na raspolaganju od štopera ima kapitena Markovića, Kovačevića, De Medinu i Miličića, koji je zimus stigao iz Kragujevca, ali nije debitovao zbog povrede. Tu je i nekoliko igrača iz omladinaca, za koje je, ipak, realnije da posle prve faze priprema napuste bazu i vrate se za Beograd.

Nihad Mujakić je karijeru počeo u Sarajevu, potom je branio boje belgijskog Kortrajka i Beverena, Hajduka iz Splita, a u Ankaragudžuu je bio od leta 2022. godine.


tagovi

Nihad MujakićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara