Zvanično: Pičini je Zvezdin 24!

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.01.22. | 16:36

Italijan potpisao ugovor, od sutra u Antaliji

Crvena zvezda je ozvaničila drugo zimsko pojačanje. Posle napadača Ohija, kao što je i najavljeno, ugovor sa srpskim šampionom potpisao je italijanski bek Kristijano Pičini. On se obavezao na vernost crveno-belima do leta 2024. godine, a već sutra će se priključiti novim saigračima na zimskim pripremama u Beleku.

Izabrane vesti

„Veoma sam srećan što sam ovde. Prve impresije su neverovatne pošto je Crvena zvezda sjajan i veliki klub. Ponovo ponavljam, veoma sam srećan što sam deo Zvezde. Izabrao sam broj 24 jer sam ga nosio u Valensiji. Prvi put sam u Srbiji i na Marakani, ali već sutra ujutru putujem u Antaliju kako bih se priključio timu. Jedva čekam da se vidim sa novim saigračima i da krenem da treniram sa ekipom“, rekao je Pičini.

Kristijano Pičini je rođen 26. septembra 1992. godine, visok je 189 centrimetra i nastupa na poziciji desnog beka. Igrao je za omladinske kategorije reprezentacije Italije, a zabeležio je i tri nastupa za seniroski tim Azura-. U svojoj karijeri je nastupao za Atalantu, Fiorentinu, Livorno, Speciju, Sporting, Real Betis i Valensiju.


tagovi

Kristijano Pičini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara