Komentari na vest

ZVANIČNO: Ronaldo ponovo u Junajtedu

k

kkkkkt

pre preko 2 godine

Dani Alves: "Mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje (Ronaldo) nego traziti 35 miliona godisnje (Mesi) od bogatog kluba kao sto je PSŽ"
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Srbi. Rade za 300€, svadjaju se zasto Ronaldo otisao u Unitedu, majko mila.
c

cr r

pre preko 2 godine

i zasto melju pare. marketinski nenadjebivi.
s

samir.1985 man utd

pre preko 2 godine

man utd ovo nije trebalo nije sancho,bolje da su dali 200 miliona na haland mlad dobar,ali ovo je samo marketing ronaldo ce ugusit grinwuda i omladinu kopletnu jer on hoce dq bude glavni

Wolfasin

pre preko 2 godine

Realno bolje je dovesti Halanda nego bilo koga drugog kao napadača. Ja sam ubeđen da će on zameniti Lewu u Bayernu. Greenwood je odličan na početku sezone, tu su i Rašford i Kavani, ali oni će lepo zaraditi na Ronaldu. Inače po meni UTD je jak u ofanzivi, ali zadnji vezni i golman su im najslabije tačke.
Š

Šomi_kg

pre preko 2 godine

Znao sam da će tamo završiti.
G

Gost2

pre preko 2 godine

S ovim potezom Manchester je dobio na samopouzadnju sigurnosti u ekipi to je vjetar drugim igracima u ledja pogotovo mladim iz akademije i svi mogu da nauce mnogo od Ronalda pa i ovi stariji plus ako bude igro stalno sigurno 30+ golova moze dati pasove kakve ima Bruno Pogba tu su Rasford Sanco i mali Grinvud po strani ma extra stetno United pozzz
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Bravo
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

al ima Manchester united da trpa gologuziju! GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🍺🎶🏆💪😂❤️
D

Doktorstaba

pre preko 2 godine

Ovde komentare kada vidis svi ste bili u Barsi a ne znate loptu da sutnete. Samo pljujete. Pljujete Ronalda eeee. Covek dao vise golova nego vi tekmi sto ste gledali

MarkoS6

pre preko 2 godine

Bolji komentar već dugo nisam procitao. Sve si rekao.
v

vendeta

pre preko 2 godine

Teško da će biti gori od Marsijala ako bude igrao kao špic, što je po meni jedino realno rešenje za sadašnjeg Ronalda... Ipak verujem da je zdrav Kavani bolji od obojice za to mesto. Nažalost ostaje tuga što najzad dobar tim, tj. jako dobre igrače vodi jedan jako neozbiljan trener... i tu se završava svaka priča sa visokim dostignućima MUTD.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

prvo skoci pa reci hop!
T

To, litko

pre preko 2 godine

Ove sezone kad Spursi dođu na gostovanje biće bar 2:6
S

Samo da komšiji crkne krava

pre preko 2 godine

Ne ide mi u glavu obeštećenje od €15-€20 miliona + ovih €25 miliona po sezoni za nekog ko ima 36/37 godina, nikako. Valjda kad imaš toliko para i ego da vratiš komšijama milo za drago ni ne pitaš koliko košta?
O

Ole gunar

pre preko 2 godine

Nisu doveli Milijasa u 36oj god, nego jednog od najspremnijih igrača ikada, nemoj se blamirati ovakvim komentarima
S

Surdulički Junajted

pre preko 2 godine

Bolje Gigsa da su vratili
M

M@rE

pre preko 2 godine

Kakav gospodin?!

Falični Tom

pre preko 2 godine

Marketinški je ovo odličan posao. Jedan od najboljih igrača ikada za ove pare je smešno. Samo treba ga uklopiti u igru a to može da bude problem. Igrači kao što su Matić i Mata nemaju problem da budu mentori mlađim igračima i shvataju da im je to uloga u ekipi. Ali sa Kristijanom to može da bude problem. On želi loptu za sebe stalno, želi da bude u centru pažnje, da bude zvezda tima.
k

kalas

pre preko 2 godine

100% si u pravu za Matica i Matu. Sto se Ronalda tice, slazem se da ce kod njega ici to tesko, medjutim, mislim da postoji dogovor da ovu sezonu igra redovno, a sledece samo bitnije meceve i preuzme ulogu mentora. A onda, oprostaj u trecoj sezoni i ulazak u trenerske vode u vidu jednog od asistenta.. pored Kerika, Mekkene i iskusnog Felana vec sasvim dobar strucni stab dobice jos jednog iskusnog i prekaljenog veterana. Tvrdim da ce Ronaldo u jednom trenutku postati trener.
G

Gost loznica

pre preko 2 godine

ljudi moji ovo je najveće pojačanje mog manca definitivno se borimo za titulu,Ronaldo nikada nece biti promašaj veliki igrači su i u 40-toj majstori kao i zlatan ibrahimovic! Ronaldo je zaslužio da ga united vrati,napred UNITED!!!
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Vise jedanaesteraca bi izveo i pogodio da je otisao u siti.Verovatno penaldo ima neki plan za koji mi ne znamo
G

Gostiii

pre preko 2 godine

Još Bambija da vrate i borba za titulu
H

Hrvoje ć

pre preko 2 godine

Ha ha... Koji fijasko
m

miile

pre preko 2 godine

završiće on u PSGu kad,tad
t

tuzla

pre preko 2 godine

samo budala moze reci da je ovo pojacanje,ubit ce u pojam mlade igrace,istrosen igrac
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Istrošen igrač? Jesi li gledao euro koliko taj čovjek još uvijek može? Šutirati, trčati, skočiti?
G

Gost29

pre preko 2 godine

Od kada je potvrđen potpis Cristiana Ronalda u Mančester Junajted u popodnevnim satima, vrednost kluba porasla je za 306.000.000 dolara, zvanično
D

Debrajne

pre preko 2 godine

Ono što je definitivno, borba za titulu nikada neće biti neizvesnija.
G

Gost29

pre preko 2 godine

Pepe košta Arsenal više nego Varan i Ronaldo zajedno
G

Gost29

pre preko 2 godine

Pariz je doveo Mesija, Čelsi Lukakua, Junajted Ronalda a Arsenal Vajta🤣
G

Gost93

pre preko 2 godine

Bolji mu je bio Siti, u Junajtedu borba za ligu evrope
g

gost7877

pre preko 2 godine

Mali Messi moze samo da zavidi na karijeru velikog Ronalda ,covek se oprobao u najjace lige imao smelost i evo jos jednom to dokazuje.

Bobo YNWA

pre preko 2 godine

Apsolutno se slažem imao je petlju nije se vezao za jedno mesto tražio stalno novi izazov u karijeri.
r

reallno

pre preko 2 godine

Mesi je njega zapecetio za sva vremena u Spanskoj ligi sa 7 nagrada za najboljeg igraca lige i 6 titula Primere. Ronaldo dobio 1 nagradu za najboljeg igraca lige i 2 titule Primere. Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd.
G

Gost7383

pre preko 2 godine

Zanimljivo razmisljanje... Dzerard, Toti i mnogi drugi koji su ostali u jednom klubu su legende, ali je Mesi iz istog razloga "mali".
L

Ljubitelj

pre preko 2 godine

Poredis Totija koji je karijeru proveo u Romi prosečnom timu i Mesija koji je karijeru proveo u Barsi, verovatno jednoj od najboljih ekipa svih vremena. Toti je legenda upravo zato jer nije otišao u baš takvu barsu,a mogao je. Drugo, mesi je na kraju otišao... U PSG da igra protiv Bastije a mogao je u Englesku da zapuši usta svima,al nije...
1

12345a

pre preko 2 godine

Ako cemo tako gledati onda mali Ronaldo moze samo da zavidi na karijeri velikog Luisa Suareza, coveka koji je sa Atletikom osvojio titulu pored Reala i Barselone, coveka koji je sa Urugvajom osvojio Kopa Ameriku pored Brazila i Argentine, coveka koji je imao najbolju sezonu u istoriji Engleskog fudbala, 31 gol, bez ijednog penala, u isto vreme i drugi najbolji asistent lige. Da se Dzerard nije okliznuo protiv Celzija osvojio bi i titulu sa onim raspalim Liverpulom i to sa timom koji je bez njega naredne dve sezone bio sesti i osmi na tabeli. Uz sve to je doveo i Urugvaj do polufinala SP 2010, na SP 2014 izbacio Englesku sa 2 gola, a na SP 2018 njegov Urugvaj izbacuje upravo Ronaldov Portugal. Ronaldo moze samo da zavidi Suarezu na svemu sto je postigao u karijeri jer je Suarez imao smelost i ostvarivao je uspehe i sa timovima koji nisu bili najveci favoriti. Dok Ronaldo citav zivot igra samo po najjacim klubovima.
v

vladano79

pre preko 2 godine

Puste pare proklete... Zinulo dupe za još malo love

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Tako je breeeee!!!
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Totalni promasaj,prosecan kvalitet tima,prejaka liga,ocekivanja da bude isti ko u prvom mandatu,a on je sad vec klasican C for sa minimumom potrosnje....u sitiju bi mozda prosao jer debrujne je tu...dovoljno da da mrtve zicere koje sterling redovno promasuje i vec bi bio na 20 golova u sezoni. Ovde ce ici teze...srecno.
R

R7

pre preko 2 godine

Ovo samo moze da kaze neko ko mrzi junajted ili neko ko nema pojma o fudbalu. Junajted sada ima paklenu ekipu, imali su i pre Ronalda. Sta ce Ronaldu KDB kada ima Fernandesa koji je po formi trenutno bolji od njega? Ti covece nemas pojma sta pricas
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ala si se nalupao za sve pare.. cuj prosecan tim... ti bas veze nemas sa fudbalom.
c

cr721

pre preko 2 godine

Rekose ide za pare ovo ono a Messi oterao Barcu u konkurs,Pravio drame radi vece plate, svaki put ide povecaju ugovor on ostaje kao radostan u barci sada u bogatom Psg u slabu ligu da se ne sramoti. Budi gospodin kao Ronaldo i Zlatan a ne veciti placko Messi.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Konkurs?
c

caarrrr

pre preko 2 godine

Upravo obrnuto. Treba biti gospodin kao Mesi, a ne veciti placko kao Ronaldo. Svaki puta kada je Mesi dobio novi ugovor, Ronaldo je pravio dramu i trazio je od Pereza da i njemu povecaju platu. Na kraju je to Perezu dosadilo, Ronaldo se naljutio i otisao je iz Reala tamo gde ce ga vise placati. Evo i sada... Mesi ode u bogati PSG i ima platu 35 miliona, a Ronaldo ce odrati United sa 25-30 miliona godisnje. Ronaldo je jednostavno gladan para. On da ode u bogati PSG trazio bi od njih 100 miliona godisnje. Mesi je gospodin i trazio je "samo" 35 miliona od njih.
D

Djuvepieo

pre preko 2 godine

Hahah pa Ronaldo je unistio Juventus. Pogledaj koliko je para Juventus izdvojio na njegovo dovodjenje + plata i na kraju nisu imali para da dovedu igrace na drugim pozicijama...
G

Gostљњ

pre preko 2 godine

Плачљивко ко Вучић
i

ibrahimovicas

pre preko 2 godine

Govoris da Mesi igra za pare, a Ronaldo ima 3x vecu platu od bilo kojeg drugog igraca u Italijanskoj ligi. Iz Reala otisao u Juventus upravo zbog para. Koliko je puta samo u Realu trazio novi poboljsani ugovor i vecu platu? Ronaldo i Nejmar su najvece plackonje od svih fudbalera.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Ronaldova plata je 12,5 miliona funti, odnosno 15 miliona eura od cega su bonusi dobar deo. Izbacio je zvanicno neki portal engleski...
@

@carrrr

pre preko 2 godine

Mesi je za 13 godina 16 puta potpisivao novi ugovor. Znaci svako malo trazio povecanje. Unistio je Barselonu
h

hahahi

pre preko 2 godine

Budimo realni, mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje (Ronaldo) nego traziti 35 miliona godisnje (Mesi) od bogatog kluba kao sto je PSŽ. Sama cinjenica koliko njima pare znace govori da je onaj odbio za Mbapea 150 miliona iako im moze otici za dzabe sledece sezone. Takodjer, Ronaldo je za 9 godina 13 puta trazio povecanje plate u Realu.
C

Cris tiano

pre preko 2 godine

77 Ronaldo
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Zamisli da Junajted pljune jos malo kesa i dovede nekog zadnjeg veznog da igra umesto Freda, Mektominija i Matica. Tek tad bi bilo klanje po ligi.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ndidija npr.
n

nostalgija

pre preko 2 godine

toliko mi je drago zbog njega i mancestera da nemam reci... Napred crveni djavoli! Kao nekad. Samo Fergusona vise nema...
D

Dajvak

pre preko 2 godine

Take me home United road To the place I belong To Old Trafford See United Take me home United road!
В

Видић

pre preko 2 godine

Ајмо Рони задњи плес са Јунајтедом!
F

FM

pre preko 2 godine

Nije ti ovo Premijer Liga gde si navikao da cika Fergi ima protekciju od strane svih, kako ce ga samo Pep, Tuhel i Klop docekati, plakace kao nikad do sad.
@

@FM

pre preko 2 godine

Vidim da si ti vec poceo sa plakanjem...
i

iskreno samo

pre preko 2 godine

Sta mislite da li je ronaldo u trenutku ulaska u avion znao za koji ce mancester potpisati?Pitam za druga
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

Vidis da je prevagnulo tih 10 miliona vise. Ljubav na 25 miliona nacina.
G

Gost007

pre preko 2 godine

A ko ce penale da sutira sad?
Z

Zivi bili pa videli

pre preko 2 godine

Odlican potez Junajteda. Ovako su oslabili i sebe i Siti. Znamo sta je bilo sa Aleksisom Sancezom, ovo ce da bude jos gore. Ne mislim iz finansijskog aspekta, ali iz fudbalskog to znaci da Grinvud nece vise dobijati minute, Marsijal ce da bude besan jer ni on nece dobijati minute i ako ga ne prodaju eto trule jabuke u svlacionici. Fernandes moze da zaboravi na slobodne udarce i penale, a kada se oproste od titule sredinom oktobra Pogba vise nece hteti da igra, nego ce ponovo da se vrati na mod balavca koji samo dize ruke i insistira na tome da ode na kraju sezone bez obestecenja. Dzejmsa necu da spominjam, on svakako ne bi dobijao minute. Videcemo sta ce da bude sa Kavanijem, on je ipak profesionalac i igrac starog kova, ne verujem da ce da pravi probleme, ali sigurno je da ce i on da bude nezadovoljan. U svakom slucaju gubi Junajted, a gubi i Siti kome bi Ronaldo mnogo bolje legao jer nemaju klasicnu devetku, pogotovo nemaju nekoga ko moze da skoci u sesnaestercu.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Dali mu vise para. Da je Siti dao vise para otisao bi tamo. Patetican lik.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Drago mi je.Nekako logičnije da bude u MUFC-u.S tim što se u stvari vraća jer je MUFC "uleteo"sa većom ponudom od Sitija.Što opet govori nešto drugo ali ajde da ne kvarim trenutak vidim da su se mnogi raznežili.POZDRAV
D

Doktor209

pre preko 2 godine

TATA se vraca kuci
H

Haha

pre preko 2 godine

Vratice sav novac United od prodaja dresova
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

A sta ce sada lopovi iz torina ? da nije Gasenjeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))
G

Gost29

pre preko 2 godine

Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Anthony Martial, Jadon Sancho, Paul Pogba, Mason Greenwood, neka petrol siti, Liverpul, i Čelsi dobro drže gaće 😉 👊 hahaha. Idemoooo po 21 titulu. Ostalu boraniju ne računam
G

Gostionica

pre preko 2 godine

Po titulu bez zadnjeg veznog i sa osrednjim trenerom (ovo osrednji je priličan eufemizam)? Teško.
M

Manci®

pre preko 2 godine

petrol City dao Ronaldu 13 milja po sezoni i 0e za Juve ...e sad ...25+10 bonusi + 25 za Juve...ko je ovde lud ...setio se Junajted svog "deteta" 3 dana pred kraj jer ovaj hteo u City ...hahah... Sancez+Fred (copy paste ) ...srecno... ako u zimski prelazni rok City upeca Levia ili Halanda bice ko je ovde lud ...sretno vam vracanje sina iz vojske...
G

Gost4

pre preko 2 godine

Kao djecak sam imao njegov dres sa brojem 7 crveni, zbog njega sam poceo da navijam za junajted uz Partizan. Pokazao koliki je gospodin pritajno sam se nadao ovome.. Ajde sad zaplesi na Teatru snova kao nekad.
A

Aleks Miami

pre preko 2 godine

Postujem te brate moj. Samo Partizan i United. Pokazao je velicinu, a ne kao onaj Buffon propali ide u Psg
B

Borky

pre preko 2 godine

Ja sam zbog Kantone al samo dokaz da svaka generacija ima svoju 7 zbog koje zavoli United.
u

uuuuuz

pre preko 2 godine

Ma kakav gospodin? Otisao je u United jer mu je propao transfer u City. Nula od coveka. Da ima imalo mozga ne bi nikad ni pomislio da ode u klub koji je gradski rival Junajtedu.
h

hmmmm

pre preko 2 godine

ArenaSport platila transfer😎
G

Gost1983

pre preko 2 godine

Lepo, podseca na dobre stare dane. Pozdrav
S

Selcouth

pre preko 2 godine

Mogu samo da zamislim Fergija kako cita novine i onako zadovoljno se smeska i zaigra mu brk hehe :)
m

mirijevac

pre preko 2 godine

Si lud deda je znao pre svih da dolazi :)
N

Nikolanyi

pre preko 2 godine

Po transferu Mesija i Ronalda se vidi ko je najveci ikada i koga ljudi vise vole...jer o mesijevom transferu se pricalo 10 dana pre,a Ronaldo je dosao tiho
J

Jakksks

pre preko 2 godine

Hahahaha...
A

Amaterčino

pre preko 2 godine

To samo znači da je Ronaldo već 3 puta prelazio negde, a Mesi prvi put. Ronalda ne radi više ta pompa oko prelaska. Dečko se oprobao u 3 najjače lige. Smešan si.
G

Gostioni

pre preko 2 godine

Mesi vise ni ne igra u top 5 liga. Ispala francuska liga iz top 5, prekla ih portugalska. Jedom ce najveci protivnici biti Monako, Lion i Marsej ( svi fino osakaceni) drugom Liverpul, Siti, Celzi, Totenhem, Arsenal, Lester... U poslednjih 5 godina svi osim Lestera dolazili do finala evropskih takmicenje).
k

kojepopularniji

pre preko 2 godine

Ipak, postoje "lajkovi" koji kažu da je objava transfera Kristijana Ronalda na Tviteru pretekla objavu transfera Lionela Mesija nakon samo sat vremena, što je zaista neverovatno.
a

amm

pre preko 2 godine

Tačno, po transferu se vidi ko je najveći ikada!
e

ewwerwreerw

pre preko 2 godine

Gostioni, nema Mesi potrebe da igra u Engleskoj ligi kada i ovako Mesi protiv tih najjacih Engleskih klubova ima isto golova kao i Ronaldo koji je 6-7 godina igrao u Engleskoj ligi haha.
K

Koliko je

pre preko 2 godine

Ustvari Mesijev transfer zvucniji i glamurozniji da evo ja da nisam upalio mocart vesti nebi ni znao...a kad je mesi otisao u pariz bilo na svim naslovnicama
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Zato što čovek nije izašao iz barselone u životu da osvoji nešto, a Ronaldo se potvrdio kao igrač gde god da je bio
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Zato sto su napravili sagu oko toga sto mu istice ugovor... Svaki Ronaldov klub je zaradio na njegovom odlasku, nije cekao istek ugovora...pa da lazno place kao Mesi .
M

Marrsadona

pre preko 2 godine

Sashki85, kada bude otisao u neki slabiji klub i ostvario uspeh sa njim onda pisi o Ronaldovoj velicini, a do tada ce zauvek biti i ostati slabic koji je smeo igrati samo po najjacim klubovima u svojim ligama.
M

Marrsadona

pre preko 2 godine

Sashki85, kada bude otisao u neki slabiji klub i ostvario uspeh sa njim onda pisi o Ronaldovoj velicini, a do tada ce zauvek biti i ostati slabic koji je smeo igrati samo po najjacim klubovima u svojim ligama.
z

ztrztrt

pre preko 2 godine

Sashki85, pisi mi o Ronaldovoj velicini kada bude imao hrabrosti otici i ostvariti uspeh sa nekim malim klubom kao Napoli. Lik citavu karijeru provede igrajuci samo po najvecim klubovima.
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

@ztrztrt Dobices vrv brdo minuseva za ovu poruku, ali ocigledno ljudi ne shvataju koliko je veliki poduhvat otici iz Barselone u jedan prosecan ili ispodprosecan italijanski klub i ostvariti cudo. Doduse bilo je tu jos nekih sjajnih igraca po dolasku Maradone, ali to ne menja grandioznost poduhvata. Ova dvojica koji su bez sumnje fenomenalni igraci idu u klubove pune zvezda. Sve ti govori to. Ali dobro, dobicu i ja dosta minuseva. Kako objasniti nekome nesto, kad dosta njih smatra Mesija i Ronalda GOAT igracima..kao sto smatraju da je LeBron isto to u kosarci ...
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Oduševio me je ovim potezom, bravo majstore... Tako se to radi, evo maloprije gledam njegov debitanski ulazak u igru u dresu Mančester UTD, I majstore samo ako budes mogao odigraj ako ništa za kraj karijere u Sportingu iz Lisabona i alal ti vera majstore!!! Juce sam pljuvao po njemu jer nisam mogao da vjerujem da će u Siti pored njegovog UTD
b

beringator

pre preko 2 godine

presudila je njegova velika ljubav prema junajtedu u vodu 10m vise po sezoni nego što je siti nudio
T

Teo22

pre preko 2 godine

Zar niste napisali da je gotovo i da je u Sitiju?
М

МАНГУЛИЦА

pre preko 2 godine

МА ИДИ БРЕ
G

Gost515

pre preko 2 godine

želeo je da dođe u evropskog i svetskog šampiona, našu crvenu zvezdu, da osvaja pehare i skuplja nacionalni koeficijent, ali ipak unosnija ponuda od crvenih đavola.. šta zna srce šta su milioni kažu brojne delije i osuđuju potez portugalca
A

ALOoo

pre preko 2 godine

Kakva priča ljudi...Najveći ikada...
p

prica najgora

pre preko 2 godine

ikad covek zapeo da predje u siti,usao u avion kad su mu javili da je junajted ponudio vise,onda se prisetion ljubavi najedanput i potpisao za junajted.Da su zakasnili pet minuta potpisao bi za siti i ljubio grb sitijev.Najveci ikad....
B

Borky

pre preko 2 godine

Covjek se prije par mjeseci sam nudio Unitedu i cak imao sastanak sa Oleom.
B

BRATEEEEEE

pre preko 2 godine

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
G

Gost19

pre preko 2 godine

NAJVECI!
7

7777

pre preko 2 godine

Иде у Сити јел'? Шта све новинари неће налупетати.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Znači da prodam greenwooda....
F

Fpl

pre preko 2 godine

Dobraaa haha :-)
A

Acko1213

pre preko 2 godine

Molimo vas da obratite pažnju i budete profesinalni. Lično, briga me gde će ovaj da igra, ali jutros ste pisali : "Gotovo Ronaldo i Man. City-u. Novinarstvo nije lak posao i budite profesionalni a ne ko razni trač tabloidi.
a

asd

pre preko 2 godine

Dovoljno je pogledati na sta lice komentari na vesti u vezi sa zvezdom ili partizanom... za plakanje
B

Bravo

pre preko 2 godine

E baš mi je drago da nije u plastiku otišao
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

I meni! Nisam njegov fan, ali ManUtd je institucija!
M

Manci®

pre preko 2 godine

pa plastika imala za njega 13 mil po sezoni i 0e za Juve, a normalci iz okruga "Shire" ponudili 25mil platu+ 5-6 kroz bonuse..aaaa..sretno dobar igrac...
S

Sasa1989

pre preko 2 godine

Poslednja velika zvezda ode iz Italijanske lige...
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 2 godine

Ibra nije baš mala zvezda.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Ronaldo je neverovatan fudbaler bio, jedan od najboljih ikad, ali jednostavno mislim da je ovo greška. Ogromna plata, a nije to taj igrač kao pre nekoliko godina. Takodje, ovo znači da će se Kavaniju bukvalno oduzeti broj 7,jer jelte Ronaldo mora da nosi taj broj, kao što je Marsijalu oduzet broj 9 jer je došao Ibra. Nikada to nisam voleo, uzmeš broj koji je dostupan, ovako samo rušiš odnos u svlačionici.
G

Gost77

pre preko 2 godine

A zastp6 bi uzeo 7.. Imao je u Realu broj 9...
A

Ammmm

pre preko 2 godine

Koga briga za Kavanijeva osecanja kad se vratio najveci u istoriji Mancestera, a verovatno i u istoriji fudbala.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Ammmm - Treba biti realan, može i Bog da bude, neki red mora da se zna. Gost77 - i 9 je zauzet. A u Realu je nosio 9 jer nije bio super mega zvezda kao što je sada.
r

roni

pre preko 2 godine

fali im jos jedan vrhunski vezni tipa nigez ili vilsir i mogu da krenu na sve trofee.
G

Gost94

pre preko 2 godine

Vilšir sa početka karijere
G

Gost2311

pre preko 2 godine

Vilšir? 😂
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Polako. Cekajte prvo da mu odobre vizu.
k

kijevac88

pre preko 2 godine

pa i radujem se i ne jer da bi on igrao neko drugi mladji nece aaa opet moze da pomogne iskreno se nadam da ce da dovedu zadnjeg veznog Rajsa ili Saula jer im on mnogo vise treba al dobro videcemo sta i kako... al me cudi jedno do juce dok se pisao da prelazi u Siti komentari kidace lagano se uzima liga i liga sampipna a sad kad presao u mancester to los potez mancester nece da osvoji nista i tako to dajte ljudi daj da gledamo fudbal i svako navija za svoj klub i da ne pljujemo po drugim klubovima ma kakvi oni bili....
D

Darko55

pre preko 2 godine

Sad ga prozivajte jos malo za City
a

ahahahaha

pre preko 2 godine

Sezona flopova Ronaldo, Varan i Sanco videce se za 2/3 meseca. a do tad neka se loze navijaci Junajteda da uzimaju PL i LS!

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Pa ko je rekao da ce da osvaja Mancester sve? Treba da se shvati da je Ronaldo jedan od najvecih igraca svih vremena i jedan od najvecih Mancester Junajteda i svakako je i dalje izuzetan fudbaler i ima veliki uticaj na igru gde god igra, normalno je da svi oni koji navijaju za Junajted treba da budu srecni sto se vratio, ne vidim problem nikakav u tome...
M

M17

pre preko 2 godine

Najveci ikada.
r

rsczz

pre preko 2 godine

Auu kad bi Saula doveli kakva bi to timcina bila ..De Gea-Shaw,Varane,Maguire,AWB -Saul,Pogba,Bruno-Rashford,Ronaldo,Sancho ili u formaciji sa dva napadaca Ronaldo i Cavani... Prejak Premiership ove sezone kao i Liga Sampiona ,kuvace se! Mada je na klupi Ole tako da se ne treba iznenaditi ako im propadne i ova sezona.
K

Kentucky

pre preko 2 godine

Hahahahaha od svih Saula hahahahahaa
M

Manci®

pre preko 2 godine

Ronaldo+Cavani znaci da je De hea ili ovaj drugi ostavljen na streljanju....
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Romantika, realno. Ocekivao sam nakon price o Sitiju ovako neku za mnoge i neocekivanu vest, nisam Ronaldov fan ali jesam one stare Premijer lige i zato mi je drago ste nije prodana dusa i sto se vratio u Junajted.
G

Gost 2

pre preko 2 godine

Idemo bravo Manchester ovo je jace od atomske pozzz
j

juve

pre preko 2 godine

Moram izbaciti brunu iz ekipe sa fantazija
G

Gost87

pre preko 2 godine

Isto sam pomislio. Zna se ko će sada šutirati penale a vrlo verovatno i slobodne udarce. I većina lopti će ići na Ronalda. Bruno je skup da bi se držao zbog koje asistencije i gola tu i tamo.
j

juve

pre preko 2 godine

Nece od ovog konja vise lopte vidjeti

Wolfasin

pre preko 2 godine

Odlično, bolje u UTD nego City. Sad videćemo kako će igrati, ali on će im dati mogućnost više u napadu pogotovo za centaršuteve. Samo mu treba staviti do znanja da Fernandes izvodi slobodnjake.
Ћ

Ћирилизација

pre preko 2 godine

Добро дошао кући, мајсторе. ГГМУ
t

tyrion_lannister94

pre preko 2 godine

nije moglo lepse....jedina mrlja su mu ove 3 godine u ocajnom juventusu
M

Miki902

pre preko 2 godine

Sto mrlja? Otisao, uzeo pare, dao preko sto golova u preko sto utakmica, uzeo par liga, razbio sam A.Madrid, oprobao se u vise liga… Lako je reci da si najbolji ako ceo zivot igras j najboljem timu sa najljim igracima.
M

Miki902

pre preko 2 godine

Sto mrlja? Otisao, uzeo pare, dao preko sto golova u preko sto utakmica, uzeo par liga, razbio sam A.Madrid, oprobao se u vise liga… Lako je reci da si najbolji ako ceo zivot igras j najboljem timu sa najljim igracima.
G

Gost655

pre preko 2 godine

Ajdee!! GGMU!!
G

Gostge

pre preko 2 godine

Kakva finta gledam kupus a bodem pecenje
G

Gostaaaaa

pre preko 2 godine

niko ga nije htio greote
с

сајбер курајбер

pre preko 2 godine

Опет ништа неће освојити.
I

Igor8832

pre preko 2 godine

Tooo breeee!!!
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

konacnoooo! GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪😂🤣🍺🎶🏆
G

Ghost007

pre preko 2 godine

Au au au! Iako nisam navijac Junajteda mnogo mi je drago sto se Rokidjani vratio tamo gde je sve i pocelo. Najjaci prelazni rok ikad, Premier liga i liga sampiona ima da grme ove sezone...
O

Ole

pre preko 2 godine

Neverovatno koliko los prelazni rok Sitija, mnogo cekanja i na kraju ce ih to kostati citavu sezonu, nemaju krstenog napadaca, doveli Grilisa koji je maksimum 70 miliona ako i toliko, cekali Kejna i nista, cekali sa Ronaldom i nista, uprava im je ravna Zvezdinoj i Partizanovoj.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Da su reagovali ranije mogli su da uzmu pavkova, sad je to propalo jer pavkov je prvi napadač zvezde.
J

Jjj

pre preko 2 godine

Rasford, martial, cavani, sanco ne vidim sta ce im ronaldon
G

GostLola

pre preko 2 godine

Videćeš, stay tuned...
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Ma, Marsial je bas vrhunski napadac!
,

,

pre preko 2 godine

A juče ste pisali da je kraj i da je otišao u Siti. Blage veze nemate smešan ste portal. Samo klincima za svađe i prepucavanja koristite.
F

FERGI TIME !

pre preko 2 godine

FEE
X

Xyzz

pre preko 2 godine

Ljudi ja vama ne mogu opisati kakav je osjecaj. Navijac sam Junajteda 20 i nesto godina. Makar i nista Junajted ne osvojio, drago mi je samo sto nije otisao u City. Sportski pozdrav!
M

Manci®

pre preko 2 godine

drago je i nama da ste svom "detetu" objasnili koja je boja njegovog Manchestera ali te to morali pokazati sa 25m novcanica + bonuse, a plava strana duplo manje ,jer ipak oni su plastika bacaju pare....hahahah .....sretno i osmisli formaciju ...
X

Xyzz

pre preko 2 godine

Ja plastiku nisam spominjao, ni pare. Ne znam zasto se pronalazis.
3

367

pre preko 2 godine

Tako je bree❤❤💪💪
G

Gza

pre preko 2 godine

Logično. Bravo Kiki Ronaldo.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Last dance
m

miile

pre preko 2 godine

ja i dalje tvrdim da će u PSG
J

Jbggg

pre preko 2 godine

Sa Solskerom ne mogu sigurno do titule, al više me brine što Bruno neće pucat penale pa ga iz Fantasya moram izbacit...
C

CR7 MU

pre preko 2 godine

Bravo care. City opet ostao kratkih rukava. Ovim potezom si podigao lestvicu iznad Mesija.
l

looool

pre preko 2 godine

Zbog cega? Jer je hteo otici u klub koji je gradski rival Junajtedu ali mu je propao transfer? haha
G

Gost007

pre preko 2 godine

U kakvom god da je stanju nema veze..united brine o svojim legendama..welcome home CR7
S

Stevan989

pre preko 2 godine

Matić će da se oduševi i ovako je tražio od ronalda dres kad smo igrali sa portugalom
G

Gost2311

pre preko 2 godine

Ronaldu je i Messi tražio dres...
N

Neupucen

pre preko 2 godine

Da li moze neko da mi objasni zasto bi ronaldo ovo uradio sebi? U LS ne moze nista uraditi niti da osvoji ZL, ne znam koji bi jos motiv bio sem da zavrsava karijeru uskoro pa za kraj da se vrati ovde
5

555

pre preko 2 godine

Srce je zatreperilo na ovu vijest, nekakva nervoza i isčekivanje debija. Početak mog odrastanja i početak praćenja fudbala je bila Ronaldova sedmica crvene boje, zbog njega tada kao dijete sam zavolio ovu igru koja je zadnjih godina izgubila draž. Međutim ovo mi je probudilo nostalgiju za tim vremenima, opet će da bude isčekivanje svake utakmice kao nekada...
F

Fhknjk

pre preko 2 godine

Dzaba mu sad i sto je otisao u United kada citav svijet zna da bi otisao u City da City nije odustao od transfera. Sad ide logikom daj sta das pa eto sad moze i United. Ronaldo je dobar igrac ali je nula kao covjek. To je i dokazao i sa onom proslavom gola protiv Uniteda prije 2 sezone. Ejjj on ide slaviti gol protiv kluba koji ga je proslavio. Fuj.
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Jaka ekipa samo sto nemaju zadnjeg veznog da valja da poveze odbranu,marsijale nek se otarase nepotreban je
a

argh

pre preko 2 godine

Kad sumu ga ovde pljuvali zbog Sitija, rekao sam da nije takav čovek i da, najverovatnije ide u Englesku, a tu će samo u Junajted. Mislio sam da možda može u PSŽ, ali u Siti nikako.
p

pacino

pre preko 2 godine

Melem za oci
E

E!

pre preko 2 godine

Morace da se pojacaju penali ove sezone, kad udari Penaldo na Bruna Penaldesa nece biti dovoljno penala za obojicu... Znaci borba za titulu Celsi, Siti i L:iverpul ovi pisi propalo....
F

Figoster

pre preko 2 godine

Nek daju fergusonu da vodi jednu sezonu,dok jos nije kasno dok nije ole usro motku jos,ako hocu premier ligu
M

Manci®

pre preko 2 godine

vodio je Ferguson pa je zavrsavao gde je zavrsavao...
H

HalaMadrid89

pre preko 2 godine

Ahahahahhaha dva igraca od 36 godina, kako ih je Siti navukao, Sancez se ponavlja
H

Hasbula

pre preko 2 godine

Navukao ih siti, a u napadu im igra feran tores...
a

aa

pre preko 2 godine

Idemo po tu titulu!!!!
O

Ofnz

pre preko 2 godine

Ako dodjes u Junajted,volecu te jos vise,jer ces da dokazes da nisi cavulja,vec da pored toga sto si veliki igrac i dingospo,covek koji ima obraz,pozdrav Roki

IzraženiRealista

pre preko 2 godine

Samo nek nije otišao u raspali Siti.
M

Manci®

pre preko 2 godine

hahahah, raspali sampion Engleske i 3/4 hahaha.....bravo ako je City raspao kako zoves crveni deo , ukiseljeni .....hahahah....
R

Realno123

pre preko 2 godine

Dosta ljepsi potez za CR nego da je otisao u plasticni siti. Iako ne gotivim United drago mi je sto je vratio legendu. Srecno majstore da izbusis Premiesip
G

Go

pre preko 2 godine

top
n

nemanja1512

pre preko 2 godine

Jos da vrate PL na RTS.i to je to!!
D

DVBR

pre preko 2 godine

Sto se mene tice ovo je dovidjenja sajtu Mozzartsport, pa sinoc ste napisali GOTOVO JE SVE RONALDO U SITIJU. Hvala za sve tekstove tokom ovih godina, ali postali ste rang Kurira i Informera.

posten navijac

pre preko 2 godine

nista od uniteda ove sezone
p

pa realno

pre preko 2 godine

jedan igrac nista ne menja,a pogotovo sto je ovo igrac gde ce morati u sekundi da se promeni cela postavka i igra i prilagodi njemu videlo se da i juve sa njim moze da zavrsi cetvrti
R

Realnooo

pre preko 2 godine

Ovo je za Siti i njegove navijace ravno onome kad se lozis na ribu koja te zavlaci i sutra je vidis sa drugim, znaci depra
j

juve

pre preko 2 godine

NI ove sezone
G

Gosteeee

pre preko 2 godine

sram te bilo
G

Gost1234555

pre preko 2 godine

nemas ti bato pojma