atleticodemadrid.com
atleticodemadrid.com

Zvanično: Simeone dobio levog beka u poslednjim trenucima prelaznog roka

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 23:10

Rejinaldo Mandava umesto na leto stigao večeras u redove Jorgandžija

Iako je Atletiko Madrid već bio dogovorio potpis Rejinalda Mandave kao slobodnog igrača na kraju sezone, u poslednjim satima prelaznog roka završio je dolazak iskusnog levog beka već ove zime. Prema pisanju L'Ekipa, igrač je zamolio čelnike Lila da prihvate da prihvate njegov odlazak kako bi mogli da dobiju obeštećenje, koje se procenjuje između 4.000.000 i 5.000.000 evra.

Sa druge strvari, izvori iz Španije tvrde da je čitav posao pokrenut na zahtev Dijega Simeonea, zbog potrebe da pojača odbranu za nastavak sezone. S obzirom da je u toku ozbiljna trka sa vremenom, Mandava je večeras doputovao u Španiju i sačekao ozvaničenje transfera.

Izabrane vesti

Momak iz Mozambika ostavio je ozbiljan trag tokom poslednje tri sezone. Došao je iz Belenenseša za obeštećenje od 3.000.000 evra i ostavio snažan utisak na navijače, a posebno se isticao u osvajanju šampionske titule u sezoni 2020/2021. Odigrao je 88 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola, tako da će Simeone dobiti igrača sa ozbiljnim kontinuitetom kvalitetnih partija.

Mandava je ponikao u maputu iz Mozambika, njegov potencijal prepoznala je Benfika koja ga je dovela još 2016. godine u svoje redove, ali na Lužu nije dobio pravu šansu već je bio prosleđivan na pozajmice i na kraju zablistao po odlasku u Belenenseš, koji je potom profitirao od njegovog transfera.


tagovi

Rejinildo MandavaZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara