(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Zvanično: Traore potpisao za Partizan, od sutra se sprema za derbi

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.22. | 13:00

Vezista iz Malija overio saradnju na tri godine

Posao oko angažovanja Hamidu Traorea je – završen.

Otkako je stigao Gordan Petrić Partizan je pokušavao da dovede još jednog fudbalera kako bi dobio čvrstinu na sredini terena i na kraju je u tome uspeo. Centralni vezni Giresunspora doputovao je u Beograd i zvanično promovisan kao pojačanje crno-belih.

Izabrane vesti

Traore je tokom srede podvrgnut lekarskim prelgedima, posle čega je overio ugovor na tri godine i tako postati ukupno osmo, a prvo pojačanje u eri novog trenera ovog leta. S obzirom da je većina Partizanove ekspedicije na Malti, gde ekipa u četvrtak sa Hamrunom igra revanš plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige konferencije, a da je u petak očekuje samo trening oporavka, prvi zajednički rad sa timom 25-godišnji fudbaler će odraditi u subotu. Nije realno očekivati da u takvim okolnostima debituje na nedeljnom gostovanju Radničkom u Kragujevcu u okviru osmog kola Mozzart Bet Superligre, mada izvesnim deluje da ga Petrić i saradnici spreme za koji minut u 168. večitom derbiju naredne sedmice. Tim pre što je Traore u trenažnom procesu i nije izostao ni sekund u dresu prethodnog kluba u početna tri kola turskog prvenstva.

Dok se crno-beli ne vrate iz Sredozemlja, Traore će trenirati individualno, pod nadzorom trenera koji će mu biti dodeljen specijano za ovu priliku. Zvanično poziranje novog fudbalera u dresu Partizana inicijalno je projektovano za četvrtak, međutim, imajući u vidu da je dosta članova klupske administracije u inostranstvu, a da će deo, u slučaju povoljnog ishoda revanša, produžiti na žreb u švajcarski Nion, postoji mogućnost da taj čin preliminarnog obraćanja javnosti bude prolongiran za petak.

Njegovu slobodu Partizan je Giresunsportu platio 700.000 evra, a na poleđini dresa je izabrao da nosi "osmicu", kao u prethodnom klubu.


tagovi

FK PartizanHamidu TraoreLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara