Komentari na vest

Zvanično: TSC doveo i drugog napadača, stigao bivši centarfor Čukaričkog i Zvezde

G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

TSC je odradio ovaj prelazni rok fantasticno. Ilica nisu mogli zadrzati kako god da okrenes, a Milovanovic i Rakonjac su i vise nego odlicne zamjene za Ratkova. Po meni, odlazak Ratkova se nece ni osjetiti, a em su napunili kasu sa njegovom prodajom em su prosirili kadar em imaju priliku da naprave novog igraca koji ce im danas-sutra donijeti iste pare kao i Ratkov. Nadodaj na to joj Pantovica, Stanica, pa evo sad i ovog novog stopera iz Vozdovca koji je isto super mlad... za tim velicine TSC-a, bolje od ovoga tesko da se moglo. Svaka im cast. P. S. Objavite komentar. Stvarno ne razumijem sta nije u redu s ovim sto sam napisao??
d

d oridzinal

pre 10 meseci

deluje jako srećno...
R

Raša P

pre 10 meseci

Ambicije TSC će se videti već posle prvog kola!!!
L

Logitech

pre 10 meseci

Bas kao i Vosine.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Tscu bi jos jedan napadac pored Rakonjca dobro dosao Giorgi Kvilitaja iz Apoela idealno pojacanje za Tscov napad.Lasa Dvali centralni bek isto bi bio dobro pojacanje za Tsc.Otar Kakabadze desni bek igra za Krakoviju i reprezentativac Gruzije isto bi bio dobro pojacanje za Tsc.Sportski pozdrav.
C

Cipiripi LE2

pre 10 meseci

Odlicno pojacanje za TSC, ako budu pametni dovesce jos jednog ozbiljnog napadaca i ofanzivnog veznog, ako pojacaju napad mogu da ocekuju solidne rezultate, videlo se protiv Zvezde da su bas sterilni u napadu, da im treba neko resenje, ako imaju mozga pojacace se i napravice iskorak kao klub
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Uzeli su malog stopera Djordjevica sad iz Vozdovca, top stoper, 20 godina, svaka im cast na tom transferu, jedan od 3 najbolja mlada stopera do 21 godine u Srbiji.
C

Cipiripi LE2

pre 10 meseci

Dobar potez, mada uvek su oni igrali dobro u odbrani, ne zameram sto su primili par komada od Zvezde, videli smo kako je Fiorentina prosla, ali mora ozbiljnije u napadu u evropi, ali ajde oni imaju vremena do pocetka lige evrope da se pojacaju, bukvalno pogledaju utakmicu sa Zvezdom i vide gde su tanki za evropu u ofanzivi
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Gdje jos jednog napadaca, covjece, kad su vec doveli dva koja su garantovano projektovani da im igraju u prvoj postavi? Mislis da su doveli Milovanovica i Rakonjca da im sjede na klupi, a da neko treci igra umjesto njih? De budi malo objektivan.
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

Zvezda prva, Partizan ubedljivo drugi jer se bolje pojacao nego prosle sezone, TSC i Cuka borba za trece mesto. A Vojvodina, Radnicki K. Novi Pazar, a mozda i Spartak borba za 5 mesto. TSC i Cukricki ce da se odvoje od Vojvodine preko 20 bodova do kraja prvenstva, Partizan ide 15 bodova iznad treceg. Zvezda ce da osvoji jedno 107 bodova, Partizan 90, TSC i Cukaricki oko 75... Vosa oko 55.
S

Sale555

pre 10 meseci

Ajde jos Gobeljica i Srnica
z

zobenepahuljice

pre 10 meseci

Za našu ligu sasvim korektni igrači,za Evropska takmičenja videli smo ipak treba malo bolje..
?

???

pre 10 meseci

Srnic i gobeljic bi bili dobri i za evropu, imaju iskustva. Potrebniji im je gobeljic, stoper neki iskusniji i kad bi nekako doveli plavsica na pozajmnicu u pragu ne racunaju na njega, a u tscu bi imao priliku da ozivi karijeru, pogotovo u evropi
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Jesi li im ti agent ili sta? Na svakoj vijesti ostavljas isti komentar. A likovi da nesto vrijede nebi sad bili bez angazmana nego bi vec uveliko bili na necijim pripremama.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Novi Pazar je u pregovorima sa Sejdubom Sumom.
G

Gost 94

pre 10 meseci

Mogli su bar jednog kvalitetnog stranca da dovedu.
z

zobenepahuljice

pre 10 meseci

Odličan posao! Vrh igrač koji nije dostigao svoj zenit.. Očekujem najbolju sezonu od Rakonjca..videćemo kako će ga trener uklopiti.
K

Katai magikoo

pre 10 meseci

TSC-u treba ceo restart ekipe, videli ste na sta su licili protiv zvezde
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Izgledali su mnogo bolje nego Fiorentina. Ista ta Fiorentina je prošle godine pregazila Bragu u gostima sa 0:4 na Kamenolomu. Iako su autsajderi imaju šansu da izbore bar jednu nerešenu u ovom dvomeču.

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Veliko pojacanje za Tsc. Bravo.
1

11223344

pre 10 meseci

Ovaj je bre bio kamerman u Zvezda Kids
m

mek

pre 10 meseci

Odlicno pojacanje. Koga vidite da ce imati prednost u napadu, On ili Milovanovic?
?

???

pre 10 meseci

Rakonjac je bolji. Dobar je rakonjac, nije bas za ovu zvezdu koja puca na visoko. Msm da je tsc pravi tim za njega da ozivi karijeru, kao luka ilic. Al voleo bi da tsc dovede plavsica na pozajmnicu, gobeljica i stopera jednog te klase. Tad bi bili stvarno ekipa za respekt
f

fljubic

pre 10 meseci

Плавшић је у Ракову
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Biće velika borba za 2. mesto između Partizana , TSC-a i Čukaričkog. Uz ova dva pojačanja koja dolaze u Vojvodinu, ima šanse da se umeša u borbu za poziciju 2-4 mesta.
v

v1ad

pre 10 meseci

Rekao bih da se TSC I Partizan bore za drugo mesto a Cukaricki i Vojvodina za cetvrto. Barem ako se gleda kvalitet ekipa. Naravno, moze Partizan opet da se raspadne pa da zavrsi peti, TSC i Cukaricki ce igrati prvi put grupe pa im to dodatno otezava, dok ce Vojvodina biti najsvezija bez Evrope.
A

Ab

pre 10 meseci

Tsc je klub koji čvrsto stoji na zemlji... Oduševljenj sam njihovim ponašanjem u prelaznom roku, i njihovim i Čukinim... Ljudi znaju šta hoće, šta je realno a šta ne... Nema ludovanja sa nekim transferima... Čuka sačuvala tim pojačala konkurenciju a gro para ulaže u stadion... Tsc definitivno doveo dobre zamjene za Ilića i Ratkova, pojačao konkurenciju i opet će imati tim koji će igrati brzo i napadački u našoj ligi... Iskreno jedva čekam njihove evro mečeve...
m

mmmmmmmh

pre 10 meseci

koja ti je to dobra zamena za ilica ,a odbrana sto je suplja da ne pricam ,po 5 ima da prime od Brage
A

Apoel

pre 10 meseci

Stanic je korektna zamena za Ilica! A Milovanovic i Rakonjac takođe za Ratkova! Mogli bi da pojure jos nekog brzog stranca u ofanzivi za evropu. Igrace vecinom na kontre...
9

95

pre 10 meseci

@mmmmmmh ne bih se slozio sa tobom da je odbrana suplja, po meni grese u formaciji sa 3 pozadi a ona bocna 2 igraca su nekako beskorisna pozadi jos ako zakasne da se vrate a mnogo se trose jer trce napred-nazad nastaje problem, nekako uvek primaju golove kroz centralu tj sredinu po meni tu je sredina problem, gde je zadnji vezni? Kada zatvore taj prostor tu delovace mnogo bolje, Stojic i Calusic su okej stoperi ali kada su sa druge strane dobri napadaci ti bez sredine ne mozes da ih zadrzis, odbrana moze da se brani neko vreme na 20m od gola ali samo je pitanje kada ce da padne gol… ja bi pre igrao sa 4 pozadi a tog jednog igraca bi ubacio u sredinu pojacao bi vezni red, da bude manja rupa na sredini… Fali im i jedan igrac tipa Ilica koji zna da sacuva loptu, da igra 1-1 da proigra napadace itd videcemo Stanica kako ce da se snadje u toj ulozi
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Добро решење.
G

Gost BS

pre 10 meseci

Smesan igrac koga gura Crnogorska veza grofa Bozovica... Nece dati vise od 5 golova za celu sezonu
P

Plus

pre 10 meseci

@Gost BS Ponekad proveri informacije pa mlati po mrezama, u Zvezdi je iskljucivo ulazio u finisu meca kao zamena Pesicu, imao je 5 golova i dve asistencije za par meseci u klubu.
г

гостиварски

pre 10 meseci

по мени у прошлој полусезони више показао од Шиље. Агилнији, технички поткованији, има фудбалскије кретње и потезе. Једино што је Шиља снажнији, боље се гради и има бољу завршницу, али то је до искуства.
@

@Plus

pre 10 meseci

Na kraju sezone je odigrao 6-7 utakmica kao starter, neke cele, neke 2/3 utakmice. Tek tad se videlo koliko pojma nema. Bolje se ti informisi umesto sto siris dezinformacije