Vladimir Ivić (©Shutterstock)
Vladimir Ivić (©Shutterstock)

Zvanično: Vlada Ivić napušta Makabi

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 20:33

"Vreme je da uzmem malo odmora", kaže srpski trener

Navijači Makabija su u suzama. Trener koji im je posle tri sušne godine doneo dve uzastopne titule odlazi iz kluba. Sada je i zvanično: Vladimir Ivić neće biti šef struke izraelskog prvaka u narednoj sezoni.

Postojala je opcija u ugovoru da se aktivira i treća godina, ali je Ivić obavestio čelnike Makabija da želi da ode. Ostala je još jedna utakmica do završetka prvenstva, ali su žuto-plavi titulu već proslavili.

Izabrane vesti

I to u velikom stilu, jer su krunu osvojili bez poraza. Sve kada se sabere u ove dve Ivićeve sezone u Makabiju: 71 meč, jedan poraz i dve titule! Kakav skor! Nije ni čudo što na društvenim mrežama navijači pišu da odlazi najbolji trener u istoriji kluba.

Posle dve prelepe godine ovde u Izraelu, želim da se zahvalim vlasniku Miču Goldaru, svim članovima kluba, igračima sa kojima sam radio i navijačima Makabija, koji su nas nosili do uspeha. Teško mi je da pronađem prave reči da bih opisao osećanja i sve lepo što smo moja porodica i ja ovde doživeli“, rekao je Ivić za klupski sajt.

Grčki mediji uveliko sele Ivića nazad u PAOK, klub u kojem je završio igračku i počeo trenersku karijeru i kojem je u prvoj godini na klupi doneo Kup čekan 14 godina.

Odlučio sam da uzmem malo odmora, da bih razmislio i izvagao šta je najbolje za mene za nastavak karijere“, rekao je Ivić.

Sadašnji trener solunskog kluba Abel Fereira, koji godišnje zarađuje velikih 2.000.000 evra je na ivici otkaza, pošto vrlo verovatno neće osvojiti ni drugo mesto, samim tim ni mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tumba čeka Vladu Ivića...


tagovi

Vladimir IvićMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara