Zvezda bez Ivanića u Milanu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.21. | 17:26

Jako loše vesti sa stadiona Rajko Mitić

Crvena zvezda je dominirala, odigrala odličan meč u Subotici, ali je grozničavo morala da juri prednost Spartaka, i na posletku stigne do tri boda golovima Mirka Ivanića i Seku Sanogoa. Ipak, tri boda sa severa Srbije su preskupo plaćena. Prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, srpski šampion će revaš meč protiv Milana na San Siru dočekati bez najboljeg fudbalera ovog proleća, Mirka Ivanića.

Bivši kapiten Vojvodine, kreator 20 Zvezdinih golova u ovoj sezoni (14+6), požalio se na povredu primicača odmah posle meča u Subotici. Prve prognoze nisu bile crne, ali posle dodatnih pregleda kreativnom vezisti je dijagnostifikovano oštećenje mišića. Trener crveno-belih Dejan Stanković – u slučaju da ne dođe do preokreta- ostaće tako bez najjačeg aduta i igrača koji je i tokom 90 minuta prve utakmice ostavio odličan utisak. Ivanić je inicirao akciju koja je prethodila penalu i izjednačenju u režiji Kange, sjajno se nosio sa Tonalijem i Meiteom, a gotovo savršenu partiju mogao je da dopuni pogotkom u mreži Donarume.

Izabrane vesti

Ovog proleća Mirko Ivanić je postigao tri pogotka. Nagovestio je preokret u Subotici udarcem glavom posle odigravanja Milunovića. Precizan je bio u Nišu za tri boda, dok je u Novom Pazaru potvrdio trijumf crveno-belih.

I pre novih informacija o Mirku Ivaniću, Crvena zvezda je bila u jako teškoj situaciji. Zbog žutih kartona Dejan Stanković će biti lišen usluga najstandarnijeg štopera Nemanje Milunovića, van konkurencije će biti i Milan Rodić, ali to nije sve. Povreda je iz ritma izbacila Aksela Bakajoka, ranije Strahinju Erakovića i na posletku Mirka Ivanića.

U moru loših jedna dobra vest: Filipo Falko biće u konkurenciji za duel protiv Milana. On je meč u Subotici završio u 27. minutu kada se požalio na bolove u loži. Trener crveno-belih Dejan Stanković ga je odmah povukao sa terena i sačuvao ga za Milano. .

Bivši igrač Lečea bi uz Gelora Kangu i El Fardu Bena trebalo da čini ofanzivnu trojku Zvezdinog veznog reda.. Mada glavni problemi se kriju u odbrani. Vrlo je neizvesno ko će biti na poziciji levog beka u odsustvu Rodića, pošto se Marko Gobeljić oporavlja od povrede zgloba dobijene u petom minutu prvog meča protiv Milana. Ili ko će biti treeći štoper pored Degeneka i Pankova, ukoliko se Stanković odluči za sistem iz prve utakmice. 


tagovi

Mirko IvanićGelor KangaFilipo Falko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara