Srđan Babić (©MN Press)
Srđan Babić (©MN Press)

Zvezda ćutala, predsednik Brage se naljutio: Babić za sada ostaje na Marakani

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 14:01

Nije isključeno da do transfera, ipak, dođe

Crvena zvezda će u narednu sezonu ući sa značajno promenjenom defanzivnom linijom. Nemanja Milunović je odbio novi ugovor i kao slobodan igrač otišao u Alanju, a iz Bajer Leverkuzena je stigao Aleksandar Dragović, dok je Srđanu Babiću istekla pozajmica u Famalikau.

Od starosedalaca tu su Miloš Degenek, Radovan Pankov i oporavljeni Strahinja Eraković. Videćemo li hoće li svi oni biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću za predstojeće izazove ili će biti još promena, pošto su aktuelne priče oko mogućeg dolaska Aleksandra Kolarova, koji se u smiraj karijere prošle sezone u Interu prekomandovan sa levog beka na levog štopera u formaciji sa trojicom pozadi, kao i odlazaka Degeneka i Babića.

Izabrane vesti

Dobrim igrama u portugalskom prvenstvu 25-godišnji Banjalučanin privukao je pažnju Brage, koja je kontaktirala crveno-bele povodom informacija o otkupu ugovora i ponudila 1.3000.000 evra uz 10 odsto od naredne prodaje, međutim, po saznanjima Mozzart Sporta, došlo je do zastoja u vezama, zbog kojih je klub sa atraktivnog stadiona "Kamenolom" odustao od daljih pregovora.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Preciznije, Crvena zvezda nekoliko dana nije poslala zvaničan odgovor Portugalcima pod obrazloženjem da Real Sosijedad - od kog su crveno-beli februara 2018. otkupili Babića za 800.000 evra - ima pravo preče kupovine. Takav potez razljutio je prvog čoveka Brage, Antonija Salvadora, koji je rešio da odustane od namere da ispuni veliku želju svom treneru Karlosu Karvahalu i dovede mu Srđana Babića.

Iskustvo nas, ipak, uči da su obrti tokom prelaznih rokova i te kako mogući i česti, tako da nije isključeno da Babić, ipak, sledeće sezone zaigra u Bragi.

Njegov ugovor sa srpskim šampionom važi još šest meseci, do kraja 2021. godine, pa u slučaju da ovaj transfer ne bude realizovan, očekuje se produžetak saradnje sa crveno-belima.



tagovi

Srđan BabićFK Crvena zvezdaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara