Aleksandar Katai i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović (©FK Crvena zvezda)
Aleksandar Katai i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović (©FK Crvena zvezda)

Zvanično: Crvena zvezda i Katai još tri godine

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 13:09

Plata se neće mnogo menjati, ali bonusi će biti povećani

Aleksandar Katai i Crvena zvezda produžili su saradnju do 2024. godine, kao što je Mozzart Sport najavio pre nedelju dana.

Po novom ugovoru sajajni krilni napadač neće imati značajno promenjenu platu, koja godišnje iznosi oko 600.000 evra, ali će mu biti povećani bonusi za lični učinak, kao i timske uspehe.

Izabrane vesti

Postojala je mogućnost da 30-godišnji dribler iz Srbobrana napusti crveno-bele ovog leta, po drugi put u karijeri, i preseli se u Aziju, međutim, na opšte oduševljenje navijača, sada je izvesno da se to neće dogoditi.

Jedan od najboljih igrača srpskog šampiona u prošloj sezoni obavezao se na trogodišnju vernost, što znači i da bi mogao da završi karijeru u klubu sa stadiona Rajko Mitić. To bi ga definitivno svrstalo među klupske legende, uz sjajne nastupe u oba mandata.

Aleksandar Katai sa menadžerom Bojanom OstojićemAleksandar Katai sa menadžerom Bojanom Ostojićem


Katai je prošle sezone, uprkos zdravstvenim problemima zbog kojih je pauzirao nekoliko meseci, bio jedan od najzapaženijih igrača u timu Dejana Stankovića. U 34 utakmice postigao je 17 golova i imao devet asistencija. Prethodno je blistao u sezoni 2015/16, kada je prvenstvo završio sa 21 pogotkom i devet asistencija, uz osvojenu titulu, što mu je donelo transfer u Alaves vredan 3.000.000 evra.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Nije se naigrao u Primeri, pa je posle nepune dve sezone otišao u Sjedinjene Američke Države, gde je bio član Čikaga i Los Anđeles Galaksija. U Crvenu zvezdu se vratio prošlog leta, pošto je posle ispada supruge Tee na društvenim mrežama raskinuo ugovor sa Galaksijem. Ispostavilo se, na sreću po crveno-bele.

Podsetimo, Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku angažovala Aleksandra Dragovića, a ostala bez Nemanje Milunovića koji nije pristao na produžetak ugovora. Čekaju se novi potezi...



tagovi

Aleksandar KataiFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara