Komentari na vest

Zvezda između dve krajnosti i reč junaka poslednje pobede u Humskoj: Pusti sada političku korektnost...

M

Moj osecaj

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto, svi ocekuju mrljavu igru, na nulu. Ja bas imam neki osecaj da cemo ih odvaliti i to u jednom poluvremenu. Da ce biti nesto kao ona 2008, doduse pred praznom marakanom. Ruzan dan, odvratno vreme, Partizan poveo iz onog odbitka iz kornera i onda smo im nabili 4 komada. Takav neki osecaj imam. Cak i zelim da primimo gol na pocetku, da bi ih urnisali do kraja.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Мртвило у најави. Звезда одржава разлику и непоражени на гостовању. Управа Партизана жали за " заслуженом" победом и ето то је доказ да су на правом путу.
V

VeritaS

pre preko 1 godinu

Niko da napise da partizan ima jednu ligasku pobedu u zadnjih 5 i po godina.I samo jednu ligasku pobedu u zadnje 3 godine.
F

Familija

pre preko 1 godinu

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
C

CoaŠmrkas

pre preko 1 godinu

Adolfo Gaich, sipaj neka boli jos jace. Kompleksi drmaju najstrasnije
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Taj, po njegovoj statistici, daje 1,5 gol po sezoni ( 3 gola u zadnje 2 sezone ), baš su ga uboli, super. A onaj drugi dvometraš, 43 utakmice - 4 gola. Ma baš će oni da ga daju, mozda negde u februaru :-)))
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Prvenstvena ko o svaka druga što je između svetskog i evropskog šampiona i kluba koji nije najveći ni na svom brdu. Oni će da zapnu,a nas će biti baš briga da se cimamo.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Izgleda ni Makabi nije najveci u Haifi, Serif nije najveci u Tiraspolju i Omonija nike najveca u Nikoziji, pa se niste htjeli pretjerano cimati.
P

Paglu si

pre preko 1 godinu

Haha Koliko ti imaš godinica? Jel si završio školu, barem osnovnu? U ovoj utakmici nikad nema favorita zato se i zove derbi. U periodu kad je Zvezda bila prvak Evrope znao je Partizan da ih pobedi, kao što je i njh Zvezda znala da otkine sa 3:0 kada su prvi put igrali Ligu Šampiona pod Mateusom. Možda i nikad gori Junajted pobedi Liverpul pre 10-tak dana a svi nagađali koliko komada će Liverpul da ima uvali. Zaključak je jasan. Ovde se pobeđuje zbog poteza jednog igrača, trenutka inspiracije, greške protivnika, greške sudije, itd. Pogotovo u ovom derbiju gde već decenijama nema fudbala, već je rovovska bitka a la Verden 1914.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

@Sto si tolko glup Nema favorita? Kako moze da nema favorita izmedju svetskog i evropskog sampiona i kluba koji nije najveci ni na svom brdu? Daj saberi se. Sta ti decko pises? I jos poredis okrsaj Mancestera i Livrpula. Pa to jeste derbi jer je okrsaj svetskih i evropskih sampiona, a ne kao vecerasnja utakmica gde ima jedan klub na nivou Macestera i Livrpula i jedan klub na nivou Dag i Reda.
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Ima tu problem.Ovi prodase Ohija a napad danas ciniti povredjeni Pesic i igrac koji sest meseci praznu kartonsku kutiju na ulici nije sutnuo a kamoli loptu na fudbalskoj utakmici.Pa izgleda da danas Kataji,Ivanic i Bukari moraju da odrade posao ma da Kataji i Bukari mi ne ulivaju neku nadu.
C

Cirkus doo

pre preko 1 godinu

I 2016 su pobedili uz pomoć policajca iz vrbasa, neću ni ime da mu pomenem jer ne zaslužuje, penal koji se sa meseca video nad Necom Mihajlovićem nije svirao, izmislio slobodnjak da bi loptu pomerio skroz iskosa do maltene centra šesnaesterca, nikad niste ni pobeđivali bez pomoći sudija, saveza i države, a nekad čak ni tada niste pobeđivali kao kad ste vratili loptu iz gol auta, slatki mali moji sektaši...
@

@cirkuzant

pre preko 1 godinu

Znas li ti druze da je Tokyo najveca svetska metropola? E tamo je Zvezda ostvarila najvecu pobedu (3:0 pritiv najboljeg tima juzne Amerike) i najveci uspeh (svetski sampion). Tvoj klub je samo lokalna velicina i kad vam dodjete svetski sampion normalno da ginite da se pokazete. Tipicno za manje klubove. I ipak ste na -30 u derbiju ;-)
T

Tzat

pre preko 1 godinu

I vasa zadnja ligaska pobeda, je bila zahvaljujuci ponostenom cistom golu Miluna.Septembra 2019.
A

Alo indijanci

pre preko 1 godinu

Kada ce mozgovi zatucani da shvate da vrednost igraca po transfermarketu nije budzet kluba...
G

Gost 22

pre preko 1 godinu

Pa dobro nije, ali nije baš da je i pogrešan reper
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Apsolutno je pogrešan reper. Ali apsolutno.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Od tih sest godina Zvezda je pa barem 80% derbija igrala kada je vec pobegla mnogo ili bez 3-4 startera a par puta i nakon meceva lige sampiona.
R

Ris

pre preko 1 godinu

U tih 6 godina četiri puta je bilo 1:1 i sva četiri puta je Zvezda stizala prednost! Partizan je trebao dobiti bar 2 od te 4 utakmice! Koliko god čudno zvučalo, bilo bi zdravije za vas da ste izgubili koji put! Nekada se iz poraza pogotovo ako imaš deset bodova više može dosta toga naučiti. Recimo, možda uprava ne bi toliko prala pare preko igrača nego bi dovela pravog beka,zadnjeg veznog i špica.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Мени то говори да Партизан не може да победи ни кад поведе, а Звезда може да изједначи кад хоће.
3

333

pre preko 1 godinu

Partizan 3 godine nije pobedio u derbiju sto ne pisete o tome ?.
I

Iz haife moji

pre preko 1 godinu

Ljudi razlika u budzetima je svake godine bez preterivanja 20 miliona, predsednik i stranka samo bacaju pare u komsinicu, a ona se bruka gde stigne. I onda kao Partizan nije dobio dugo Zvezdu. A ovi jos gori, imaju 100x vise od cele lige a ne mogu Partizan da dobiju
P

Ponovo lazete

pre preko 1 godinu

Koliko vi lazete, najskuplji igraci zvezde i partizana imaju slicne plate.. oko 600.000 evra.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Zvezda ima 3 tima a partizan jedva jedan tako da je nebulozno uopste porediti...I vi sa ta tri tima odlazete utakmice u superligi...da nije smesno bilo bi tuzno...I onda dodje makabi pa vas pretrci u obe utakmice...Videcemo vcrs, zvezda je favorit al u derbiju se nikad ne zna...
T

Tozimir 74

pre preko 1 godinu

Druže, teši se tako još puno godina, molim te, nemoj da razmišljaš o vašoj upravi, raspadanju kluba... Najveći problem je država za vas, oni su postavili i ovu upravu, jeste, oni vam prave dugove, oni vam dovode propale igrače... Gde vi živite, u nekom paralelnom univerzumu? Hoćete ikada da prerastete teorije zavere? Suoči se sa problemom, loši ste, loše poslujete, vaš trener već par puta indirektno izjavljuje da igrači ne dobijaju dinara, i šta je tu problem? Uprava, menjajte je, pravite proteste, visite non stop ispred stadiona i uradite nešto, a ne da ti najveći uspeh bude to što nas je Makabi izbacio (vidim po niku). Dok god vam je bitnije da Zvezda izgubi, ispadne iz Evrope, do tada ćete propadati, jer vi ne gledate svoj problem, nego da komšiji crkne krava.
@

@dan123

pre preko 1 godinu

I to je glupa prica. Zvezda 32 igraca pid ugovorom partizan isto 32 igraca. Vudi trqasfeemarkt
S

Sale kamiondzija

pre preko 1 godinu

@Tozimir74 Batice, i da promenimo upravu, nista se sustinski nece promeniti, docice neki novi klimoglavci i poslusnici koji ce da nastave gde su stali Vazura i Vucelic. Nego majke ti, kakve veze ima Partizanovo propadanje sa tim sto vam zelimo da nizete neuspehe u Evropi? Isto to smo vam zeleli dok je Partizan bio na vrhuncu moci i snage u periodu sestogodisnje dominacije. Uprava je srozala Partizan, a doveo ju je onaj sto lebdi ne samo nad Marakanom nego i nad drzavom Srbijom evo vec 10 godina.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...a ko je lebdeo nad sestogodisnjom dominacijom???
P

Partizanovac⚫⚪⚫⚪

pre preko 1 godinu

Zvezdasi mi se pitamo⚫⚪⚫⚪
b

biće teško, biće..

pre preko 1 godinu

Pitate se koliko komada u vašoj mreži
Z

Zvezdas///

pre preko 1 godinu

Da je zvezdina odbrana sigurna ne bi bilo problema ali je zvezdina odbrana krs....Da je odbrana na nivou napada bilo bi sigurno 0-2 makar...Ali nije zato je veceras nije nista sigurno
G

GROF OD MILUTOVAC

pre preko 1 godinu

IBANJEZ JE U PRAVU,ZVEZDA JE ZA DVE TRI KLASE BOLJA OD SVIH,A TO JE POSLEDICA STO IMA SPONZORA PRVORODJENOG PA IMA 30 DO 40 PUTA SKUPLJI TIM OD OSTALIH . MADA JE I TRI PUTA SKUPLJA OD OMONIJE I MAKABIJA PA BI FAFANJE. A STO SE KRALJA KATAIJA TICE DA NEBI NJEGA ZVEZDA BI IZGUBILA OD SERIFA,OMONIJE MAKABOJA ALI ZAHVALJUJUCI KRALJU KAO STO JE KATAI ZVEZDA LADNO PROSLA!!STO KAZE MOJ DEDA DA MI JE MOZAK ZVEZDASA DA SE SLATKO ODMORIM U OVOM ZLATNOM DOBU
S

Sone3281

pre preko 1 godinu

Istog sponzora inate i vi u kosarci pa Zvezdi nije bio problem da vas pometla
M

MNM

pre preko 1 godinu

Katai vas delje kad god vas vidi:)
P

PogledajteSemafor

pre preko 1 godinu

Sve veci pritisak na Zvezdu, Nate, ne igra dovoljno efikasno i dobro. Hehehehe. Pogledajte semafor.
W

Walt

pre preko 1 godinu

A i taj zadnji put kad su pobedili na Jna je bilo uz tešku sudijsku krađu jer je Partizanu poništen čist gol i nije dosuđen penal, tako da u suštini nisu pobedili jedno deset godina na Partizanovom stadionu. Zvezda se plaši gostovanja Partizanu jer je to jedina utakmica gde se protivnik jako bori i gde im publika nije naklonjena a na to nisu navikli jer se inače šetaju ligom.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Trenutno Zvezda ima 18 pobeda više u prvenstvu. Toliko o strahu!!!
@

@rasa p

pre preko 1 godinu

19 pobeda vise ima Zvezda u prvenstvu a ukupno 30 vise ;-)
M

MNM

pre preko 1 godinu

Vi na Rajku niste 18 god ejjj
D

Dafuq

pre preko 1 godinu

Ajde sto Zvezda nije dugo dobila na JNA, ali Partizan sto vec tri godine nema pobedu u derbiju kod kuce. Stadion podno bunkera neosvojiv i za crno bele.
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Auuuu, kakav naslov i kakav tekst novinara. Koja crna sumnja i u šta. Ovaj tim je toliko kvalitetniji od ostalih timova da je to smešno. Pa i City i PSG ulažu milijarde i ne stignu do polufinala LŠ.
a

ajde budite realni

pre preko 1 godinu

problem je sto smo mi u gostima Mladosti iz lucana dali svega 2 gola a neki ovce ocekuju da dobijemo sa tri razlike...

Bojank91

pre preko 1 godinu

Partizan mora da napadne. Jedino je opasno ako neku frljoku ubace Borjanu pa bunker i katanac.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Za klasu smo jaci,bas tako.Da se manemo kliseiranih izjava kako je u Derbiju sve moguce.E,pa nije.Bajern dere Dortmund uvek i svuda.Zaista je ovo prilika da ih otresemo,da ne znaju gde je levo.Realno je da bude 2-3 razlike,tipa 2:0,3:0 eventualno 3:1.Kad moze Hamrun i Nis da im daju 3,mozemo i mi.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Hamrun i NIs im je dao 3 gola ali kod kuce, potpuno drugacije mesto , dajte mi da dobijemo 0:1 , kvaota od 2.40 dovoljno govori ako malo bolje razmislite....
G

Gostuzzz

pre preko 1 godinu

neko nam je previše poleteo,bićete opet spušteni na zemlju kao na onom derbiju posle ulaska u LŠ 19/20
#

#p

pre preko 1 godinu

@Gostuzzz Nema favorita. Prostim rečima-to je derbi. Seti se 121. derbija.

07.08.16

pre preko 1 godinu

@alo bre...Mani se.Kiprani im utrpali na Jna dva komada,tako da.....