Zvezda: Platili smo 500.000 evra i doveli Mitrovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 17:54

Crveno-beli završili još jedan posao u prelaznom roku

Gotovo je, Crvena zvezda je angažovala još jedno pojačanje. Doskorašnji krilni fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović novi je član srpskog šampiona. Tu vest crveno-beli su obelodanili i na zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

“Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je u skladu sa ugovorom definisanom izlaznom klauzulom za igrača Stefana Mitrovića, ponudio i uplatio danas 500 hiljada evra uvećanih za pdv na račun Radničkog iz Niša. Na taj način Stefan Mitrović je od danas član FK Crvena zvezda i staviće se na raspolaganje šefu stručnog štaba našeg kluba Dejanu Stankoviću”, stoji u saopštenju crveno-belih.

Stefan je rođen u Kruševcu, deo detinjstva proveo je u Kanadi i ima pasoš i te države. Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine, a za reprezentaciju Srbije igrao je u kategorijama do 20 i 21 godine.

Pažnju javnosti Stefan Mitrović je skrenuo na sebe, odličnim igrama na početku ove sezone u Mozzart Bet Superligi. Protiv Crvene zvezde je bio ubedljivo najbollji akter u redovima Nišlija, do te mere je impresionirao Dejana Stankovića da je temperamentni stručnjak tražio od uprave da dovede brzonogog krilnog fudbalera. Vrlo dobar je bio i u sudaru sa Partizanom, posebno u duelima sa Filipovićem, mada je promašio nekoliko izglednih prilika. Veruju na Marakani da će sa Stefanom Mitrovićem dobiti još više na brzini.

Verovali su u Nišu da će dobiti više novca od izlazne klauzule, posebno što je za usluge krilnog igrača bilo zainteresovano još nekoliko klubova. Ipak, Zvezda je iskoristila veliku želju Stefana Mitrovića da karijeru nastavi u Ljutice Bogdana. I kompletirala transfer.


tagovi

Stefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara