Komentari na vest

ZVEZDA – PRELAZNI ROK: Rekordna ulaganja od 11.700.000 evra i veliko čišćenje svlačionice

V

Vlada79

pre 8 meseci

Taman pomislim ove godine nismo kiksnuli sa novajlijama, dobro Addo i nije nesto a Kabic je jos mlad i treba ga sacekati, mozda nesto zna, kad ono pljusnemo 4 miliona za centarfora a on covek veze sa zivotom nema....
V

Vger

pre 8 meseci

JBT ladno zaboravili na Bukarija i Mitrovića!!! Pa i oni su bili prošle godine starteri alo bre!!!!
P

Podriguša

pre 8 meseci

Naziru se jasni obrisi rekordnog prdeža.
f

ff

pre 8 meseci

Samo sto jos nisu izvrsili uplatu Vosi za Kabica, provereno ovi nesretnici iz NS svaki dan zovu ali ništa!
X

Xyz

pre 8 meseci

Ulozili 0 ili 12 miliona isto cemo se boriti za to trece mesto, bez neke razlike i uticaja na ishod.

Delija

pre 8 meseci

Racunica jasna, 12 prohod isto toliko rashod 25+ od LŠ plate i ostali troskovi. Dosadili ste komsije odakle pare.
B

Batman4Ever

pre 8 meseci

Žestoki porazi u LŠ grupi, eventualno 1 bod u grupnoj fazi, osvojiće titulu zbog smiješne konkurencije i Barak neće dočekati kraj sezone. Ponavljam.
c

cjepka123

pre 8 meseci

Smaraš tebra, ponavljam.
A

Ajjjdeeeeeee????!

pre 8 meseci

Mi očekivali 9 -11 bodova!!!

Delija

pre 8 meseci

Dosadan si ko tesne gace!
M

Manche

pre 8 meseci

Prioriteta radi, ostavicu komentar. Kao veliki Zvezdas radujem se svakom Zvezdinom uspehu, i s tim u vezi Ligi Šampiona ove godine i dobrom timu koji imamo. Ali ova prepucavanja ko je koga koliko platio i u fudbalu i u kosarci gube svaki smisao ako pogledamo da nam je zivotni standard sve gori. Sad je postalo normalno da nam narod gladuje braco i sestre.
R

Raša P

pre 8 meseci

Iz koje si zemlje? Lupaš političke gluposti!
К

КОМШИЈАНО.ГЛАВАТА

pre 8 meseci

Главоњо јел си по кафићима? Јел си купио сезонску за Партизан или ће поново да сецка линк? Добро увео си МТС имаћеш да гледаш Звезду у Лиги Шампиона.
M

Marek

pre 8 meseci

Zvezda, zaista, pod ovom upravo obara sve rekorde i postiže onom što nikom ranije polazilo za rukom. Ukupan akumulirani gubitak FK Crvena zvezda u 2023. iznosi 8.896.562.000 dinara, odnosno 75.909.232 evra. (76 miliona evra). Tome treba dodati i nedavnu pozajmicu od 10 miliona evra od privatne firme UNION COOS DOO osnovane 2021, kojoj je Zvezda u obavezi da vrati 12,5 miliona evra.
D

DDF

pre 8 meseci

Na kraju sezone verujem da dug nece se promeniti,opet niko nece smeti da pita gde je"ispario"novac
S

Saša_PFC

pre 8 meseci

Zvezda je pod ovom upravom je dozivela sve ono sto nije dozivela ni pod jednom drugom upravom do sada.Ovoj upravi je otpisan dug od 42.mil.evra i pored toga ova uprava duguje 25.mil.evra sto je ukupan dug za 9.god.67.mil.ecra dok su sve ostale uprave za 50.god.napravile dug od 50.mil.evra.Dalje...ova uprava je Zvezdu dovela na najnize grane gde su gubili utakmice u Evropi teniskim rezultatima 0:6-1:6...imate na internetu izjave zvezdinih zvezda Pizona i D.Savica koji kazu da nije smelo da se desi da Zvezda izgubi 3:0 nebitno je protiv koga su igrali.Ova uprava je ponizila C.Zvezdu kroz koju su za 9.god.proslo preko 60.stranih igraca koji su proglaseni za najvece promasaje u istoriji kluba.Ova uprava je napravila nezamisliv posao u istoriji kluba...svaki klub u Super ligi Srbije napravio je ove sezone bolji izlazni transfer od C.Zvezde koji su usput bili prvaci drzave na diskutabilan nacin pa zbog toga i placaju ceh problemu da prodaju igraca a kada ga posalju na pozajmicu onda placaju pozajmicu Borjanu 400.hilj.evra.Neverovatna je stvar da C.Zvezda vara fudbalske klubove po Evropi i moli ih da im novac uplacuju na privatne racune po Nemackoj umesto u klupsku kasu.Najveca sramota kluba je da ga vodi lice sa poternice...covek koji ima veci uspeh u kriminalu nego u sportu...nazalost to je realnost C.Zvezde kako u fudbalu tako i u košarci a kad tad zavrsice se i ova bajka samo sto posle toga nece postojati isti klub.
m

ma da bre to

pre 8 meseci

batice, posto baratas ozbiljnim informacijama, reci ti meni kako mi zivis...imas li barem 3-4 somica eurica platicu? mora da nam ovaj komentar ostavljas iz madere ili sa nekog zanzibara...ili si pak iz nekog sela pokraj leskovca ili recimo kule, nemas posao, mama i tata ti daju soma dinara za pljuge i kafu...devojku (zenu) nemas naravno i frustriran si jer klub za koji navijas nema nikakve rezultate, a o odlasku na stadion da i ne pricam....
R

Ranzo

pre 8 meseci

Najbolje pojacanje koje je doslo u Zvezdu nije kostalo nista... Buduci najbolji srpski igrac, Vladimir Lucic.
g

gostttttt

pre 8 meseci

Dobar je mali, samo da nastavi da radi i biće još bolji.
J

Janbo85

pre 8 meseci

Odlican mali, samo da ga zaobidju povrede i starlete
Y

YayaT

pre 8 meseci

ako je pravde i Boga;neka udje Magiko i utisha Etihad;) a vi pisite kako je ovakav ili onakav..
L

Ludilo mozga

pre 8 meseci

Promeni dilera pod hitno
к

комшијано.главата

pre 8 meseci

Промени кафић и макар једном иди на утакмицу Партизана.
Y

YayaT

pre 8 meseci

dajte novinarima posao....
Z

Zvezda le

pre 8 meseci

Ako pored ovoliko uloženih miliona ništa ne uradimo u Evropi ni ove godine, bolje da se sami ugasimo nego da nam uefa opet pokuca na vrata..
N

Nenad1246

pre 8 meseci

A šta bi ti da uradiš za 10M u LŠ?
s

svašta!!!

pre 8 meseci

Da li si ti svestan šta si napisao?!Pa ovo što smo mi uložili nije ni blizu ulaganja jednog Mainca na primer,i ti postavljaš uslov da se napravi rezultat u LŠ!
Z

Zvezda le

pre 8 meseci

Ako pored ovoliko uloženih miliona ništa ne uradimo u Evropi ni ove godine, bolje da se sami ugasimo nego da nam uefa opet pokuca na vrata..
D

DžoniKovacevic

pre 8 meseci

Koji milioni, ovo je sica, vecina je dosla za dzabe, a moras da ulozis i das nesto da bi ti se vratilo, ovako i treba da se posluje pametno i planirano, a ne ofrlje kao nekada sa raznoraznim promasajima, ova ekipa je sasvim respektabilan sastav, videcemo sta ce biti, treba sve to sada ukombinovati i uskladiti.
a

au

pre 8 meseci

Ja samo cidim nezrelost da ne kazwm glupost u ovim komentarima, ko je koga u kom sportu vise platio cija je plata veca i tome sl. Alo deco politika diktira sve gde je sd partizan bila je zvezda i obratno ce biti... Tako ce biti stalno problem sto narod losije zivi a sport odavno je prestao to da bude u srbiji
z

zanzi

pre 8 meseci

Realan komentar. Prave navijače zanima rezultat a ne ko je više potrošio. A sve to diktira politika. Nema tu više sporta
v

v1ad

pre 8 meseci

Vrhunski odradjen prelazni rok. Vi pricajte iz fotelje sta hocete. Tim je sad mladji, sposobniji da igra moderan, napadacki fudbal, ima vecu trzisnu vrednost, bolji potencijal za prodaju, oslobodili smo se skarta tipa Pesic, Srnic, Gobeljic, pojedincima koji u Evropi ne mogu da doprinesu (Kanga, Katai, Rodic) je smanjena uloga. A na sve to smo u solidnom plusu u prelaznom roku. Realno je sa ovim timom da budemo treci u grupi.
D

Don Vito Corleone@vlad

pre 8 meseci

@vlad – ovaj što se potpisuje kao “vlad” je prava iskarikirana paradigma za bota-navijača Zvezde, kao što je i Homer Simpson paradigma za prosečnog Amerikanca! Odakle ti znaš da je ovo vrhunski odrađeni prelazni rok?! Ti si ili novi Tarabić, ili si gledao u pasulj ili olovo! Tvoj komentar je stereotipna banalizovana priča, samo isijavaš demagogiju i iluzije, a masovna idolatrija i poltronstvo ti se utrkuju. Sačekaj da odgledaš utakmice protiv TSC, Partizana i barem dve u grupnoj fazi LŠ, pa onda nešto reci o gromadama koje su dovedene u prelaznom roku! Zaista neverovatno!
p

poručnik

pre 8 meseci

Mili moji,kad Barah udari Gvardioli visoki presing,Englezi neće znati šta ih je snašlo 🤣🤣🤣
i

igor978

pre 8 meseci

Ovo nije potpuno tačan podatak, 11.700.000€ su troskovi koje će zvezda platiti za transfere OVE GODINE, ali su ostale i rate koje treba platiti u narsnim godinama. Samo poslednju dvojicu su platili skoro 9 miliona EUR.
r

radamelo

pre 8 meseci

Tacno nije potpuni podatak ukupno ce nas izaci 11 700 000, a od toga 9 miliona ide na nekoliko rata odnosno godina. Sto znaci da smo ovo leto platili izmedju 5 i 6 miliona za obestecenje igraca.
П

Петровград

pre 8 meseci

Мили Боже колико глупих људи, сачувај и саклони.

BorisPL

pre 8 meseci

Od sezone 17/18 Crvena Zvezda je samo na razlici transfera,znaci kupovina i prodaja igraca ,po Tranfermarketu u plusu 29 330 000€,to je lako proverljivo,na taj novac dodas ucesca u grupama Euro takmicenja . I onda se cudite odakle nam novac ?!? Pravo pitanje odakle Partizanu novac? Gde su i sta oni igrali zadnjih godina,kao i sta su prodavali,a sta kupovali?!?
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Ако не будете први у групи након оволико уложених народних пара, треба вас угасити.
N

Nishlija

pre 8 meseci

Cekaj, ovo kaze navijac kluba cija je mreza napunjena u dvomecu sa Dancima i koji grupnu fazu ove sezone nece ni videti... Doveli ste 11 igraca!!! Vi svoje probleme resavate time sto pljujete komsiluk! Probleme vam je napravila nesposobna uprava koja je i pored drzavnih para nije znala da stvori jak i stabilan tim.
D

Da mi je tvoja pamet!

pre 8 meseci

Zvezda ulozi 15m u tim. Man.City 950m u tim. I mi da budemo prvi? Bili bi prvi u danskoj ligi jedino.
T

Tarantula

pre 8 meseci

Ma kakvi,ako ne igramo finale sa uloženih 11 milki,iliti nedeljnom platom Halanda,treba da ustupimo mesto vama ili tsc da probate sledeće godine,pa daće sudbina da ne naletite na Dance!!Hahhahaha
D

Dejani

pre 8 meseci

Ako ugase Zvezdu Partizan bi opet bio treći i igrao bi kvalifikacije za LK i vjerivatno opet ispao
m

mikac678

pre 8 meseci

Sve lepo samo da li je Zvezda vratila onih 10 miliona evra što pozajmi, zna li se šta!
1

12345m12345

pre 8 meseci

cim partizan plati porez..
m

mare8

pre 8 meseci

u ulaganja se ne racunaju plate porezi..Olejniku par miliona za potpis..renoviranje Marakane..da li je vratila . pitaj Babovica i ovako ce tih 4 miliona pokloniti kk
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

NEKO 6 TITULA ZA REDOM A NEKO 6 KOMADA OD DECE IZ DANSKE,CISTO DA PODSETIM!
A

A,

pre 8 meseci

Neko 3 komada od najmladje tima u celoj Evropi za sat vremena, da morala ona deca da povuce rucnu i da stanu.
N

Nordsjeland

pre 8 meseci

IMA JEDAN KK KLUB KOJI SAMO PANTERA PLACA 2.5MIL GODISNJE,UKUPNO 5.MIL ZA NOVI DVOGODISNJI UGOVOR,A TO NIKO "NIJE SKUPO" JEL TAKO?!

Sakur

pre 8 meseci

Isto kao i vi sabaza za dve godine ajde nastavi dalje sa nabrajanjem igraca pa da vidimo gde cemo stici,mozes slobodno da uzmes i nekog fudbalera Partizana sta ste se uhvatili samo za Pantera kod vas ima 10 pantera sa takvim platama sto u kosarci sto u fudbalu
I

Ima

pre 8 meseci

I jedan klub sto platio Motiku 2,5 miliona da igra omladinsku ligu
R

Realni Arth

pre 8 meseci

U suštini, svi su bogatiji od Zvezde, a da li ce svi u grupi biti bolji, to ćemo da vidimo. Vidim Grobari kazu"šta ćete da vidite osim igre u nasem kaznenom prostoru, ok, logicno je zar ne, jer Siti je primorao i jedan Real tako da igra, pa sto ne bi i nas! Ali valjda vi pamtite reći vaseg maga Duleta koji je cesto rekao da igrati protiv boljih znaci da i ti napredujes i individualno i ekipno, a protiv koga vi cete igrati? Sto se tice prelaznog roka, otisli nam 14 dosli 10, uz to, samo od prodaje pokrili, a osim odlaska Erakovica, sve drugo je ok, znaci dolazak Stamenica, Kabića, Krasoa, Ðige, Korejca, Olajnike i ovog Šerifa, uz Dragovica, Ivanica Bukarija, Kataia, .........mislim da smo napravili jaci tim, uostalom vreme će pokazati! Ako Bog da, uz malo srece uzmemo 3 mesto, to će tek da bude slag na tortu, i ako potajno se nadam da i sa nemcima smo u nekakvom bliskom egalu, pa nikad ne reci nikad! Pozdrav i srecno veceras na brdu, a posebno srecno protiv Sitija, sta god i kako god Zvezda se voli!
S

Saša_PFC

pre 8 meseci

Nažalost promasio si temu u svom postu i nisi se uopste dotakao onoga sto pise u ovom tekstu.Olaksacu i tebi i nekim zvezdasima koji veruju u Terzine bajke da Deda Mraz zaista postoji.Imate podatak koji moztz naci da je C.Zvezda jedini klub u Super ligi Srbije koji posluje u jednoj seeoni u minusu...pazite jedini klub.Svi ostali klubovi budu barem na pozirivnoj nuli cak i oni klubovi koji neigraju u Evropskim takmicenjima....dakle onda dolazimo do podatka da je jedini klub u Evropi C.Zvezda kojoj se ne isplati igranje u Ligi Šampiona.Ovde smo procitali u tekstu koliko je Zvezda zaradila prodajom igraca a koliko je potrosila na dovodjenje novih igraca.Shodno tome video sam frampatan podatak...svi klubovi u Evropi kada dovode igraca placaju ih ispod realne cene a kada prodaju igrace onda ih pridaju iznad realne cene i na taj nacin zaradjuju za funkcionisanje klubaSad Sad pazite ovaj podatak...C.Zvezda sve igrace osim jednog koje je dovela je platila iznad realne vrednosti igraca neke cak ta razlika iznosi i duplo a prodala je sve igrace Osim Azarova ispod realne vrednosti igraca.Čak sta vise i igrace koje je poslala na pozajmicu recimo Borjana za njegovu pozajmicu C.Zvezda placa 400.hilj.evra..neverovatan podatak.Nisam spomenuo transfer Erakovića u Zenit sa razlogom...prosle sezone je od strane kluba procenjen na cifru od 15.mil.evra i to je provuceno kroz papire i na taj nacin je smanjen realan dug kluba...sta se desilo...naravno niko nije zeleo da plati Erakovica 15.mil.evra...C.Zvezda je od Gasproma pozajmila 8.mil.evra za placanje poreza i na pocetku ove sezone Erakovica je uzeo Gazprom za prebijanje duga C.Zvezde.Znam neko ce reci Gazprom je sponzor C.Zvezde zasto bi pozajmljivala novac od njih ali problem je sto klub vec godinama unazqd trosi sponzorski novac jednu sezonu unapred.Dakle da pojasnim kada bude doslo do prekida sponzorskog ugovora C.Zvezda ce ostati duzna Gazpromu 5.mil.evra za novac koji je potrosila unapred.
r

radamelo

pre 8 meseci

A ova teorija gazprom prebijanje para preko Erakovica je najveca glupost ikada. Tako ste isto govorili za bracu Ilic kad su potpisali za City kako je to kombinacija preko arapa i nase vlasti ili koga vec pa kad ste vi prodali Stevanovica istom tom klubu nigde se nije culo od vas za takvu kombinaciju. Ista prica je bila i za Boacija i Pesica... Naravno vi prodajete "kvalitet" a mi prodajemo jer vlast poklanja nekome nesto a za uzvrat moraju Zvezdi da daju pare...
@

@sasaPFC

pre 8 meseci

...kazes klubovi kupuju ispod realne cene a prodaju iznad realne...kako je to moguce???? ako neko kupuje ispod realne cene, to znaci da mu je neko prodao ispod realne cene. i naravno ako prodaju iznad realne, koji su to onda koji kupuju ispod cene???? kako partizan moze da posluje u plusu kada buvalno nema prihoda, nema evrope, nema navijaca. zvezda ce samo od 3 utakmice LS da ima vece prihode nego partizan cele sezone...
R

Realni Arth

pre 8 meseci

U suštini, svi su bogatiji od Zvezde, a da li ce svi u grupi biti bolji, to ćemo da vidimo. Vidim Grobari kazu"šta ćete da vidite osim igre u nasem kaznenom prostoru, ok, logicno je zar ne, jer Siti je primorao i jedan Real tako da igra, pa sto ne bi i nas! Ali valjda vi pamtite reći vaseg maga Duleta koji je cesto rekao da igrati protiv boljih znaci da i ti napredujes i individualno i ekipno, a protiv koga vi cete igrati? Sto se tice prelaznog roka, otisli nam 14 dosli 10, uz to, samo od prodaje pokrili, a osim odlaska Erakovica, sve drugo je ok, znaci dolazak Stamenica, Kabića, Krasoa, Ðige, Korejca, Olajnike i ovog Šerifa, uz Dragovica, Ivanica Bukarija, Kataia, .........mislim da smo napravili jaci tim, uostalom vreme će pokazati! Ako Bog da, uz malo srece uzmemo 3 mesto, to će tek da bude slag na tortu, i ako potajno se nadam da i sa nemcima smo u nekakvom bliskom egalu, pa nikad ne reci nikad! Pozdrav i srecno veceras na brdu, a posebno srecno protiv Sitija, sta god i kako god Zvezda se voli!
L

Lazaros

pre 8 meseci

Данас би требао да изађе са најбољом екипом ,која ће да игра и против Ситија
b

buba mara

pre 8 meseci

Najveci SAMOPROGLASENI Srpski klub,stub srbstva sa skromnim brojem Srba u ekipi...Tuga...
G

Gennaro

pre 8 meseci

Kako samoproglaseni? Sta je po tebi kriterijum po kom meris koji je klub veci? Koji to kriterijum neki drugi klub ispunjava pre Zvezde a da ja od presudnog znacaja za velicinu kluba?
b

buba mara

pre 8 meseci

@Gennaro ocigledno da ni ti a i ovi sto su lajkovali tvoj komentar niste razumeli sustinu komentara posto se tu radi o decurliji koja nemaju blage veze - sta je pisac hteo da kaze...moj komentar ne govori o velicini kluba,vec o tome da je SAMOPROGLASEN kao ISKLJUCIVO I CISTO NAJVECI SRPSKI KLUB,podrazumevajuci pod tim da u njemu igraju uglavnom Srbi a sad ispade da u ovom timu Srbe mozes izbrojati na prste jedne ruke.Zvezda jeste po velicini najveci klub u Srbiji ali je smesno konstatovati da u njemu igraju skoro 100% Srbi.Malo je tesko deci da shvate poentu price.
н

нормално

pre 8 meseci

Па кад само Срби навијају за Звезду.
D

Dejani

pre 8 meseci

Opravdano je sto vecini bode oči to sto je previše stranaca u Zvezdi. Uopšte nije čudo sto Zvezda dovodi strance. Naši igrači se radije razbjeze po inostranstvu, zaradjuju doduše malo više, ali iz mog ugla šta ti to vrijedi kada nisi kod kuće.. Primjer je Djuricic koji navodno žali sto nije igrao u Zvezdi, a sada ima priliku i ide u Grcku d a igra za malo vece pare. Nor Bahar traži spica koji ima takve i takve karakteristike, vjerovatno bi Mrkela i Terzic radije doveli neke naše, ali naši neće da igraju u našoj ligi, malo manje bi bili plaćeni i ne uklapaju se u oni sto trener zahtijeva, zato Zvezda dovodi radije strance. Jeftiniji su, lakše ih je ubijediti da dodju, možeš ih bolje prodati, i stranac ti se trudi da igra bolje iz razloga sto je stranac i sto znaju da moraju bolje da se dokažu kako bi im karijera išla u boljem pravcu.
o

ofkk

pre 8 meseci

Kada je kk partizan doveo 6 stranaca, zvali ste ih kameruncima... kako cete sada sebe nazivati?
@

@ofkk

pre 8 meseci

6 od 12 i 6 od 30 nije isto

Bojank91

pre 8 meseci

Ako ništa sigurno je bolja ekipa 10% nego prošle godine. Svi smo hteli da Erak ostane ali ko zna šta je tu bilo
I

Indijanac72

pre 8 meseci

Igra se nece menjati kod Bahara,Visok presing,napadacka igra.Napad nam je bolji deo ekipe(cak i zamene),odbrana losiji deo i to znatno.Davace se golovi ,ali i primati.
d

d. g.

pre 8 meseci

Odlazak Erakovića nismo nadomestili. Odbrana nam je prilično šuplja. Ado je očigledno Terzina kombinacija.
D

Djape45

pre 8 meseci

Ne znam za vas grobari, ali mi u utorak gledamo nasu Zvezdu u ligi sampiona

FicaKg

pre 8 meseci

Наравно да ће и они пре гледати Звезду у лиги шампиона него Партизан у суперлиги, слађе им је да гледају како ћемо пући 5:0 од ситија, нема везе што њих неки нордсјеланд трпа исто 5:0
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Sta ces da gledas,viktorije ispred crveno belog sesnaesterca????😂😂😂😂 crveno beli cirkus ahahaahahah😂😂😂😂
T

Tarantula

pre 8 meseci

Ajmo crno beli,svi onu vašu staru-TUŽNO JE BITI NAVIJAČ partizana,ŠTO SREDOM SEDI KRAJ MALOGA EKRANA, I GLEDA ZVEZDU SVETSKOG ŠAMPIONA, KAKO IGRA LIGU ŠAMPIONA, ALEALE.......
@

@Tarantula

pre 8 meseci

Da li Vaša poema može da se primeni i na utorak?😂😂😂😂
m

milos29

pre 8 meseci

Onaj osećaj kad neki lik u komentarima napiše: Još onda sam pričao... :)
U

Urkke

pre 8 meseci

Pritisak komsija na vrhuncu, ocekujemo komplekse u komentarima u Crveno-Belim vestima, Sampion i predstavnik Lige Sampiona zasluzuje da ga komentarisete. Kad ne mozete da likujete na svojim vestima, Hajde malo placite na nasim.
Z

Zaxxo

pre 8 meseci

Odlican tim,ali ima jednu manu, veliku... Treba im vremena da se uigraju, a vremena nema, u svakom sl Madjija radi odlican posao, i iskreno svi to vide da ce Zvezda rasti, i najjacu Zvezdu ocekujemo za 2-3 god. I redakciji Mozzarta i citaocima neka se sjete ovog komentara kad tim Zvezde za 3 god bude vrjedio preko 150-170 mil evra.
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Svake godine jak prelazni rok,a nema pobede vec 7.god na JNA😂😂😂😂 crveno beli cirkus😂😂😂😂
M

Mikkii

pre 8 meseci

Ne da gazda zbog mira u kuci... Ne moze protiv stita videlo se u utakmici protiv IMT, al zato protiv djece iz danske pete ekipe 0-6, tamo nema stita.

Hulk

pre 8 meseci

ujčee,taj crvenobeli cirkus gledas već 7 godina za redom...nemoj da si toliko strog
G

Gostyyy

pre 8 meseci

Dobar prepazni rok, bas dobar. Videcemo kako ce se nova pojacanja uklopiti, ali deluje da smo doveli pravi profil igraca. Ono sto mi malo bode oci je to da smo svi videli da su te tri pozicije deficitarne jos pre dva meseca, a oni su cekali poslednji cas da dovedu igrace na tim pozicijama. Ja sam jos pre turnira u Rusiji pricao da nam ovakav profil napadaca treba. Ali dobro, hvapa Vozdovcu sto im je otvorio oci. Steta sto sto dobili tesku grupu, ali bice valjda dovoljno da odemo u LE.
m

madmix

pre 8 meseci

pa da nisu čekali znaš kad bi doveli igrača kao što je hvang,nikad,znali su oni vrlo dobro šta im treba i nije to nikakva posledica Voždovca.Zvezda nema moć da bupne 10,15,20 miliona za igrača i normalno je da kad kupuje čeka kraj prelaznok roka kad cene padaju i postoji moguçnost svake vrste dogovora,za razliku od ovih dovedenih na početku koji su već bili dogovoreni zimus i nije bilo potrebno izdvajati za obeštećenja
G

Gostyyy

pre 8 meseci

Pa kakav je on igrac cemo tek da vidimo. A s obzirom na njegovu situaciju sa ugovorom, mogli su i ranije. Sem toga, imali su sigurno jos igraca koji su mogli da dodju ranije a da su bili tu u cenovnom rangu ili jeftiniji. Ali mislim da je ideja bila da se krpi koliko moze jer smo to radili prethodnih godina, pa kad se videlo da ne moze tako, onda su resili da ipak dovedu nekog. Jasno mi je da su cekali da prodje prelazni rok u drugim zemljama, pa da od onih koji nisu nasli klub na zapadu izaberu dobre igrace i privuku ih Ligom sampiona, ali to je kocka. Plus, imas manje prostora za pregovore, ako se zaglavis sa jednim igracem a on te zezne, nemas kad da registrujes drugog, zeznuto je.
R

Raša P

pre 8 meseci

Nikolašević je prodat za 500000 evra
P

Pedja108

pre 8 meseci

Dobro odradjen prelazni rok tj. nadam se da jeste, posto trojicu poslednjih jos nismo videli kako igraju i kako se uklapaju, ali verujem da ce biti dobro. Takodje je dobro i da se rascistilo sa igrackim kadrom. Objektivno, jedini koji jos nije izbacen, a trebalo je, je Kanga. Cirkuzant na terenu, protiv Novog Pazara direktan krivac za primljeni gol. Nema utakmice da ne namesti protivniku neku kontru ili sansu. Dodavanja su mu neprecizna, centarsutevi ocajni. Dok on nije izvodio kornere, Zvezda je bila prepoznatljiva po igri iz prekida i velikom broju golova. Vladan Milojevic ga se jedva resio i Zvezda je odmah igrala dve LS sa slabijim timom nego sada. Njegovim povratkom, Zvezda je igrala LE, jer bi ispadala na poslednjem koraku od slabijih timova. Drze ga u timu, kao da mu duguju novac, pa eto mora da je tu. Sa druge strane, niko ga nece, upravo zbog svega navedenog. Uz sve to malo trci i to pokazuje koliko mu je stalo do ekipe i koliko je postuje.
g

grozni123

pre 8 meseci

Sve ovo sto si napisao ima tacnosti 20%. Koliko je doneo odneo je ali je preuzimao odgovornost. Reci mi koji je to igrač u Zvezdi preuzeo odgovornost . Gledao sam sve utakmice Zvezde i igra se svodi dodaj lopti Kangi onda njega udvoje faul bude ili greska. Koliko alibi igrača pas unazad smo imali? Evo Katai koga volim koliko je lopti izgubio koliko pogresnih pasova, klizeci itd. Kanga i Katai su kljucni igrači i mogu da igraju zadnjim 30 min. Nama trebaju igrači sa mudima.
G

Gostqwerty

pre 8 meseci

A majstore šta bi ti od igrača koji je po vokaciji prednji vezni,a mister stručnjaci ga teraju i uče da bude centralni i zadnji vezni,pa kad igraš poziciju koja zahteva duel igru koju ti nemaš fizička potrošnja je ogromna i nakon toga dolazi do grešaka..e onda na red dolazi karakter igrača...probali su i Ivanića da guraju na centralnog i zadnjeg veznog pa je bio najgori ikad...igrač ima određene karakteristike i na treneru je da to iskoristi i uklopi u tim !!!! Pa ni Mesi nije Mesi ako mu ne dozvoliš da koristi ono u čemu je najbolji i ako ga teraš da radi ono što ne ume i ne može !!!
p

perinco

pre 8 meseci

I onda ,,pozajmis" 10 miliona eura od,,misteriozne"firme da platis kao porez drzavi!A da,uz to firma osnovana pre godinu-dve!
X

Xao

pre 8 meseci

I sta sad ti hoces od nas u vezi sa tim?
@

@

pre 8 meseci

Pa to je tak biznis model o kojem ce se uciti na univerzitetu.
B

Bracafaca

pre 8 meseci

Nemaju svi njivu
Z

Zvezdas...

pre 8 meseci

A ostoja da za porez 3.7 miliona odjednom a toboze navijaci skupili 1.5 miliona. AHA vazi
M

Matori2

pre 8 meseci

Samo su trebali da dovedu jakog stopera posle prodaje Erakovica i da se vrati formacija sa 4 2 3 1 onda bi sve bilo ok, Ovako ne znam sta ce biti od ove sezone.
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Krov zna pravu pricu! 😂😂😂😂 a ide jedna za terzu interpol... Mile Kitic-Policijo,oprosti mi....mp3😂😂😂😂
Z

Zvezda le

pre 8 meseci

Mi nismo državni projekat 😤
I

Ispravka

pre 8 meseci

Vi jeste. Zvezda nije
@

@ispravka

pre 8 meseci

Hehe , mi kako smo postali " drzavni" projekat , ne mozemo da se sastavimo, a gle cuda vi procvetali
I

Ispravka .

pre 8 meseci

Ne, vi da niste drzavni projekat, sad biste igrali neku drugu-trecu ligu, jer toliko dobro poslujete. Ovako vam drzava plati licence da mozete da igrate Evropu, plati vam dugove za transfere (Holender), plati vam dugove za plate (onim igracima koji su sad nepozeljni u kompleksu kluba i onima sto su pobegli) da vam ne bi zabranili transfere i registraciju novih igraca, i gle, eto vama 11 novih igraca, cela prva postava. A da drzava ne placa, ne bi bilo novih igraca, stari bi otisli zbog dugovanja, Evropu ne biste igrali jer ne biste imali licencu, od prodaje ne biste nista uzeli jer nemate nikog iole kasvetnog igraca da prodate, i to je to. Za sezonu-dve, selidba u nize lige bi bila neminovnost. Tako da mozete da kukate na drzavu koliko hocete, ali da vam nije nje, vec par godina ne bismo gledali derbi jer biste bili nizeligasi. Sto se nas tice, mi smo zbog Miloja i njegovih i Stankovicevih uspeha procvetali, a ne zbog drzave. Pogledaj na TM koliko smo prihodovali od transfera pa pogledaj koliko smo zaradili od Evrope u ovih 6 godina. Ne treba nama drzava, nama treba samo da nas ne sabotira kao nekad sto je. Vi ste ti koji ne umete bez drzavnih miliona i bez toga da ste glavno drzavno mezimce, i u kosarci se to jasno vidi. I u drugim sportovima. Cim se svima daju iste sanse, vas nema nigde. Mene ne mrzi, slacu ceo dan ako treba.
p

prti

pre 8 meseci

Hvan je top odradjena stvar i vec unapred odgovorena zarada od 4m kad se odbije plata. Em dobar igrac em zarada. Kad bi uspevali svake godine takvu pricu da ubodu mada je ovo jednom u 10 godina. Cinjenica da je dobro odradjen prelazni rok. Mozda jos jedna izlazni ili dva da su napravili ili da su uspeli onog iz Italije da odvedu ali i ovako je super.
Z

Zvezdss.

pre 8 meseci

Da se ne lazeno Olajinka i Kraso nisu pokazali nista specijalno, one stvari koje treba sa rade da poigravaju, da cuvaju loptu, rade ocajno... precenjen prelazni rok, nista nismo jaci nego prosle godine

angry_chainsaw

pre 8 meseci

Pa nisu imali do sada standardnog napadača, nego se od njih očekivalo da daju golove. Prvo Kraso je klasična desetka... Drugo Olajinka je levo krilo ili levi spoljnji, te će sada Mitrović imati pomoć na toj strani, a Bukari pomoć na desnoj strani, verovatno od Hvona ili Ivanića... Sada će, konačno, uz Hvona i Šerifa, kao i Điđe, svako doći na svoje mesto... Ne očekujmo danas čuda u igri FKCZ, jer su tri kvalitetna igrača došli u "zadnji čas" i nisu imali provere sa timom niti u prijateljskom meču niti u takmičarskom, ali su svi u formi i igrali su ove SEZONE, te bi trebalo očekivati Endiajea u prvoj postavi, možda čak i novog štopera a Hvon će ući sa klupe. Sada će definitivno Mijailović biti "zacementiran" na mestu centralnog beka, uz Dragovića i treća opcija je na Baraku, imamo vezu sada Stamenić, Hvon, Ivanić, Kangva, Kanga, Kraso, levo Mitrović, desno Bukari i Šerif u špicu... DANAS bi trebalo da FKCZ igra u formaciji 3-2-4-1, a možda bude i iznenađenja i 4-3-3... Videćemo...
P

Pitanje

pre 8 meseci

I sta je donelo ta nova krv o kojima se pricalo? poraz od Vozdovca, mucenje protiv NP? Po cemu su to Olajinka i Kraso bolji od Kataija, Pesica, Kange? po cemu je to Glazer bolji od Borjana??? Ah da po srbima je lako pljuvati...
v

vladimirc

pre 8 meseci

po fudbalskom znanju
D

Dobro

pre 8 meseci

Ulaganja, a desu plate,smestaj, hrana i ostale potrebstine samo za njih, kolika su tu ulaganja.

Sakur

pre 8 meseci

Al pazi sto je stavio ove sto su dosli kao slobodni igraci da su placeni 0 evra ahahahha svi znamo da dobijaju na ruke pare samo za potpis
S

Svako

pre 8 meseci

Ko tebi odgovara,je luđi od tebe.
k

khanbg

pre 8 meseci

Pa partizan je doveo 28 igraca za 0 eura kako ti kazes. U zvezdi ako nista igraju LS, a cime ih je partizan privukao daj objasni mi molim te? Sigurno su opet neki casovi ljubavi, pa ih dete iz njihove skole tuzi. O ovima sto samo odu i ne vrate se, necu ni da pricam. Bukvalno kako te nije sramota tog komentara

Sakur

pre 8 meseci

Ovaj poredi nase strance sa njihovim ahahahahahahhaha
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

A Bahar i njegov strucni stab su dosli za 0 evra?!
T

To

pre 8 meseci

Se ne racuna, oni su gratis😂😂😂
z

zvezdas...

pre 8 meseci

A gde je stoper posle odlaska Erakovica doveli prosek iz druge lige??? odbrana uopste ne lici na sebe sada je ocaj.
Z

Zvezdss.

pre 8 meseci

Da se ne lazeno Olajinka i Kraso nisu pokazali nista specijalno, one stvari koje treba sa rade da poigravaju, da cuvaju loptu, rade ocajno... precenjen prelazni rok, nista nismo jaci nego prosle godine
p

pa da

pre 8 meseci

Veliki naslov ulaganje, prodaja u pod naslovu .. to su ti naslovi maliciozni
M

Maestro

pre 8 meseci

U sustini cela sezona staje u dva meca sa Jang Bojsom,to ce biti ili jesi ili nisi!
M

Ma jes

pre 8 meseci

Da ste zivi i zdravi,ako nista ne bude od Evrope, tu je zimski prelazni rok da se dovede neki igrac od 10 miliona da igra Super ligu.
S

Sekcija Lajkovac

pre 8 meseci

Crvena Zvezda je najveci klub u ovom delu Evrope, i mnogo mi je drago sto sve vise mladih u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj navija za Zvezdu! Cesto obilazim gradove po unutrasnjosti Srbije, gde mladi u bukvalno svakom mestu masovno nose majice i dukseve Delije, zgrade su isarane navijackim grafitima. Za lokalne klubove skoro niko ne navija svi vole samo Zvezdu i Delije! Tu prednost treba iskoristiti, ogromnu visemilionsku navijacku bazu, i napraviti iskorak u Evropi, pa sto da ne uskoro da se prodje grupa u ligi sampiona!
D

Dragan VG

pre 8 meseci

Pa u tomei jeste problem. Sto svi van Beograda navijaju za beogradske klubove. To govori o kakvoj se banani od drzave radi. U ozbiljnim zemljama toga nema. Zamislite da toga ima u Engleskoj. Tamo je recimo Vest Hem jedan od klubova sa najvise navijaca u Londonu. Generacijsko i porodicno nasledje. A ne kao ovde.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Терате ви Катаија и Кангу још од маја месеца, али на вашу жалост они су још ту, уз то Канга све више добија шансу, постигао 2 гола и има 2 асистенвије на 4 меча на које је улазио са клупе, значи део је тима од 20 так играча, како је и бахар рекао! Дуга је сезона, потребни су сви! О томе колико ви имате инфо из прве руке говори промоција Латеа у играча звезде, одлазак Пруцева у офк и Ада у нови пазар!
v

v1ad

pre 8 meseci

Ne racunaj da ce Kanga imati prostor sad pored Hvanga i Kangve koji je i do sad imao prednost kod Bahara.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

v1ad ево данас те одмах бахар демантује, канга стартер!
z

zika71

pre 8 meseci

Darjane nemas pojma
b

bebs

pre 8 meseci

specijalista za kritikovanje
@

@

pre 8 meseci

Nikad nije imao, ne znam ko mu je rekao da zna
g

ghost11

pre 8 meseci

Šerif će biti promašaj. Igrač kog nisu primetili ni Dinamo Zagreb, ni Fenerbace, Galata, Besiktas a igrao im je pred nosom. A mi plaćamo 4.000.000 eur. Bolje Balotelija da smo doveli, bar bi bilo medijski praćeno i privuklo bi navijače na stadion.
L

Lazaros

pre 8 meseci

Један пример Коло Муани Нико га није видео у Француској ,отишао за џабе у Ајтрахт и сад продат за сто милиона € !!! Фудбал је чудан ,тако да ништа није не могуће !!
D

Drvo

pre 8 meseci

Od Balotelija je i Orlandić bolje rešenje. Iz više desetina razloga.
G

Gistgost

pre 8 meseci

A je l ti nije palo na pamet da ga nisu doveli jer su doveli bolje igrace? Pogledaj ko igra napad u tim klubovima, i prestani vise sa tom grobarskom mantrom i spinom i kopiranjem ove poruke na svaku vest.
z

zika71

pre 8 meseci

gde ti je najbolji igrac Lucic stalno izbegavate da ga spominjete pominjete neke nebitne kso da to namerno radite ali polako molicete na kraju sramota
K

Klejton

pre 8 meseci

Lucic je najbolji, taman koliko i ti i ja....
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Edo promašaj i izgledno Olajinka!!!Ovu trojicu najnovijih pojačanja ćemo brzo videti,budu li u skladu makar 60-70 % sa parama koje su za njih date,biće dobro(naravno 3 mesto u LŠ i prolece u Evropi te titula u Srbiji);a ostali u okviru očekivanja!!!Od veceras da gledamo šta znaju
г

гост1986

pre 8 meseci

Едо мајка?
D

DonVItoMAMLAZ

pre 8 meseci

Prosetacemo se kroz prvenstvo i kup. U ligi sampiona ocekujem minimum trece mesto i nastavak u Ligi Evorpe a tamo komotno mozemo da doguramo do minimum cetvrtfinala ako nas povrede budu zaobisle.
V

VakeTiRavaku

pre 8 meseci

Pozdravio te Don Vito Corleone.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Ovo je bilo neizbezno, kad tad. U pravu je marin, ovo je trebalo da se uradi u 3 prelazna roka, ali se odlagalo i odlagalo i doslo do momenta gde vise ne moze da se odlaze. Ekipa ociscenja od nepotrebnih igraca, podmladjena, modernija, brza. Mnogo igraca od kojih se mogu zaradi ozbiljne cifre u buducnosti. Glazer, hvang, kangva, mitrovic, stamenic, bukari, kraso. Nadam se i da ce zvezdina deca dobiti sto veci prostor jer zaista ne pamtim kad smo ovoliko talentovanih igraca imali. Mijatovic, kabic, sljivic, lucic, nedeljkovic. Samo napred !
O

Ok

pre 8 meseci

A koliko su u gubitku od Motike, Falko, Dioni,Spiridinovic,i ostalih sto dovodili.
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Ebisilio,Ruiz,Mouce,Garsija,LaPara,Edson…Dioni i niz promasaja..komotno preko 25 miliona € proteklih 4-5 godina cist gubitak
B

Burek

pre 8 meseci

Bajbek, Enake, Traore, Andrade and Kolorado likes this :)
@

@Burek

pre 8 meseci

Sve te sto si nabrojao,pokriva jedan Motika koji je kupljen da bi igrao omladinsku ligu.
T

Transferi

pre 8 meseci

А Радоњић који је продат за 12 милиона, Лазетић који је отишао за 7 у Милан, проценти од Луке Јовића итд итд... Али битно да је момак испод повисио десетак милиона трошка на 25 аххахахахахаха
@

@@Burek

pre 8 meseci

Asano i Dijabate su vam sigurno izbili više novca nego nama Motika, da ne zaboravim i Jovića. Saldanju ste platili 1.3 miliona, a Rakonjac iz TSC-a je za njega Aguero
D

Dobro,

pre 8 meseci

najbolji prelazni rok do sad premda sam misljenja da je mozda mogao iskusniji stoper da se dovede jer smo pozadi rupa bez dna. Levo i desno za LS su morali da se dovedu bekovi jer to Olajinka, Mitrovic i Bukari ne mogu da igraju jer ih u odbrani nema.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Sve te pare su otisle firmi Milije Babovica koja je pre pola godine pozajmila Zvezdi 13 miliona evra da plati porez drzavi.
F

Forever Young

pre 8 meseci

Zašto vama niko neće da pomogne. Navijač partizana pozajmljuje 13 miliona evra Zvezdi, a za partizan ga boli uvo. To dovoljno govori o vašem klubu.