Zvezda prijavila listu igrača za Ligu Evrope: Tu su Bačanin i Lazetić

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.10.20. | 13:39

Bez iznenađenja

Crvena zvezda je u sedište UEFA poslala listu igrača na koje Dejan Stanković računa za predstojeće takmičenje u Ligi Evrope.

Na listi prijavljenih igrača nema iznenađenja. U odnosu na prethodnu listu prijavljenih za duel sa Araratom, nema Dušana Jovančića i Matea Garsije koji su prodati u finišu prelaznog roka.

Izabrane vesti

Od novih imena, na B listu su prijavljeni talentovani omladinci Mateja Bačanin i Marko Lazetić. Za razliku od nekih prethodnih sezona kada je igrački kadar bio preglomazan i kada su neki prvotimci morali da budu žrtvovani i izbačeni sa liste, ovoga puta Zvezda nije imala takvih problema što dokazuje da je tokom leta igrački kada ipak rasterećen.

Spisak prijavljenih fudbalera Crvene zvezde za Ligu Evrope:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Čupić,

Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

Vezni red: Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović.

Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Dijego Falčineli, Marko Lazetić, Aleksa Vukanović, Nikola Krstović.

Zvezda će u Ligi Evrope igrati u Grupi L sa Hofenhajmom (Nemačka), Gentom (Belgija) i Slovanom iz Libereca (Češka). U prvom kolu crveno-beli gostuju Nemcima 22. oktobra, a potom igraju dva meča kod kuće – 29. oktobra sa Slovanom i 5. novembra sa Gentom. 


tagovi

Mateja BačaninMarko Lazetić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara