Marko Gobeljić (©FK Crvena zvezda/Facebook)
Marko Gobeljić (©FK Crvena zvezda/Facebook)

Zvezda trenirala protiv BASK-a: Dva gola Falka, jedan Stankovića, Motika odličan

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.02.22. | 20:05

Igrači s manjom minutažom slavili 4:0 protiv trećeligaša

Iako je nedeljni meč sa Partizanom (18 časova) u prvom planu svih u Crvenoj zvezdi, paralelno sa pripremom derbija u kom je pobeda imperativ, stručni štab Crvene zvezde organizovao je trening utakmicu protiv BASK-a.

Šansu su dobili igrači s manjom minutažom u prva tri meča drugog dela sezone, među njima i Milan Pavkov, a iako je rezultat bio u drugom planu, crveno-beli su ozbiljno shvatili izlazak na teren i pobedili 4:0.

Izabrane vesti

U startnoj postavi koju je kao kapiten predvodio Marko Gobeljić našli su se: Popović - Gajić, Đurić, Pankov, Gobeljić - Stanković, Motika - Rišairo, Falko, Radulović - Pavkov (46. Dioni). Dvostruki strelac bio je Filipo Falko, a upisao se i mladi Nikola Stanković koji se tokom januarskih priprema u Turskoj izborio za ostanak sa prvim timom, odnosno prekomandu iz Grafičara.

Odličnu partiju pružio je i novajlija iz minhenskog Bajerna, Nemanja Motika, kog je stativa sprečila da se nađe među strelcima posle snažnog šuta desnog nogom sa 25 metara, ali njemu idu zasluge za autogol gostujućih fudbalera.

Verovatno će neki od današnjih aktera dobiti poverenje Dejana Stankovića i u nedelju, ulaskom s klupe. Pre svih misli se na Motiku i Falka.



tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MotikaFilipo Falko

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara