Komentari na vest

Zvezda u Glazgovu sa Gaspromom na dresu

O

Orao

pre oko 2 godine

U Srbiji je vecinski vlasnik Gazproma Srbija! Da je to bio slucaj sa Salekom ni oni nebi imali problema..
G

GaZprom

pre oko 2 godine

Obavezano ponesi rezervne dresove bez reklama GaZprom, moglo bi biti u zadnji tren. I najveća glupost Terzića je što kaže da niko još nije uputio zahtevao “mora “ odje*ati Gasprom nego što se to OČEKUJE da napraviš sam! U tome je stvar… Uglavnom kada/ako CZ nastupi sa tim dresovima ili ako bude neka koreografija na Marakani -Biće kraj CZ u Evropi..
S

Sd

pre oko 2 godine

Pa valjda imate neku pravnu sluzbu...neka se lepo raspitaju,nemoj posle da bude nismo znali...
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Je l' daje Mozzart ponudu da će morati da skinu Gazprom i koji je koeficijent?
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Taj Gasprom je bio uz Zvezdu i kad je imala slab tim, kad je ispadala u kvalifikacijama, kad klub nista nije imao. I zasto bi sad Zvezda raskidala ugovor sa njima? Godinama slusamo kako ne treba mesati politiku i sport, kako je na terenu samo sport i nista vise. I onda neki donose politicke odluke, krajnje licemerno. UEFA nije donela nikakvu zabranu i Zvezda moze i treba da nosi dresove sa imenom sponzora. A ako se pojavi Mercedes, Adidas, pa ponude 10 miliona evra, onda cemo njih uzeti za sponzora. Jedino sto zameram Zvezdi je sto godinama nosi te neke plave, teget dresove. U skladu sa klupskim bojama bi mi bilo mnogo logicnije i lepse da nose bele dresove sa belim ili crvenim stucnama, kako vec hoce.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Nije Gasprom, nego država, tačnije BORIS TADIĆ. Kao što je odmah posle Tadića uz Zvezdu i novi državni aparat na čelu sa predsjednikom. Državna miljenici kroz decenije.
V

Vuc

pre oko 2 godine

Rodman1986@ Kakav Boris Tadic? Gasprom u Zvezdu je doveo licno najveci ruski prijatelj ministar Skundric predsednik SD CZ tada.
G

Gost987654

pre oko 2 godine

@Pedja108 ,pa ti plavi dresovi i jesu zbog Gazproma
N

Ne mogu

pre oko 2 godine

Ne mogu da nas izbace zato sto nosimo Gasprom na dresu, ne lupaj te gluposti!
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Koliko si siguran u to da ne mogu? Samo treba da hoće, jer fudbal odavno nije samo sport.
G

Gosthaha

pre oko 2 godine

moje misljenje je da posto igramo protiv britanaca (nebitno kojih), mi ponesemo rezervne dresove bez gasproma da oni ne bi u zadnji cas odlucili da ih nasi dresovi vredjaju pa da mi izgubimo sluzbeno 3:0 il budemo izbaceni... pogan je to narod
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Igramo protiv skota a oni se veoma razlikuju ot poganih i licemernih engleza. Realno skote boli uvo za ne fudbalske stvari a da igramo protiv engleza bilo bi kako smo mi agresori i rasisti i trazili bi pobedu za zelenim stolom. Skoti su dobri ljudi,ko je bio tamo moze sam da proceni
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Ako cak i emocije sklonimo na stranu da je Gazprom stao iza nas kada ker nije imao za sta da nas ujede i pristanemo da ih sklonimo sa dresa, pa nista onda dajte BMW ili Mercedes neka potpisu sa nama ugovor na 10 god i neka nam istresu godisnje 10 ak miliona eura pa da vidimo. Ne pada vam na pamet , ne pada ni nama. A o principu ne mozete da nam govorite jer smo sve videli 99'. Iskr
G

Goost

pre oko 2 godine

Hoće Englezi da nas navuku da nosimo logo Gasprom da bi nas izbacili.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Nisam siguran kako ovo funkcuonise ali UEFA treba da posalje neko pismo ili dopis ili sta god vec. Nije klub fudbalski duzan da zna sve o politici i pravilima oko nje. Iskreno se nadam da ce nas ostaviti na miru makar da zavrsimo ovu sezonu u Evropi... mafija
A

Ajdeeeeeeeees

pre oko 2 godine

Naftni gigant nije prekinuo saradnju sa Salekom,vec je Salke prekinuo saradnju sa Naftnim gigantom!!!! Daj molim vas nemojte postati kao informer...oni su kada je poceo rat objavili naslov : Ukraina napala Rusiju....daj bar ovde na sportskim vestima da bude malo objektivnosti!

Kegevara

pre oko 2 godine

Mislim da ipak trebamo proaktivno zameniti Gasprom-Logo NIS-ovim grbom. Kao klub znamo kako Uefa svaku sitnicu može pretvoriti u sankciju.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Ovo je kad hoces da se pravis pametan, opet ce nas bombardovati zbog ovakvih ljudi...
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Na zalost, taj film se nece desiti....u poslednjem trenutku UEFA ce zahtevati od nas da skinemo logo gazproma. Rodjaci, mozda nekome jos uvek nije jasno da su maske spale, i da vise nema foliranja....zapad je krenuo otvoreno i neprikriveno da pokazuje da mrzi sve sto dolazi sa istoka. U skladu sa tim, ocekujem uskoro i izbacivanje nasih klubova iz svih evropskih takmicenja, u svim sportovima, Istok ce uskoro morati da formira neku svoju organizaciju kao pandan UEFA, gde ce igrati ruski, kineski, srpski, beloruski, indijski i jos poneki klubovi. Na zalost, sve ce to biti posledica ove anti istocne histerije sa zapada. Zapravo, sada se vidi da sport nikada i nije bio sport - vec politika. Na veliku zalost svih normalnih ljudi na svetu - svetom ipak upravljaju budale.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

SREĆAN ROĐENDAN 🔴⚪🔴⚪🔴⚪💥💥💥💥💥💪💪💪
S

Srbbb

pre oko 2 godine

Mislim da je ovo samo zamka,ne bih ja njima verovao tek tako
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Poenta priče ... "Da nije bilo Gasproma, pitanje je da li bi Crvena zvezda opstala (Terzić)".

Norwegianviking

pre oko 2 godine

Svi su sklonili taj logo i sponzor osim nas. I sad cemo da budemo kao rusija light edition celi svet da pluju na nas. Zasto ???
l

lol12

pre oko 2 godine

Zato sto nas placaju da to nosimo jer tako inace funkcionise sponzorstvo.Ti kad si pametan nadji 4-5 miliona evra godisnje i daj Zvezdi pa ce grb tvoje firme nositi umesto Gasproma
D

Dejan...

pre oko 2 godine

Zato Sto Nam je Gasprom sponzor, izmedju ostalog.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Kaze lik sa arkanom na profilnoj slici
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Taj celi svet,je 15% svetskog stanovništva.Sad ,što svako misli da je najbolji i najvažniji je jedan od razloga za ratove,pa i ovaj.
b

bgcz

pre oko 2 godine

suludo je udarati na sve što je rusko. Šta sad, ruska vaspitačica u Norveškoj treba da dobije otkaz ili ovo što su saigrači napljuvali saigrača jer je Rus a igraju Španiji recimo. Besmisleno. Skini točkove na kolima jer je ruska guma
M

Malj

pre oko 2 godine

Sve je receno sa tom slikom, profiterskom