Komentari na vest

Zvezda vodi braću Mituljikić u Rusiju

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Dragović ne može da ide. Igrači sa manjom minutažom mogu. Prebacivanje iz Grafičara. Dobra ponuda, mogu da idu Eraković i Mitrović. Kulibali, "totalno nespreman igrač sa jačim CV", odlazi. Pavkov nije realan. Prati se Luka Ilić. Trebaju ŠPIC, DESNI BEK, eventualno LEVI BEK. Možda 3 - 4 nova igrača. Odgovornost ne postoji, opozicija ne postoji. Sve isto, teraj dalje!
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

inace I Jovan Mituljikic je pozvan u mladu reprezentaciju, tako da mi nije jasno kako moze biti na dva mesta u isto vreme
D

DOSTA JE BILO

pre preko 1 godinu

Aman ljudi gde nalazite ove neznalice, pa oni ne razlikuju ni selekcije reprenzetacije, niti igrače. Najgore što niste pročitali ni koji su igrači gde pozvani - za koju selekciju. Tekstovi vam zbog pojedinaca sve više liče na razgovor sveznalića u kladionicama. Samo Džodić vredi, jedini koji zna šta piše, Darijan, poput stare garde, voli da kiti, pismeni sastav za I srednje škole - prvo polugodište. A Milošević je, tipičan primer novokomponovanog sveznalca, koji vrši analizu igre poput analitičara, uz poriv da forsira pojedina imena, a da ne zna zašto to čini.
e

enogram

pre preko 1 godinu

evo ja ih vodim na toplo mleko i dečije pozorište ko da imaju jenajs godina obojica klinci nezreli za veliki fdbalk
s

sajsi

pre preko 1 godinu

mitukiljić bi bilo dobro ime
V

Vlahija A tim

pre preko 1 godinu

Buduće vedete reprezantativne selekcije Vlaha.
J

Jedrenjak

pre preko 1 godinu

Ako su braća Mituljikić najveći talenti u mlađim kategorijama Zvezde onda nije dobra situacija. Momci imaju dobar vetar u leđa, dosta se piše o njima, ali da li je neko pogledao njihove igre na terenu? Samo prosečni prvoligaški igrači i ništa više.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Tvoj trenerski opus daje stvarnu težinu tvojim rečima. Do sad nikad nisi promašio. Takvi tantusi ko ti su pljuvali i Erakovića i koga stignu.
J

Jedrenjak

pre preko 1 godinu

@gemathegreat Moje pitanje za tebe genije je da li si gledao braću Mituljikić na terenu u dresu Grafičara? Ja jesam jer pratim Prvu ligu Srbije. Dakle, pričam na osnovu onoga što vidim na terenu, a ne na osnovu novinskih članaka. Poređenja radi, u njihovim godinama Dejan Stanković je pravio transfer iz Zvezde u Lacio.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Srnic and Gobeljic like this.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Ма тусу Гобеља, Срниќ, Крстичиќ, Бен, Панков без бриге!
p

pa1

pre preko 1 godinu

Jučerašnja utakmica je pokazala da sa mladim snagama Zvezda ne može da igra ni u našoj ligi. Nema tu nikoga ko bi bio novi 'biser".

rešenje

pre preko 1 godinu

Zabraniti svim mladima da igraju za Srbiju i povesti ih da se malo oprobaju sa seniorima zvezde
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Blizanci i Knezevic, ako dobiju sansu bice odmah najbolji igraci Zvezde
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo a sta je sa odlaskom preko bare i igranje protiv Boke Juniros itd itd...
S

Savatije

pre preko 1 godinu

A protiv Boke ce napad da igraju Dzjuba, Desers i Kasijera.