Zvezda vodi braću Mituljikić u Rusiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.11.22. | 15:42

Plan je bio da se pozove i Nikola Knežević, ali on ima obaveze u mladoj selekciji

Crvena zvezda još nije završila jesenju polusezonu. Dobio je tim Miloša Milojevića nekoliko slobodnih dana, ali pre nego što odu na odmor crveno-beli će narednog utorka odmeriti snage sa Zenitom u Sankt Peterburgu.

Šampionu Rusije će se suprotstaviti mlađi i komibnovani tim Crvene zvezde. Sigurno neće biti reprezentativaca Strahinje Erakovića, Osmana Bukarija i kapitena Milana Borjana. Takođe, obeveze imaju Gelor Kanga, Irakli Azarov, Kings Kangva... Pored pomenutih igrača moguće je da će voljno dobiti i igrači koji su bili pod najvećim opterećenjem tokom 2022. godine. Tu, pre svega, mislimo na Dragovića, Kataija i Ivanića.

Izabrane vesti

Jasno je da će pojedini mlađi igrači dobiti šansu da se nametnu Milošu Milojeviću, mada će Motika, Stanković i Leković imati obaveze u omladinskoj selekciji.

Prema saznanjima Mozzart Sporta u avionu za Rusiju biće mesta za braću blizance, Jovana i Nikolu Mituljikića. Reč je o momcima rođenim 2003. godine, koji dugo godina važe za najveće talente u omladinskoj školi. Oni su tokom leta imali problem sa povredama, ali su u poslednje vreme podigli nivo forme. Posebno se to odnosi na Jovana koji je blistao protiv Rada kada je postigao het-trik. Pre toga je pogodio u sudaru sa Vojvodinom, kada je skrenuo pažnju na sebe šire javnosti.

Blizanci iz Negotina su bili prisutni na pripremama u Antaliji januara ove godine pod komandom Dejana Stankovića. Ali nisu izborili opstanak u prvom timu, što im je omogućilo da se razviju u Grafičaru.

Put Rusije trebalo je da krene i Nikola Knežević, ali će on, posle sjajnih igara u Grafičaru, biti u mladoj reprezentaciji Srbije.


tagovi

Jovan MituljikićNikola Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara