©Starsport
©Starsport

Zvezda vratila desnog beka: Lazić na treninzima kod Milojevića

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 17:37

Fudbaler pozajmljen Novom Pazaru ponovo u Ljutice Bogdana

Crvena zvezda i bekovi, priča je koja je aktuelnana sezonama unazad, ali je ove zime tema postala posebno interesantna. U prethodnom periodu prekomandu i šansu u prvom timu dobili su crveno-beli đaci Kosta Nedeljković i Viktor Radojević, a njihovim stopama mogao bi da krene Uroš Lazić.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, desni bek crveno-belih rođen 2003. godine vraćen je sa pozajmice iz Novog Pazara i priključen treninzima prvog tima, ali će se o njegovoj budućnosti odlučivati u danima koji slede.

Izabrane vesti

Lazić se posle odličnih igara na pozajmicama nalazi na prekretnici te je otvoreno pitanje da li će tokom proleća ostati da se bori za minute u matičnom klubu ili ga očekuje novaselidba, ali činjenica da je vraćen u Ljutice Bogdana posle odrađenih priprema sa Novim Pazarom i prolećne premijere protiv Železničara govori da su crveno-beli promenili plan po kojem je bilo predviđeno da talentovani Nišlija provede celu sezonu na stadionu kraj Jošanice.

Za minute na poziciji desnog beka u ekipi Vladana Milojevića trenutno konkurišu Lazar Nikolić i mladi Ognjen Mimović, kao i već pomenuti Kosta Nedeljković koji je u crveno-belim redovima ostao našestomesečnoj pozajmici, ali je zbog povrede koju je doživeo na pripremama primoranna višenedeljnu pauzu.

Podsetimo, Zvezda je u smiraj prelaznog roka imala nameru da zaoštri konkurenciju na desnom beku te je kontaktirala Ričija Larjeu, ali prelazak reprezentativca Kanade iz Notingem Foresta u Beograd nije realizovan.

Lazić je prve seniorske korake napravio u Grafičaru, a u superligaške vodeje zakoračio prošle zime kada je poslatna pozajmicu u Radnik. Posle vrlo dobre polusezone u Surdulici 20-godišnji defanzivac je ponovo ustupljen, ovaj put Novom Pazaru u kojem je postao standardni starter i afirmisao se kao jedan od pouzdanijih desnih bekova, te je stadion kraj Jošanice napustio uz 19 odigranih utakmica i dva postignuta gola.



tagovi

Uroš LazićFK Crvena zvezdaFK Novi Pazar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara